Različni načini za odstranitev iObita iz računalnika

Karkoli želite, vendar računalnik dolgo časa ne bo čist in ne bo nikoli odpovedal. In ne gre za sistemsko enoto in komponente v njem, ampak za operacijski sistem Windows. Tako ali drugače boste prenesli potrebne programe, tukaj je le en odtenek: morda nikoli več ne bodo potrebni. Po tem preprosto zavzamejo prostor na trdem disku. Ali pa si nehote prenesete nekaj ali preverite, ne bistvo, rezultat je en in isti.

V tem članku bomo govorili o tem, kako odstraniti iObit z vašega računalnika. Če se kdo ne zaveda, je iObit niz sistemskih programov, ki pomagajo optimizirati vse procese na računalniku in s tem povečati njegovo učinkovitost. To ni samo tisto, kar je preneslo ta program, zadovoljno z njim. Cons, seveda, zdaj ne bomo seznam, ampak samo govoriti o tem, kako odstraniti iObit iz računalnika.


Kako najti programski imenik

Vredno je reči, da bomo razstavili iObit Driver Booster, vendar so vse metode za odstranitev programa primerne za vse druge izdelek iz te družbe. Za začetek pripombe. Preden odstranite iObit iz računalnika, je vredno ugotoviti, kje iskati imenik tega programa (korenska mapa). Dejstvo je, da bo treba na enega od načinov poznati njegovo lokacijo, zato se začne s tem členom. Ni vsakdo ve, kako odstraniti iObit, ampak kje najti svojo korensko mapo in sploh ne.

Tri načine za iskanje korenske mape programa

Za dolgo časa, da se ne odloži na tej stopnji in bolj verjetno, da povem, kako odstraniti iObit iz računalnika, se bo navodila dala na kratko in na kratko. Začnimo z najlažjo potjo - prek bližnjice na namizju.


Če med namestitvijo niste izbrisali možnosti »Desktop shortcut«, bi morala biti tam. Poiščite ga in z desno miškino tipko kliknite (PCM). Pred vami se bo pojavil pojavni meni. To mora klikniti na "Lokacija datoteke". Takoj, ko to storite, se pred vami takoj prikaže okno. To je ista korenska mapa. Ampak to je bil samo prvi način, možno je, da bližnjice na namizju niste našli. Izbrisali ste ga ali pa pri namestitvi izdelka niste označili kljukice. Zato preidimo na naslednjo možnost - prek bližnjice v meniju Start. Na splošno je metoda zelo podobna prvi, samo iz vseh manipulacij je treba storiti ne na namizju, ampak na meniju Start. Začnite se prijavljati tam. V polju na dnu kliknite »Vsi programi«. Videli boste seznam vseh aplikacij, ki so bile dodane v meni. Običajno se dodajo ob namestitvi, če je bil označen ustrezen predmet. Na seznamu poiščite želeni program in kliknite PCM, nato izberite File Location. "Mogoče je enako kot v meniju Start, niste našli prave oznake, potem je le ena stvar - poglejte v Explorer. Če kdo ne ve, je Explorer tisti. Na srečo je iObit nameščen (po privzetku) na disku v mapi Program Files (Datoteke programskih datotek).takoj videli vse izdelke tega razvijalca, izberite tistega, ki ga želite, bo njegova korenska mapa. Če ste med namestitvijo namestitveno mapo namestili sami, pojdite nanj.

Odstranitev s pomočjo monterja

To je točno tako in je zahteval znanje, kje iskati korensko mapo. Dejstvo je, da skoraj vsak program med namestitvijo v korensko mapo ne postavi le datotek samega programa, temveč tudi deinstaller. Kdo ne ve, Remote Desktop je program, ki izvaja samo eno nalogo - odstraniti program. To pomeni, da lahko zdaj najdete samo to datoteko in odstranite nesrečni program. Mimogrede, tukaj bi vas rad spomnil, da je to program Driver Booster - to je program za posodobitve gonilnikov. iObit, seveda, ima še veliko drugih programov, vendar je njihovo odstranjevanje skoraj enako. Ampak zaradi jasnosti je še vedno vredno spomniti, s čimer se ukvarjamo. Torej v korenski mapi poiščite datoteko z imenom unins000.exe in jo zaženite. Po potrditvi vas bo program prosil za odstranitev, program pa bo popolnoma in končno zapustil računalnik.

Odstranitev v operacijskem sistemu Windows

Nadaljevanje pogovora o iObitu. Kako v celoti odstraniti Driver Booster, smo ga razstavili, toda to je bil samo prvi način in morda ne bo ustrezal vsem, zato preidimo na naslednjo.
Za začetek morate priti v "Nadzorno ploščo". V meniju Start se lahko prijavite. Tam boste našli naslednji pripomoček: "Programi in komponente". To je standardni pripomoček za Windows, zato bo popolnoma za vse.
Odpri,prikaže se okno. Prikazal bo vse programe, ki so bili nameščeni v vašem računalniku. Vse kar morate storiti je, da poiščete gonilnik in s klikom na PCM izberete meni "Izbriši /spremeni". Po tem se prikaže potrditveno okno. Kliknite "Da", program bo prišel iz vašega računalnika.

Odstranjevanje z iObit Unistaller

Ne bi bilo presenetljivo dobro, toda IObit programi se lahko odstranijo s programom iObit. Ime njene Unistaller. Na splošno ta metoda ni drugačna od prejšnje. Ko prenesete program in ga zaženete, boste videli seznam vseh aplikacij, na voljo bo isti gumb "Izbriši". Kaj je potem razlika? Dejstvo je, da iObit morda ni vedno prikazan na seznamu programov in komponent, v Unistaller pa je vedno.

Sorodne publikacije