Panasonic: Televizorji. Značilnosti, opis najboljših modelov, pregledi

Panasonicove televizijske sprejemnike sestavljajo OLED in LCD z različno osvetlitvijo ozadja. Podjetje postavlja OLED televizorje kot napredne modele in podpira celotno paleto HDR in HLG. Na splošno so dejavnosti blagovne znamke namenjene ustvarjanju najnovejših komunikacijskih in informacijskih idej, ki izboljšujejo življenje ljudi in jih naredijo bolj zanimive, priročne in varne.

Oglejmo si nekaj najboljših Panasonicovih modelov TV, odgovore anketirancev in pomagali vam bomo pri izbiri sodobnega modela iz linije tega proizvajalca.

Televizor LED Panasonic TX-55ASR650

Visokotehnološki Smart TV s privlačno prefinjeno obliko, 1200Hz osvetlitvijo in čudovito panoramo. Zagotovite nepozabna in živahna čustva med počitnicami na domu. Ločljivost zaslona 1920x1080 pik pri diagonali 55 palcev. Akustični sistem tega modela proizvaja nasičen in čist zvok 20 W s stereo učinkom. Modul Wi-Fi dopolnjuje standardni nabor komunikacij. Ločeno pa potrošniki v svojih pregledih upoštevajo podporo 3D in glasovnemu nadzoru.


Značilnosti in značilnosti:
 • Na voljo je samodejno sprejemanje priporočil za vsebino vsebine MyStream.
 • Preprost glasovni nadzor.
 • Intuitivni in prilagojeni začetni zaslon.
 • Gladka gradacija tonov in jasne, svetle slike z visokim kontrastom.
 • Zaslon na dotik na priročnem daljinskem upravljalnikuupravljanje.
 • Dva preprosta načina dela: s pomočjo prstov in glasovnih ukazov.
 • Nizka poraba energije.
 • Koncepti zasnove visokih linij

  Plazma TV Panasonic TX-PR65VT30 temelji na plazemskih ploščah NeoPlasma z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Navzven ta model izgleda kot stekleni monolit. Poleg tega je serija VIERA TV VT30 uspešno prestala več kot 35 posebnih testov in pridobila certifikat THX v kategorijah "3D zasloni" in "2D-zasloni".


  Ta model, poleg ustvarjanja 3D slike, opremljene z edinstvenim sistemom VIERA Connect, ima možnost vzpostaviti videoklice v storitvi Skype in se povezati z dostopno točko brezžičnega omrežja. S televizorjem v tej seriji si lahko ogledate 2d in 3d fotografije in videoposnetke iz izmenljivih kartic SD.

  Popolna iluzija prostora s televizorjem Panasonic TX-32ESR500

  Nekoliko zastarela oblika bo prenesla impresivno 3D sliko v vašo dnevno sobo in izbrisala mejo med resničnostjo in televizijo. Zahvaljujoč načelu, da domači pretočni sistem pretvori zemeljske, satelitske ali kabelske oddaje v pretočni video, ki ga prek vmesnika pošlje prek usmerjevalnika, lahko gledate svoje priljubljene TV oddaje kjerkoli - na primer na drugem »odjemalskem« televizorju ali drugih napravah.
  Nenavadna globina Panasonicove televizijske slike VIERA s tehnologijo 3D FULL HD
  brez težav in "repov" vam bo omogočila gledanje kanalov v živo in 3D filmov. Poleg tega bo vgrajeni multimedijski predvajalnik predvajal večino priljubljenihformatov. In zaradi sodobnega časa ni bilo brez podpore internetnih storitev, iger in celo socialnih omrežij.
 • Moja domača stran je nastavitev zaslonov po meri, ki vsebujejo le povezave do vaših najljubših programov in vsebine;
 • Poenostavljeno ogledovanje vsebine s tabličnega računalnika ali pametnega telefona na televizijskem zaslonu.
 • Absolutna kakovost in neverjetne pametne funkcije

  Naslednji model na našem seznamu je televizor Panasonic Viera TX-65DXR780, ki združuje zaslon Cinema Display in tehnologijo Studio Master HCX, ki zagotavlja najboljši vtis v 4K ločljivosti. Prepričan sprejem signala iz različnih virov zagotavlja quattro sprejemnik. Stojalo "Adaptive Design" lahko prilagodite svojemu slogu. Natančna 4K tehnologija obdelave slik je konfigurirana v Panasonicovem Hollywood Lab. Procesor 4K Studio Master HCX vodi tehnologija za obdelavo slik. Nova plošča Cinema Display vam omogoča prikaz slik v povezavi s široko barvno pokritostjo in tehnologijo lokalnega mrka, ki zagotavlja črnilo črne barve z globokimi sencami. Nova domača stran Firefoxa omogoča enostaven dostop do potrebnih materialov in intuitiven nadzor.

  Življenje in svetlo 4K HDR sliko

  Panasonicov televizor TX-50 iz serije EXR700 ima široko paleto pametnih televizorjev in zagotavlja kakovost slike 4K HDR. Možnosti pregledovanja so razširjene z predvajanjem vsebine z različnih naprav.
 • zaradi izboljšanegaImaging tehnologija zagotavlja realističen prenos barv;
 • vrhunsko kakovost slike zagotavlja sodobna tehnologija obdelave barv;
 • Široka barvna reprodukcija prenaša barve v širokem spektru spektrov z absolutno natančnostjo;
 • podpora za več formatov HDR;
 • Intuitiven in hiter dostop do želene domače strani.
 • Napredna tehnologija obdelave barv za ustvarjanje naravne podobe je zgrajena na skrivnostih pri ustvarjanju kakovostne podobe Panasonicovih televizorjev. Ta tehnologija prihrani podrobnosti tudi v temnih prizorih in zagotavlja natančne barve in globoko črno.

  OLED televizorji TX-77EZR1000

  V katalogih za leto 2017 je ta model največji model TB na sodobnem trgu in je opremljen z najnovejšim OLED zaslonom z ločljivostjo 4K UltraHD. Diagonala televizorja Panasonic TX-77EZR1000 je 77 palcev. Ta velikost je nekoliko manjša po velikosti od priljubljenih projekcijskih sistemov in več kot dovolj za udobno gledanje televizijskih oddaj in filmov v najbolj prostornih sobah. Za zajem slike v tej kinematografiji kot vgrajeno podporo za dva standarda za razširjeni dinamični razpon sigal - Hybrid Log Gamma in HDR10. Poleg tega je za ohranjanje ravnovesja pri visoki nasičenosti in natančen prenos barve slike ustreza posebni shemi. Lastnosti:
 • Brezžična in žična omrežna povezava.
 • OLED zaslon s podporo za THX s podporo HDR10.
 • Video procesor Professional 4K Studio Color HCX2.
 • Funkcijaposnemite eter na zunanji medij.
 • Full HD TV z optimalnim naborom funkcij

  Televizor Panasonic TX-49ESR500 s sliko Full HD je odličen model za vsakodnevno uporabo. Naprava ima zelo kakovosten zaključek v črni barvi, prijetnega videza. Zaradi tega je televizor v notranjosti skoraj neviden. Ozek okvir okrog zaslona ustvarja občutek dobesednega plutenja v zraku. Udobno upravljanje sistema glasovnega vodenja in dobro premišljen nabor funkcij zagotavljata enostavno uporabo za vse družinske člane. Udobno pregledovanje filmov in televizijskih oddaj zagotavlja velika svetlost slike, tudi pri dnevni svetlobi. Štiri fiksne nastavitve nastavitev slike na televiziji - "kino", "dinamično", "kino z učinkom prisotnosti", "standard" - delajo v sistemu varčevanja v eni nastavitvi po meri. Dva širokopasovna zvočnika z ojačevalniki s skupno močjo 20 W lahko ojačamo z virtualnim prostorskim zvokom VR-Audio True Surround. Televizor se pri gledanju skoraj ne segreje in je zelo stroškovno učinkovit.

  Sorodne publikacije