ID posode v razdelku Brez in uporabite ta element

Unturned je simulator preživetja v zombi-apokaliptičnem okolju, ki je narejen po podobi in podobi najbolj priljubljenega peskovnika na svetu v projektu Maincraft. Tukaj se morate boriti z množicami okuženih pošasti, ki vas bodo vse poskušale ubiti. Seveda morate uporabiti vsa sredstva, ki so na voljo za preživetje v tem norem svetu. Ena od razlik te igre od prototipa (seveda, če govorimo o podrobnostih, ne o splošnih razlikah) je prisotnost avtomobilov, ki jih lahko poganja.


Ta tema je zelo velika, zato bo ta članek samo povedal o enem od elementov celotnega procesa, to je o posodah, kot tudi kje in kako jih je mogoče dobiti. Na primer, našli boste ID vsebnika v neokrnjenem stanju, da ga dobite z ukazom ukazne mize, to je brez velikega napora. Prav tako boste izvedeli, kje ga lahko najdete, če ne želite uporabljati konzole. Vendar pa morate identifikacijsko številko posode v neokrnjenem stanju na tak ali drugačen način vedeti, da ste v nujnih primerih vedno imeli priložnost uporabiti vozilo.

Kaj je to?

Preden se naučite ID posode v Neokrnjenem, morate razmisliti, kaj sploh je. To je predmet v tej igri, ki je posoda, ki lahko vsebuje gorivo. V tem projektu ni pol-napolnjenega ali delno napolnjenega kanistra, bodisi polnega bodisi praznega. Glavni način njihove uporabe je seveda polnjenje avtomobilov. Uporaba posodeavtomobil, lahko napolnite njegov rezervoar, nato pa ga uporabite za premikanje po svetu iger. Standardni rezervoar za gorivo v avtomobilu vsebuje štiri posode, zato če želite iti daleč, morate paziti, da imate več kot eno posodo. Prav tako bodite pozorni na to, da ga lahko uporabite v nasprotni smeri, to je združitev goriva iz avtomobila. Prav tako je zelo priročna možnost, ki močno razširi vaše zmogljivosti. V skladu s tem je zdaj bolje razumeti, zakaj potrebujete identifikacijsko številko posode v Unturnedu, ker je to zelo uporaben, praktično nepogrešljiv predmet.


Kje najti?

Tako kot mnogi drugi majhni predmeti, se posode proizvajajo naključno na različnih lokacijah, vendar pa jih je treba najprej poiskati poleg rezervoarjev. Najdete jih lahko tudi v mestih, vojaških bazah, kmetijah, taborih in v zabojnikih v pristanišču. Na splošno je malo verjetno, da boste imeli težave pri iskanju vsebnika. Vendar pa v nekaterih primerih ne boste imeli časa za iskanje, potem pa boste morda potrebovali identifikacijsko številko za to postavko, o kateri bomo kasneje razpravljali.

Identifikator

V igri Unturned ID igrajo predmeti zelo pomembno vlogo, saj je ta identifikator del kode igre. Lahko pa jih uporabite tudi, če poznate zahtevani ukaz ukazne mize. Kot rezultat, lahko dobite posodo brez kakršnega koli napora. Je ID v kanisterju v Unturnedu? To je ena od osnovnih postavk in zato identifikatorje dokaj preprost - 28. Če uporabite ukaz ukazne mize, namenjen prejemanju določenih elementov, v povezavi s tem identifikatorjem, se bo vaš inventar takoj prikazal nov vsebnik.

Dodatne informacije

No, zdaj veste vse, kar morate vedeti o tej točki v tej igri, zato morate omeniti nekaj majhnih podrobnosti. Na primer, morda se sprašujete, da imajo vsa vozila v igri prostornino rezervoarja za gorivo, ki je enaka štirim pločevinkam. V nekaterih primerih boste potrebovali več goriva. To je na primer oklepno osebje ali vojaški džip, ki ga boste morali doliti več kot štiri pločevinke goriva.

Sorodne publikacije