Igra Gran Turismo Sport: pregledi, pregledi

Na internetu pogosto najdete preglede iger na računalniku. Toda konzolni projekti se ne razvajajo. V tem primeru lahko pomagajo samo pregledi. Gran Turismo Sport je postal izjema v tej zgodbi. O tem je napisanih veliko člankov, recenzij in veliko videoposnetkov.

Igra

O podjetju Gran Turismo ste že slišali vse ljubitelje dirkalnega žanra. Vsakič, ko igralci računalniških iger čakajo na novost in ne prenehajo spraševati, kako kul igra razvijalec uresničuje želje igralcev.
Kadunouri Yamaouti je že dolgo ljubitelj Gran Turismo za svojega očeta in prijatelja. Oprostijo mu dolge zamude in počasen razvoj. Medtem pa želi svojim najmlajšim igralcem zadovoljiti najmanjšo novo podrobnost.


O podjetju Gran Turismo Sport se je začel pojavljati pred objavo. To je bilo posledica dejstva, da je pretekli del prišel na PlayStation 3. Na četrti konzoli je bila vprašana, kot še nikoli prej. Kljub temu, da je bila igra nekoliko drugačna, je uspelo osvojiti srca svojih zvestih navijačev.

Feature

Izkazalo se je, da sta se Kadzunori Yamaouti in njegovo podjetje odločila, da resno združita virtualni in resnični svet. Razvijalci so z Mednarodnim avtomobilskim združenjem razpravljali o dejstvu, da bodo poleg prave dirke organizirali tudi tekmovanja v svetu iger. Za Gran Turismo Sports še ni razvitih pravil in urnikov, vendar to ni lahka naloga in zato potrebuje več časa. Glavni žeton te inovacije bo, da bodo zmagovalci obeh in drugega prvenstva podeljeni na eni sceni. In tako, absolutno vsak lastnik igrelahko na eni slovesnosti s svetovnimi zvezdami dirke.


Akademija GT iz preteklih delov je odkrila številne talente, ki so se kasneje pokazali v resničnem življenju. Yamaouti nadaljuje to tradicijo in upa s pomočjo novega projekta združiti dva sveta in skupnosti.

Spori

Ko je izstopil Gran Turismo Sport (PS4), se je zdelo, da pregledi niso bili dovolj tolažilni. Seveda je ideja glavnega avtorja jasna. Njegova želja po združitvi motoričnega športa virtualnega in resničnega sveta je hvalevredna. Toda od resničnih navijačev to ni bilo dovolj. Mnogi so čakali na nov sedmi del, ki bi prejel velik karierni način, veliko floto vozil, veliko število turnirjev brez povezave in druge znane dele. Toda igralci so izgubili skoraj vse, kar je bilo v preteklosti. Obstaja samo tradicionalna šola vožnje in uglaševanja. Poleg glavnih načinov in rutinskih funkcij je bila zaradi pomanjkanja obstoječih zmogljivosti pridobljena tudi negativna povratna informacija od podjetja Gran Turismo Sport. Nekako se vreme ni spremenilo. V rally-načinu se pojavljajo vprašanja, ki so se izkazala za šibka. No, končno se je izkazalo, da je tudi glavna tema (spletno tekmovanje) surova. Lahko sklepamo, da bo novi del postal platforma za prihodnje inovacije razvijalcev. Če ste zvest fan, ki je bil razočaran nad igro, lahko počakate do naslednjega leta. Obstaja verjetnost, da bo odraščala z vsebino in postala bolj dragocena.

Pregled Gran Turismo Sport

Sprostitev igre je potekala 17. oktobra 2017. Razvijalec je Polyphony Digital, založnik Sony Interactive Entertainment.
Igra se začne z zanimivim ohranjevalnikom zaslona, ​​kipove igralcu o začetku oblikovanja motošporta. Prvič, gledamo črne in bele okvirje, ki spreminjajo barvo, tako kot se retro športni avtomobili razvijajo v športnih avtomobilih. Ta video nas še enkrat spomni na brezmejno ljubezen razvijalca za motošport.
Meni se je izkazal za preprost in priročen. Začetnik lahko na začetku postane zmeden, vendar je samo začetek. Zgornja plošča je povezana s funkcijami, ki vplivajo na dirko in urejevalnik fotografij pokrajine. Nižje so dobili orodja za dekoracijo in različne izboljšave. V vmesniku lahko najdete veliko tematskih kognitivnih dejstev. Ne samo o motošportu. Igralec spozna predsedovanje Donalda Trumpa, prvega bloga, ki je prejel nagrado Pulitzer. Prvi pogled na vmesnik je enkraten. Zanimalo ga bo celo tekmovalce motornih dirk.

Usposabljanje

Kot je razvidno iz ocen in ocen, je Gran Turismo Sport bolje začeti z učenjem. Zato mora igralec voziti v šolo. Za razumevanje igranja je bolje, da greste skozi več testov.
Tukaj je mogoče poskusiti mehanizem virtualnega plina in zavore. Igralec se bo naučil, kako vstopiti v zavoje in manevrirati zunanje in notranje pragove. Vsi testi usposabljanja se morajo opraviti v določenem času. Ta igra ni lahka. Ne zgleda kot sodobni avto-simulatorji. Tu boste morali izračunati pot ustavljanja in razumeti, kako daleč je vstopiti v zavoj. V tem primeru je učenje zanimivo ne le zato, ker je bolj verjetno, da boste prodrli v igro, ampak tudi zato, ker za svoja prizadevanjaboste nagrajeni. Lahko povečate izkušnje in floto. Igra vam ne bo dovolila, da se takoj borite. Morali bomo preučiti bonton stevardese in se naučiti pravil športnega vedenja.

Upravljanje

Demo povratne informacije Gran Sport Turismo so pozitivne. Že takrat je postalo jasno, da je bolje izbrati ročni menjalnik in uporabiti volan igre. V nastavitvah je priporočljivo odstraniti vse, kar lahko prepreči vožnjo.
Seveda je avtomatska naprava možnost za neizkušene igralce. Potem pa takoj upoštevajte, da boste z AKPP težje premagali igralca v mehaniki. Zato se je bolje naučiti in se navaditi na bolj zapleten režim.

Priložnosti

V samem načelu igre ni nič zapletenega. Vsak dan imate priložnost sodelovati na dirkah, tekmovanja pa bodo potekala ob določenem času. Če želite igrati na prvenstvih, boste morali doseči zahtevano raven. Narediti to naenkrat ne bo delovalo, saj igra zahteva nenehno usposabljanje in popolno poznavanje igranja od igralca. V skladu s tem, bolj ko trenirate, več priložnosti dobite. Igralec lahko pokliče svoje prijatelje in ustvari sobo. V eni igri lahko greš v čakalnico. Prijava ob prihodu poteka ob določenem času. Če veste, da se bo to prvenstvo zgodilo, ga zagotovo ne boste dobili. Zato bodite pozorni na obvestila in se odločite, da vam bo všeč konkurenca. Kot smo že omenili, so razvijalci načrtovani tekmovanja za resnične motošporte, kjer se bodo igralci lahko kvalificirali za Mednarodno športno zvezo. ZaDa bi čutili vse možnosti igre, kolikor je le mogoče, morate uporabiti volan in pedale. Potem je virtualnost pomešana z resničnostjo. S strmimi zavoji se bo volan opazno zasukal in pedal za plin se bo verjetno odzval na pritiske.

Utrinki

Čeprav ni vse uspelo preskusiti nove igrače. Lahko pa naredite splošen vtis.
GT Sport izstopa z maso hladnih čipov. Na primer, delal je dobro s konceptnimi avtomobili. Vsak avtomobilov spominja na pravo različico svojega videza in fizike vedenja. V floti iger so Alfa Romeo, Aston Martin, Dodge, Porsche, Mazda in drugi znani avtomobili. In če so se avtokrati izkazali za zelo kakovostne, potem ni bilo dovolj dela na avtocestah. Čeprav je tak pogled subjektiven, ker sta svetloba okolice in nasičenost različni. Še posebej dobra slika v 4K formatu. Po odprtem demo Gran Turismo Sport je bilo veliko recenzij. Igra ima vse glasbene zvrsti, ki se lahko pritegnejo k vsakemu igralcu. Obstajajo melodije punk rock, klavirske skladbe, jazza in sprostitvenega salona.

Mnenja o Gran Turismo Sport

Kljub temu projekt ni namenjen masovnim uporabnikom. Igra edinstveno zadovolji ljubitelje serije, čeprav ne bodo vsi zadovoljni. Poleg tega se je zaradi pogojno novega koncepta simulatorja avtomobila izkazalo, da je to malo slastno. Morda bo popoln vtis narejen že za naslednje leto. Mnogi novinci, ki so se najprej odločili poskusiti to igro, so pustili pozitivne ocene. Neizkušen gledalec naredi nepozaben vtis. Igralci verjamejo, da je GT Sport najboljšipoznavanje motošporta.
Med pozitivnimi značilnostmi so bile:
  • realistična fizika strojev;
  • preprost in priročen meni;
  • jasen pretok;
  • velika flota vozil;
  • kakovostna glasba za vsak okus;
  • V prihodnosti bo priložnost za eno stopnjo s priljubljenimi voajerji.
  • Tudi negativne povratne informacije ni bilo. Igralci so bili nezadovoljni z ne povsem popolno grafiko, izgubo vseh starih čipov, kot je način kariere, kot tudi zavrnitev izkušenih igralcev novincev. Kljub temu, da se je Gran Turismo Sport izkazal za dvoumen projekt, so bili mnogi navdušenci še vedno zadovoljni. Seveda nova igra ni bila ravno to, kar je želela videti skozi tako dolgo. Ampak reči, da ji ni uspelo - zločin proti skupnosti avtomobilskih simulatorjev.

    Sorodne publikacije