Kako prinašati denar iz "Steam" na "Kiwi": nekaj preprostih načinov

Časi se spreminjajo in sodobni ljudje so vedno bolj povezani z zaslužki na spletu. Nekdo dobi denar prek svobodnih ljudi, nekateri odpuščajo zaposlitev s krajšim delovnim časom, nekdo pa uspe poskrbeti za dobiček iz zraka. Slednje vključujejo tiste, ki zaslužijo na igriščih, na primer na "Stream", ki zajema tudi video vsebine in digitalne različice programov. Logično je vprašanje, kako dvigniti denar iz "Steama" v "Kiwi" ali drugo elektronsko denarnico?

Kaj je vprašanje?

Najverjetneje imate račun v enem ali celo v dveh plačilnih sistemih. To je priročno, mobilno in zelo donosno. Za številne prodajalne imamo privilegirane ponudbe s plačilom z elektronskim denarjem. Mimogrede, nekateri "zanachka" na elektronski denarnici so lahko precej dobri, ko se denar na koncu konča. Mnogi uporabniki plačilnih sistemov uporabljajo denarnice na virtualnih trgovalnih platformah, ki vključujejo "Stream".


Zato imajo uporabniki vprašanja o tem, kako biti z orodji, ki ostanejo v obljubi. Seveda želim, da denar dvignem v najkrajšem možnem času. Kako to storiti? Prek posredniške trgovine ali elektronske torbice? Mnogi ljudje ne razumejo bistva problema in uporabljajo metode, ki jih nimajo. Na koncu denar leži v neznanih in vse se konča s pritožbami na podjetne goljufije in njihovo lastno zaupanje.

Kako narediti ničesar

Kako umakniti denar iz "Stima" v "Kiwi"? Načini so res dovolj, vendar vnajprej je treba upoštevati tiste, katerih uporaba ni priporočljiva. Takoj označite vire, ki predlagajo takojšnjo sklenitev neposredno v smeti. S to ponudbo boste izgubili ne samo denarja od "Kiwi", temveč tudi račun pri "Step" -man. Vendar ta platforma ne predvideva umika denarja v drug sistem. V bližnji prihodnosti se razmere ne bodo spremenile.


Ne verjemite v pošteno besedo neznanih ljudi, ki ponujajo delo z vašo torbico ali prenesejo denar, da bi vam jih potem dali. Čudeži se dogajajo seveda, vendar z denarjem - redko. Ponudba lahko izgleda zelo pregledno, vendar vam nihče ne daje garancije. Da bi odpravili tveganje goljufij, so se pojavili posredniki, ki so pripravljeni za sledenje čistosti transakcije za nekatere provizije, mimogrede, precejšnje. Pojavila so se tudi specializirana spletna mesta, vendar brez povratnih informacij na spletu. Če vam ni všeč, potem poskusite dvigniti denar skozi trgovino. Lažje je, vendar daljše. Kupujete predmete za igre, nato pa jih prodajate v trgovinah in premaknete v njihove denarnice. Problem je samo eden - če niste igralec, potem obstaja velika verjetnost, da kupite nelikvidno blago.

Zakaj je težava?

Težko je takoj reči, kako dvigniti denar iz "Steama" v "Kiwi". Toda priljubljenost storitve ne pade. Kljub temu je priročno kupiti najljubšo igro v "številki", ne da bi zapustili dom. V prihodnosti bodo na voljo sveži filmi, glasba in različne igre. Uporabnik nato prenese denar za določene podrobnosti in za todobi ključ do igre. Dostop lahko dobite iz katere koli naprave. V "Step" denar prihaja brez težav, vendar nasprotno, obstajajo težave. Zato se neizogibno postavlja vprašanje, kako umakniti denar iz "Steama" v "Kiwi"? Odgovor: samo z dodatnimi manipulacijami.

Mir, samo mir

Denar iz vaše denarnice ne bo izginil. Lahko jih porabite v vesolju »Stream«, toda pobiranje je preprosto nemogoče. To je na splošno logično, saj imajo denar na računu, lahko porabijo za neke vrste malenkost. Iz ene osebe je dohodek majhen, "Stim" pa milijoni. Korist je velika. Toda situacija ima rešitev, ker lahko še vedno umaknete denar iz "Steama" v "Kiwi". Vendar, da ne bi padli v to situacijo, preberite transakcijo pri registraciji. Jasno navaja, da se denar ne vrne in se lahko uporabi le v okviru "Stima". Če se poskušate izogniti prepovedi, potem ste lahko prepovedani in denar je blokiran. Toda v posel lahko najdete nekaj vrvi, ki bo poziv, kot z "Steam" za prenos denarja na "Kiwi".

V primerih

  • Prva metoda vključuje še enega uporabnika "Stima". Najbolje je, da si prijatelj ali dober prijatelj, ki želi kupiti kakšno igro. Kupite jo za igralno valuto in dajte en ključ, in prenaša denar na vaš "Kiwi" - viseči mreži.
  • Druga metoda vključuje uporabo platform za trgovanje. Za ves vaš denar v "Steam" kupujete stvari iz priljubljenih iger, nato pa se prijavite na posredniško spletno stran in postavite stvari v prodajo. Kupecvam plača denar za "Kiwi" -paket.
  • Tretji način je seznanitev z naprednim uporabnikom, ki bo postal posrednik in bo prevzel vse obveznosti za dvig denarja od podjetja Steam na Kiwi. Kot že rečeno, posrednik zavzame odstotek dela. Včasih njegova provizija doseže 35-40% skupne vsote.
  • Značilnosti in zapletenost

    Tu smo odgovorili na vprašanje, ali je mogoče prenesti denar iz "Koraka" v "Kivi". Primer z platformami za trgovanje se zdi najbolj donosna in pregledna, saj spletna mesta sledijo denarnim transferjem, zato bo zmožnost goljufanja zmanjšana. Toda kupec bo moral samostojno iskati. Pri nakupu igre ne pozabite navesti, da ste vzeli darilo. Potem lahko ključ prenesete na drugo osebo. Metoda s posrednikom ni zelo priljubljena le prek velike provizije, toda tukaj se lahko pogajate, če ste posrednik, ki ga iščete sami. Poglej, mogoče so nekateri tvoji ljubljeni dobro usmerjeni v "Steam"? Najpomembneje je, da v takih dejanjih - ne nasprotujejo odprtemu sistemu, razen, če seveda ne želite priti v prepoved. Prav tako je treba paziti na preveč rožnate predloge, če ne želimo stopiti v stik s prevaranti.

    Sorodne publikacije