Neoline Wide S30 Registrar je odličen pomočnik na cesti!

Rusko podjetje Neoline je bilo ustanovljeno leta 2007. Sprva je bila glavna dejavnost podjetja proizvodnja avtomobilske elektronike, zlasti GPS-navigatorji. Po nekaj letih pod blagovno znamko Neoline je bil najavljen prvi DVR, leta 2011 pa se je na ladji pojavilo podjetje za detekcijo svetlobe in radarja z GPS modulom. V prizadevanju, da ostane na vodilnih položajih v segmentu avtomobilske prenosne elektronike, je Neoline začela širiti svojo prisotnost v drugih državah. Zdaj ima družba svoje predstavništva v Kazahstanu, Uzbekistanu, Belorusiji, Ukrajini, pa tudi v baltskih državah.


Naprave, ki jih proizvaja podjetje, so bile večkrat nagrajene z nagradami na specializiranih razstavah v različnih nominacijah. Omeniti je treba, da je proizvodnja izdelkov Neoline geografsko locirana v Južni Koreji. Za celotno paleto naprav podjetja je zagotovljena dvoletna garancija. V tem članku bomo razpravljali o Neoline Wide S30 snemalniku cen srednjega razreda. V pregledu si lahko ogledate opis tehničnih značilnosti pripomočka ter analizo njegovih prednosti in slabosti. Torej, začnimo!

Razpakiranje in dodatna oprema

Neolov DVR je poslan v majhni pravokotni škatli iz kartona. Paket je izdelan v prijetnih belih in modrih tonih, na sprednji strani je slika pripomočka, predstavlja ime modela in daje glavne tehnične parametre.
Celoten nabor DVR dostave Neoline Wide S30 vključuje naslednje položaje:
 • sama naprava;
 • mikro USB kabel;
 • nosilec s prisesalnim in vrtljivim mehanizmom;
 • adapter za vžigalnik za cigarete;
 • uporabniški priročnik in garancijski list.
 • Paket dostave je nekoliko skromen, čeprav sploh ni posebej slab: vse je v škatli.


  Videz, enostavna uporaba

  Naprava ima obliko majhnega pravokotnika in ima tanko ohišje iz črnega barvanega aluminija. Celoten obseg naprave je poliran kovinski trak, ki daje pripomočku eleganten in drag izgled. Na sprednji strani v zgornjem desnem vogalu je trdno štrleča površina leče. Logotip se nahaja v levem kotu proizvajalca, pod imenom modela. Spodnji rob sprednje plošče je luknja zvočnika.
  Skoraj vse zadnje plošče Neoline Wide S30 je visokokakovostni 27-palčni zaslon. Desno od njega je urejen navpični stolpec, ki se nahaja pet plastičnih gumbov, ki nadzorujejo delo registrarja. Na levi strani naprave so: HDMI-out, USB-vtičnica in reža za pomnilniško kartico micro-SD. Desno je nameščen samo mikrofon. Na vrhu naprave je gumb za vklop in zapah na nosilcu. Sam nosilec je pritrjen na vetrobransko steklo s pomočjo silikonskega sesalca in ima zelo priročen mehanizem za obračanje, ki vam omogoča hitro prinašanje objektiva Neoline Wide S30.na voznikovo steklo, na primer, da se določi dialog z inšpektorjem prometne policije.

  Tehnično polnjenje in drugi parametri

  V nadaljevanju so glavni parametri DVR:
 • 3-megapixelna matrika AR0330, ki jo proizvaja Aptina;
 • procesor za obdelavo slik NTK 96650;
 • ločljivost 1920x1080 slikovnih pik, kar ustreza FullHD;
 • vidni kot - 130 stopinj;
 • LCD zaslon diagonale 27 palcev;
 • baterija - 260 mga;
 • Vgrajena pomnilniška zmogljivost - 32 MB;
 • podpora za pomnilniške kartice micro-SD do 32 GB (prednostni razred hitrosti 10);
 • funkcija obdelave videa WDR;
 • senzor, ki se odziva na gibanje;
 • G-senzor;
 • zunanje mere: dolžina - 87 mm; širina - 50 mm; debelina - 9 mm;
 • Teža naprave je 53 gramov.
 • Uporaba z NTK 96650 procesorjem Mattrix Aptina vam omogoča, da upate na dostojno kakovost videa. Ne pozabite na odličen objektiv z dobrim kotom gledanja do 130 stopinj.

  Nastavitve glavnega menija za Neoline Wide S30

  Meni snemalnika je razdeljen na dva glavna dela. Prvi je odgovoren za nastavitev videa, drugi pa za druge možnosti. Prvi del konfigurira ne le ločljivost videa, temveč tudi trajanje video posnetka (cikličnega), osvetlitve, vključitev funkcije WDR in snemanje zvoka ter nastavitev občutljivosti senzorja G. Drugi del vsebuje nastavitve za trenutni čas in datum, jezik vmesnika, luči, frekvenco in funkcije samodejnega izklopa. Meni je enostavno razumeti, intuitivno.

  Kako se pripomoček spopada z glavno odgovornostjo za zajem videa?

  Torej smo prišli do glavnega vprašanja - kako se snema video snemalnik Neoline Wide S30. Za preglede na internetu, s funkcijo zajemanja videa v napravi je vse dobro. Slika je jasna in nesrečna, če jo gledate na računalniškem zaslonu. Zaradi precejšnjega kota pregleda se lahko število prehodnih in nasprotnih avtomobilov prosto bere v štirih pasovih. Ponoči seveda videoposnetek ne ostane tako kakovosten kot podnevi, temveč ostaja berljivost prostorov, medtem ko osvetljuje ulične luči.
  Funkcija WDR omogoča Neoline Wide S30, da kompenzira oster padec intenzivnosti (na primer pri vstopu v tunel). G-senzor deluje, ko ga udarite (v primeru nesreče) in samodejno zaščiti video pred nenamernim brisanjem.

  Kakšen je rezultat?

  Neoline je znova navdušil navdušence nad avtomobili z visokokakovostnim pripomočkom, ki ga je mogoče varno priporočiti za nakup. Pregledi Neoline Wide S30 v veliki večini pozitivnih, čeprav obstajajo posamezne pritožbe zaradi napak v napravi za firmware. Na srečo je posodabljanje vdelane programske opreme precej pogosta. V drugi pa ni bilo težav pri delovanju naprave.

  Sorodne publikacije