Kot množica gledalcev na "Twitch" lahko vplivajo na kanal

Ne bomo se mazili in iskreno povedali, da vsak stremec, ki ustvarja kanal, upa ne le za naročnike in gledalce, ampak tudi za finančno blaginjo. Večina streme že uspešno izkorišča svoje kanale, in to, verjemite mi, dostojni denar oglaševalcev in donacij gledalcev. Kako pridobiti popularnost in začeti zaslužiti? V tem primeru lahko pomaga kompetentno ožičenje. Kako trzati gledalce na Twitchu in ali ga sploh potrebujejo? Zdaj pa poglejmo podrobneje ta vprašanja.


Kako je dostava kanalov do Twitcha

Vprašanje kanalov je urejeno na ta način: več ljudi vas gleda, višje se povzpnete na seznam kanalov. Isto pravilo deluje v obratnem vrstnem redu, manj ko gledate, nižje ste pri izdaji. Kanalov ni mogoče razvrstiti in privzeto so vedno na voljo kanali, na katerih se zberejo največji gledalci. To pomeni, da bo novoustanovljeni kanal na samem dnu vprašanja, do katerega, tudi z dobro željo, da gledalca ne dobimo.

Kako priti do prvih gledalcev

Ni skrivnost, da Twitch ujame gledalce in naročnike - že ve vse in v njem ni skrivnosti. Ne glede na to, kako paradoksno je, mladi kanali (zaradi visoke konkurence) brez zavoja gredo na najvišjo pozicijo Twitcha postanejo nerealistični. Večina predjedi streme vsaj enkrat vprašal vprašanje: "Kako trzati gledalcev na Twitch?". Odgovor na to vprašanje je.

Twitch on Twitch

O tem, kakoda bi se gledalci na Twitch nekoliko zataknili, moramo najprej razumeti, da to lahko pripelje do rezultata. Največje tveganje je popolno blokiranje kanala. Praviloma ne pride takoj, ampak samo, ko je opazen, ni nobenega zagotovila, da ga lahko opazite po šestih mesecih, ko je vaš kanal že naročen s strani naročnikov. Strinjam se, ni čisto prijeten občutek, ko bo namesto običajne zasnove kanala zavit napis: "Kanal je blokiran."


Druga pomanjkljivost je, da na gledalce negativno vplivajo kanali, ki uporabljajo goljufijo. Takšne kanale (še posebej nove) je zelo enostavno zaznati, samo poglejte klepet in vse je jasno. Na kanalih, kjer je na primer 100 gledalcev, je klepet živ in precej aktiven, kar ne pomeni o kanalih z očitno goljufijo.

trzanje programa za trzanje

Skoraj nerealno je, da se program vrti gledalcem in naročnikom na Twitchu. Programi, ki resnično lahko vplivajo na delovanje kanala, niso nekako odprti in se ne uporabljajo. Vse, kar je zdaj mogoče najti v omrežnem prostoru, je že nepomembno, saj je Twitch posodobil varnost svoje platforme.
V vsakem primeru zdaj ne poskušamo reči, da je goljufanje postalo nemogoče, zdaj pa je postalo veliko bolj zapleteno. Televizijski program Twitch TV je na voljo samo na visoko specializiranih straneh, ki se neposredno ukvarjajo z razvojem računov za takšne storitve. Takšna spletna mesta nudijo tudi storitev za praskanjene prodajajo svoje programske opreme. Treba je paziti prevarantov, saj so številne lokacije danes legende, nekatere pa se med seboj kopirajo. Ko ste kupili prevaranta od prevarantov, se boste razočarali in izgubili denar. Preberite mnenja pred nakupom. Ocen ni treba prebrati na spletnem mestu, ki ponuja storitve, temveč v neodvisnih virih. Za zaključek bi rad povedal naslednje. Če nimate priložnosti, da odvijete svoj kanal brez finančnih naložb, se ga z denarjem ne boste znebili. Gledalec ne bo mogel zadržati denarja ves čas. Na kanal bi moral priti brez goljufanja in oglaševanja. Če je vaša vsebina zanimiva, bo gledalec ostal z vami za vedno.

Sorodne publikacije