Zgornji monitorji 120 Hertz

Izbira monitorja ni za vsakogar preprost poklic. Nekdo bo prišel do tega z vso resnostjo primera, nekdo bo izbral prvo najboljše od vašega najljubšega proizvajalca. Da bi se izognili nakupu mačke v vrečki, je bolje študirati preglede in preglede. Tako lahko brez frustracij izberete najuspešnejšega monitorja 120 herc.

Monitorji

Če se odločite za temeljit pregled izbire monitorja, je verjetno, da se bo na njem nahajal na dnu in tednu. Toliko zaslonov, ki jih svet še ni videl. In medtem ko si revni kupec prizadeva razumeti novosti, jih proizvajalci še naprej izpuščajo.Monitorji na 120 herc so se pojavili zelo dolgo, zato jih ni mogoče imenovati nove. Nekateri menijo, da sploh niso zastareli. Čeprav, kot kažejo statistični podatki, mnogi igralci računalniških iger še vedno ne morejo deliti s svojim "starcem" pri 60 Hz. Kljub temu je težko poimenovati 120Hz igralni zaslon, saj se je varianta že pojavila na 144 in 240 Hz. Ti velikani bodo nedvoumno predigro in bodo za seboj pustili sledeno frekvenco. Zgoraj omenjeni igralni modeli so zdaj zelo dragi, zato je treba iskati alternativo. Za takšno alternativo, kot je igralni monitor je 120 Hertz, in igralec prihaja. Pogledali bomo nekaj zanimivih in cenovno ugodnih modelov.

Alienware

Leta 2012 je postal priljubljen monitor Alienware OptX AW2310. Zdaj je težje najti, če pa si postaviš cilj, potem je resnično. Ta monitor je ustvaril zanimivo zasnovo. To je težko imenovati igranje iger, toda še pred petimi leti je ta možnost pritegnila številne igralce. RazmerjeTa model ima 16: 9 ločljivost 1920 x 1080 točk, kar daje odlično sliko. Velikost zaslona 23 palcev velja za optimalno za igre in delo na splošno.
Zaslon je bil postavljen na masivno stojalo nenavadne oblike. Seveda so modeli Alienware zdaj veliko bolj zanimivi. Na sprednji plošči OptX AW2310 je logotip podjetja. Grafičnih elementov ni več.


Na zadnji plošči so bili potrebni vmesniki, vključno z DVI-D in HDMI, avdio izhodi in par USB tipov A in B. Monitor je bil na matriki TFT TN. Možnost ni najboljša, zlasti ob upoštevanju priljubljenosti in razpoložljivosti IPS. Največja hitrost osveževanja je bila 120 Hz. Odzivni čas do 3 ms ni najvišji zapis. Tudi funkcionalnost ni najboljša. Prišlo je do umerjanja barv, ki so dobro delovale.

Alienware: pregledi

Primerjava 120 monitorjev Hertza mora spremljati pregled, saj je to edina realna ocena. Torej je bil ta model dober, glede na mnenje mnogih uporabnikov. Pozitivno so opozorili na pravilne barve, zadostno svetlost, videz in zahtevano število pristanišč. Pohvalili so jasnost prenosa slike. Kot in prilagodite zaslon v višino.
Ko govorimo o slabostih, je vredno reči, da se večina kupcev sooča s težavami z zaslonom na dotik. V večini modelov se je zlomil v prvih mesecih uporabe. Po eni strani se zdi, da je razčlenitev nepomembna, pravzaprav je frustrira s svojo spontanostjo. Nekateri lastniki so se pritožili zaradi lastnega odklopa.

Viewsonic

Viewsonic VX2268wmje bilo res dobro in dobilo zaupanje kupcev. Izgledalo je znano, da mnogi, lahko izstopajo v sijajni konča, ki je daleč od vsakogar všeč. Monitor deluje z diagonalo 22 palcev, nestandardno ločljivostjo 1680 x 1050. Razmerje je 16:10. Še enkrat vidimo poceni matriko TFT TN, ki ni slabo obvladovanje podobe.
Namenski monitor Viewsonic VX2268wm (120 Hertz) 3D. Odzivni čas zaslona - 2 ms. Od vhodov je samo DVI-D. Toda model je bil opremljen z dvema 2-W stereo zvočniki. Obstaja samodejna kalibracija barv.

Viewsonic: pregledi

Ta možnost se je izkazala za veliko razočaranje za mnoge, nasprotno pa je nekdo pomagal pri delu in celo v igrah. Od prednosti: kupci so lahko poudarili prisotnost 3D in hitrost osveževanja 120 Hz. Ni slabo, je bil prenos barv. Odzivni čas 2 ms ne vpliva negativno na igro. Ugotovili so lastnike in nenavadno obliko 16:10, ki je bila, čeprav ni bila vsem všeč, za mnoge postala odkritje. Delo monitorja je bilo pametno, tiho deluje tako na najvišji frekvenci kot na manjših indikatorjih. Negativne povratne informacije so bile drugačne. Nekateri uporabniki niso mogli razumeti, kako postaviti 120 hertov na monitor, zaradi česar napačno menijo, da je model napačen.
Med resnimi pomanjkljivostmi je pomanjkanje časa, ki je veliko vznemirilo. Izkazalo se je, da je tresenje, nestabilno in pri najmanjšem nihanju tabele lahko naletelo na monitor. Tudi nezadovoljni z mnogimi preostalimi in zornimi koti, čeprav čakanje na večjo matriko TFT TN ni stalo.

BenQ

BenQ XL2410T je bil še en 120-Hertzov monitor. Ta model deluje z diagonalo 236 palcev. Ločljivost zaslona 1920 x 1080 z razmerjem stranic 16: 9. Matrika je še vedno TFT TN, ima tudi 3D podporo. Zunaj monitor izgleda zelo dobro. Postavili so ga na veliko stojalo. Poskušali so jo narediti za "drznega" modela. Gumbi imajo posebno izbrano ploščo. Preneseno od zadaj: VGA, DVI-D, HDMI in avdio vhod.
Ta model v številnih opisih ima igro z LCD zaslonom. Dobila je WLED osvetlitev, kar je bistveno vplivalo na kakovost slike. Odzivni čas: - 2 ms, frekvenca - 120 Hz. Obstaja samodejna kalibracija barve in več temperaturnih načinov znotraj.

BenQ: pregledi

Pregledi so se izkazali kot sporni. Nekdo dal model "pet", in nekdo ni škrt na "enoti". S tem, kar je povezano, je težko uganiti, toda pozitivne povratne informacije so bile veliko več.
Kupci so opozorili na nizke stroške monitorja, pravilen prenos barve, zadosten pokazatelj svetlosti in hitrega dela. Predvsem so bili vsi priključki, ki so bili predstavljeni na sprednji plošči. Pomembno vlogo je igral pozicioniranje zaslona kot igralec. Med negativnimi ocenami je bila nizka globina barve, razpoložljiva osvetlitev, premalo dobrih kotov gledanja. Večina lastnikov je prepričanih, da je ta model najbolj primeren za pisarniško delo in preproste igre. Delo z videom in grafiko očitno ni moč tega modela.

Acer

Acer GD235HZbid je bil imenovan za drugega 120 Hertz igralnega monitorja. V tem primeru je topozicioniranje lahko upraviči videz. Proizvajalec je poskušal predstaviti zanimiv model, katerega značilnosti so znane v moderni liniji Predatorja. Spodnji okvir ima "ostro" obliko, zaslon pa je pritrjen na oranžno-črno stojalo. Izgleda vse nenavadno in elegantno. Ta model LCD deluje z diagonalo 236 palcev, kar je povsem dovolj za igre in delo. Ločljivost zaslona 1920 x 1080 ima razmerje 16: 9. Matrični TFT TN je opremljen s hitrostjo 120 Hz. Odzivni čas: - 2 ms. Vmesnik ima standardni sklop priključkov: VGA, DVI-D in HDMI. Obstaja poraba energije način, ki ureja porabo energije, odvisno od obremenitve.

Acer: pregledi

Ni veliko pripomb na Acer GD235HZbid. Vendar pa so bili kupci zadovoljni z videzom, ki je dokazal pozicioniranje modela kot igralca. Edina stvar, ki ni vesela, da sijaj, ki vedno potrebuje čistost.
Tehnični del monitorja ni slab. Frekvenca je odlična, kot barvni prenos. Ne preveč dobri so bili vogali pregleda. Da bi lahko delali 3D, na katerem so vsi poročeni, je potrebno kupiti Nvidijino grafično kartico in očala, sicer pa te funkcije ni mogoče uresničiti.

Sklepi

Ugotovite, kako razpršiti monitor na 120 Hertz, lahko na forumih. Vendar je pomembno razumeti, da to ni vedno varno za vaš zaslon. Da s tem ne boste imeli težav, morate skrbno prebrati navodila in razumeti potencial vašega modela. Če ima monitor frekvenco 60 Hz, ga je nemogoče in nevarno razpršiti na 120 Hz. Če potrebujete zgoraj omenjene okvire za nadgradnjo hitrosti, je vse boljekupite monitor za sebe. Zdaj je zelo težko najti zaslon s 120 herc, vendar ga lahko še vedno poskusite. Čeprav je model videti s 240 Hz, se bo potreba po manjšem indikatorju začela izginjati. Bolje je preživeti nekaj dodatnih tisoč in kupiti dober igralni monitor, za delo pa bo dovolj in 75-90 herc.

Sorodne publikacije