Warframe: Kako odpreti planet v igri

Vprašanje, kako odpreti planet v Warframeu s splošnega seznama, je zanimivo za vse uporabnike, ki se šele začenjajo s to igro. Razvijalci so zagotovili za to najbolj preprost način, ki vam omogoča, da izpolnite naloge na vsaki prejšnji lokaciji.

Kratek opis igre

Da bi razumeli, kako odpreti planet v Warframeu, morate preučiti celotno igro. Uporabnik je pozvan, da izbere znak od treh, ki so na voljo na začetku. Po tem se začne prehod lokacij. Začetni planet je Merkur, kjer se bo igralec naučil vseh potrebnih dejanj in pomembnih vidikov.


Hkrati je najbolje, da se v celoti preuči njegov junak, sicer dostop do bolj zapletenih nalog, ki jih je treba odpreti, nima smisla. Vse bitke so v co-op načinu, kjer morajo uporabniki očistiti celotno ozemlje v skupini.

Odkritje drugih planetov

Torej, kako odpreti planet Warframe? Ta metoda je na voljo takoj po prvi bitki s šefom. Potrebno je začeti pripravljati se na težak boj in imeti dobro ekipo, ki bo počistila lokacijo. Ko bo glavna pošast na planetu premagana, bo padla nova navigacijska enota. Vzemi in se premakni na svoje vesoljsko plovilo. Pojdite tja in pridite tja z vašo novo postavko. Na primer, če je igralec dosegel zmago nad šefom Mercuryja, potem bo po uporabi navigacijskega modula lahko šel na Venus in Mars. Razvijalci so korak za korakom odkrili vse planeteIgralec je postopoma izboljšal svoj značaj. Preden odkrijete nove planete v Warframeu, ne pozabite, da na vsakem naslednjem ozemlju junaki čakajo na pripravo bolj zapletenih misij.


Posebna lokacija

Poleg vprašanja, kako odpreti Warframe planeta, se veliko uporabnikov zanima za posebno lokacijo - Abyss. To je eno najtežjih področij, kjer igralci čakajo na neverjetne misije. Zato bo za prehod uporabnik dobil veliko dragocenih stvari, ki bodo pomagale izboljšati svoj arhetip.
Če želite vnesti lokacijo, morate dobiti poseben ključ, ki zapira portal, ki ga je mogoče dobiti le med nalogami iz "Siversion" v stolpu Orokin. Treba je vedeti, da začetniki ne bi smeli poskušati priti v brezno, ker bodo prvi sovražniki žrtev junaka. Najbolje je, da greste skozi del glavnih planetov, zategnete lik in nato poskusite vnesti nagrade na posebni lokaciji. Ker naključno porazdelitev igralcev omogoča vstop v ekipo z izkušenimi igralci, da postane v tej čakalni vrsti ni vredno, ker boste postali breme za skupino.

Sorodne publikacije