Ta kabel ali dodatna oprema ni certificiran: vzrok težave in rešitve

"Ta kabel ali dodatna oprema ni potrjena" je sporočilo, s katerim se ne morete osebno obrniti, vendar ste o tem že slišali. Vsi vemo, kako kratkotrajna originalna osvetlitev Applea in kako drago stane. Nakup kabla od proizvajalca je neprijeten. O njih, praviloma, ugotovimo, kdaj se izkaže, da je prepozno. Kaj morate storiti, če se znajdete v podobni situaciji? Kako napolniti hišnega ljubljenčka? In zakaj bi se takšno obvestilo zgodilo, če bi bilo vse v redu?


Zakaj se uporabniki ponavljajo?

Namen nakupa kopije kabla je razumljiv - želja po varčevanju. Analogna kitajska proizvodnja je cenejša od izdelkov Apple. V tem primeru se grozno sporočilo z besedilom "Ta kabel ali dodatna oprema ne potrdi" včasih ne pojavi takoj. Nekdo bi lahko imel vprašanje: Kako točno telefon prepozna, da priključena vrvica ni "domača"? V bistvu je ta originalna vgradnja opremljena s posebno komponento - mikrokrmilnikom. Ena od njegovih funkcij je zagotoviti, da se lahko proces polnjenja in prenosa podatkov izvaja ne glede na to, na kateri strani ste vstavili kabel. V kitajskih replikah je ta mikrokontroler najverjetneje odsoten. Druga možnost je, da je poškodovana ali preprosto ne izpolnjuje zahtev telefona. Zaradi tega obstajajo težave kasneje.

Katere težave lahko naletite pri uporabi takega kabla?

Kot vidimo, podjetjeApple strogo spremlja uporabo izdelkov, ki niso v njegovi proizvodnji. Posebne naprave ne omogočajo polnjenja, na zaslonu se prikaže sporočilo, da kabel ali dodatna oprema ni certificirana, zato zanesljivost delovanja ni zagotovljena.


Seveda je eden glavnih vzrokov za takšen pojav monopol na proizvodnjo. Ampak predstavniki sami kličejo drugo, nič manj pomembno: ponaredek kabel je skoraj zagotovljeno, da bo povzročil resno škodo na vaš iPhone. Prvič, če uporabljate kitajsko repliko, lahko Apple Bell preprosto ustavi polnjenje in se poveže z računalnikom. Praviloma v najbolj neprimernem času. Drugič, originalna osvetlitev je posebej zasnovana za iPhone. Uporaba ponaredka lahko poškoduje "Apple Bell" zaradi tehnične neusklajenosti. Potem bodo vaše izgube veliko bolj resne kot stroški nakupa novega kabla.

Enostaven način, da se lahko zahteva neoriginalni kabel

Predpostavimo, da se telefon, katerega sporočilo se pojavi na zaslonu, da kabel ali dodatna oprema ni certificirana, ne polni. Kaj naj storim, če ne morem najti nove žice in potrebujem polnjenje telefona? Nihče ne daje 100% garancije, vendar včasih pomaga:
 • Za začetek poskusite vstaviti kabel na drugo stran.
 • Če nič ne pomaga in je isto sporočilo na zaslonu, ga zaprite.
 • Odklenite telefon, po katerem se bo opozorilo ponovno pojavilo. Znova zaprite.
 • Odklopite žico in natotakoj ga ponovno vstavite.
 • V nekaterih primerih se začne polnjenje izvajati v običajnem načinu.

 • Kako napolniti napravo s kopijo z izklopom telefona?

  Še en preprost način, da poskusite dobiti neiginalni kabel:
 • Žico priključite na stroj. Na zaslonu se prikaže opozorilo. Ampak ne smete paziti in dobiti kabel.
 • Izklopite telefon. V tem primeru poskrbite, da bo osvetlitev ostala pritrjena.
 • Če je ta metoda primerna za vaš telefon, se začne postopek polnjenja. Odklopljeni stroj ne more preskusiti kabla in "opaziti", da je kopija.
 • Ta kabel ali pripomoček ni certificiran: kako obiti beležnico?

  Ta kabel ali dodatna oprema ni certificirana.To težavo lahko rešite tudi z uporabo zapora. Algoritem za ukrepanje je:
 • Naredite bjekstvo iz zapora telefona.
 • Zaženite Cydia, pojdite na kartico Viri.
 • Tukaj boste našli Podpora nepodprti pripomočki 8. Ta sprememba je odgovorna za aktiviranje podpore za neoriginalne naprave.
 • Ta tvik je popolnoma brezplačna. Brez strahu kliknite Namesti.
 • Po ponovnem zagonu naprave morajo sprejete spremembe začeti veljati. Ko je polnilnik priključen, mora biti proces brez težav. Sporočilo se lahko prikaže. Vendar to ne bo vplivalo na izid.

  Kaj naj storim, če se problematika vezanja pojavi na praznem mestu?

  Pripomoček, na katerem je osvetljen zaslonsporočilo "Ali se ta kabel ali dodatna oprema, ki ni potrjena?" ne polni? Kaj storiti, če ste se včeraj pridružili isti čipki in je bilo vse v redu? In ste prepričani v plemenito poreklo vašega kabla? Obstaja več razlogov:
 • Sčasoma bo vsaka tehnika pokvarjena. Priključek za polnilnik je lahko oksidiran ali umazan. Naredite pregled. Umazanijo lahko odstranite s palico, vendar uporabite ostre železne predmete! To bo le še poslabšalo problem.
 • Ocenite stanje žice same. Obvestilo, da ta kabel ali dodatna oprema ni potrjena, se lahko celo izvirni model prikaže, če je poškodovan. Najšibkejša mesta so točke združevanja. Majhne poškodbe je mogoče storiti. Ampak, če je lupina resno poškodovana, draga - v trgovini. Zdaj, ko se na zaslonu pojavi "Ta kabel ali dodatna oprema ni potrjena", že veste, kaj storiti. Ampak še vedno je bolje, da ne škrt. Zato vam svetuje, da kupite originalno osvetlitev. V nasprotnem primeru so lahko učinki resnejši kot samo prazen telefon. Potem bo iPhone treba odpeljati v servisni center, kar bo povzročilo še več stroškov kot nakup originalnega kabla. Še bolje je dodeliti določen znesek in kupiti pravo čipko kot plačati dvakrat kasneje. Mimogrede, novi kabel lahko dodatno okrepimo. Potem bo trajalo dlje.
 • Sorodne publikacije