Kako obnoviti izbrisano stran »V stiku«: navodila in metode

Socialna mreža "VKontakte" je izjemno priljubljena v Rusiji. V tej storitvi lahko ne samo komunicirate z drugimi uporabniki, ampak tudi razstavljate svoje fotografije, berete novice, komentirate komentarje, promovirate izdelke, kupujete in še veliko več. Danes je to spletno mesto eno najbolj obiskanih. Zato ni presenetljivo, da je zanimivo tudi za hekerje in druge prevarante, ki pogosto sprejemajo dejanja, ki povzročajo blokiranje uporabniških strani.

Pogosto registrirana služba za stranke se neodvisno odloči izbrisati svoj profil. Vendar pa čez nekaj časa mnogi začnejo obžalovati brezobzirnost in iščejo načine za obnovitev izbrisane strani v In Contact.


Zakaj je stran najpogosteje blokirana ali izbrisana?

Včasih je težava v tem, da je oseba preprosto pozabila pozabiti geslo ali izgubiti mobilni telefon, iz katerega je običajno hodil v svoj profil. Zlonamerne osebe redko izbrišejo uporabniške strani, vendar so aktivne v svoji osebnosti na način, ki povzroča resne sumnje v upravljanju spletnega mesta. Posledično so takšne strani brezobzirno blokirane in stranke storitve morajo prekiniti glavo, kako obnoviti izbrisano stran v stiku. Zaklepanje se lahko pojavi tudi v primeru, ko se v računalniku pojavi virus. Morda je programirana, da piše drugim članomv imenu uporabnika brez njegove vednosti. Obstaja veliko razlogov, ki povzročajo blokiranje vašega računa. Pogosto se uporabnik odloči izbrisati stran. Kako obnoviti "V stiku"? Razmislite o vseh razpoložljivih načinih.


Ponovna vzpostavitev dostopa

V tem primeru gre za situacijo, ko oseba zapomni geslo iz svojega računa in ima možnost dobiti kontrolno kodo na mobilnem telefonu. Vsi vedo, da je stran običajno povezana s telefonsko številko osebe. Tudi po dolgem času po tem, ko se uporabnik ni prijavil v svoj račun, bi lahko preprosto uporabil standardna orodja za platformo. Tako lahko izbrisano stran v stiku obnovite tako, da pošljete zahtevo. V ta namen boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Praviloma obstajajo težave na tej stopnji. Moški bi lahko pozabil podatke o registraciji. V tem primeru obstaja način za rešitev problema.

Uporaba brskalnika

Če želite obnoviti stran »V stiku« na dolge razdalje, ta metoda verjetno ne bo delovala. Še posebej, če uporabnik rad izbriše zgodovino dogodkov na različnih lokacijah. Če ste izbrisali pred kratkim, lahko najdete geslo in prijavo, če pregledate zgodovino brskalnika in poskusite poiskati shranjena gesla v nastavitvah. Običajno sodobni brskalniki, kot sta Yandex in Google Chrome, shranjujejo podatke, tudi če uporabnik ni kliknil gumba Shrani. Če ste jih uspeli najti, potem obstajajo težave z obnovoodstranjena stran v stiku ni potrebna. Po tem lahko na glavni strani storitve pritisnete »Obnovi« in vnesete svoje podatke.
Vendar je dodatni pogoj razpoložljivost mobilnega telefona. Na voljo mora biti koda za preverjanje.

Kako obnoviti izbrisano stran v telefonu V stiku

V tem primeru je postopek zelo preprost. Če ima uporabnik še vedno shranjeno sedem kartico z vezanim telefonom, je dovolj, da gre na glavno stran storitve in navede, da želi uporabnik obnoviti dostop, vendar je geslo pozabil. Z določitvijo vaših podatkov, vključno s številko mobilnega telefona, je treba le počakati, da priloženi mobilni telefon ne bo dobil enkratne tajne kode, ki jo morate vnesti v ustrezno polje.
Vsi koraki za obnovitev oddaljene strani "V stiku" so podrobno opisani na servisnih straneh, tako da ne bi smelo biti težav. Po tem je priporočljivo ustvariti novo geslo. Če je bila stran dolgo izbrisana, je morda padla v oči goljufov. Zato je bolje, da pripravite precej zapleteno geslo, ki ga bo težko prekiniti.

Če stran ni vezana na mobilni telefon

, je storitev VKontakte začela svoje dejavnosti že dolgo časa. V tistih časih, daleč od vsakogar, so imeli mobilni telefon, zato ni presenetljivo, da je bila registracija opravljena brez navedbe njegove osebne številke.
Če je oseba ustvarila svojo stran točno takrat, ni navedel nobenih kontaktnih podatkov, razen elektronskega naslova.Zato ni zavezujoča. V tem primeru, je edini način za ponovno pridobitev dostopa - je, da se obrnete na službo za storitev domačo stran. Tam bo treba napisati sporočilo. Morda si opomore izbrisanih stran "v stiku", če ni zavezujoč za mobilni telefon? Da, vendar morate upoštevati več vidikov. Najprej morate podrobno opisati problem in njegova uprava, kažejo, da se vežejo na mobilni telefon preprosto ne fizično obstaja. Značilno je, da v tem primeru je kompleksen proces obnovitve računa, vendar pa je mogoče.

Obnova dokumentov

V tem primeru, predstavniki socialnem omrežju najbolj zapleten postopek. Ampak ne zato, ker hočejo škodovati svojim uporabnikom in da bi se izognili situacijam, ko napadalci zasežene pravice osebnih podatkov, poskusite aktivirati stran in da je seznam imen. V takih primerih, obnoviti izbrisano stran "v stiku" zelo zapleten način. Najprej morate obvestiti obnovitev gesla in poslali povezavo na vašo stran. Tudi če je izbrisal račun, je še vedno ostal preden je dodeljen naslov. Lahko greste tudi v iskalnik in vpišite svoje podatke. Potem bo našel stran. Potem morate kopirati povezavo in kažejo, da ji pripada določenemu uporabniku. Poleg tega je ena od zahtev službe je, da bi morala stranka storiti, da sami spremljajo svoj računalnikdrži skeniranje svojega potnega lista v roki. Administracija nato preveri podatke, ki so bili prikazani na strani profila, s tem, kar vidijo na fotografiji.

Strokovnjaki primerjajo sephi s posnetki strani, ki je bila izbrisana. Po tem se odločijo, ali je ta oseba lastnik določenega profila. Po tem boste morali poslati telefonsko številko, da naredite drugo fotografijo v ozadju računalnika, ki ima stran z odprtim dostopom in korespondenco z upravo. Na zadnji stopnji bo čarovnik za obnovitev zahteval prenos dokumenta, ki potrjuje identiteto uporabnika, ki bo vseboval priimek, ime in ime ter fotografijo. Seveda bo najboljši način, da to naredite, ustrezal potnemu listu.

Dodatne informacije

Vendar uporaba te metode ne uspe hitro obnoviti izbrisane strani "V stiku". Uprave potrebujejo čas, da preverijo vse informacije in se prepričajo, da to ni napadalec, ki bi poskušal prevzeti stran drugega uporabnika. Vendar pa se praviloma po nekaj dneh (in včasih 3-4 urah po klicu) račun ponovno vključi.

Katere težave lahko nastanejo?

Z vprašanjem, ali je mogoče obnoviti izbrisano stran v stiku, je skoraj vse jasno. Račun se lahko resnično vrne. Na tej stopnji pa lahko pride do težav. Tudi uprava bo nemočna, če je uporabnik lastnik tako imenovanega lažnega računa. To pomeni, da v času registracije ni navedel svojega pravega imena, imenaali patronymic, in tudi spremstvo vaš profil izključno za fotografije iz interneta.
V tem primeru uprava ne bo mogla uskladiti tistega, kar oseba, ki kliče po pomoči, resnično ima v lasti stran, če nima slike, to potrjuje. Ne bo pomagalo in poslalo fotografij s skeniranjem potnega lista v roke ali blizu računalniškega monitorja. Zato je najbolje, da med registracijo ali po drugem obnovitvi gesla določite pravilnejše podatke. To bo pomagalo preprečiti podobne težave v prihodnosti.

Če je stran zaklenjena ali odstranjena zaradi virusov na vašem računalniku

Zaščitni mehanizmi platforme delujejo dobro v tej smeri. Če je bil telefon ali računalnik uporabnika okužen z virusi, se lahko v tem primeru pojavi profilno zaklepanje. To je potrebno za zaščito uporabnika pred potencialnimi goljufi. Prav tako je treba opozoriti, da morate v tem primeru ravnati zelo previdno. Če ima računalnik virus, lahko po nesreči pridete na ponarejeno stran storitve in vnesete svoje podatke. Zato morate biti previdni.
Če za ponovno pridobitev dostopa ni treba določiti kode iz sporočila SMS in sama poslati kratko besedilo s kratkim besedilom, je v tem primeru zagotovljeno, da se govori o goljufih. Prvič, v tem primeru je treba opraviti popolno skeniranje mobilne naprave ali računalnika za viruse. Ko so te manipulacije opravljene in se vsi črvi izbrišejo, se morate vrniti na uradno stran "V stiku" inPoskusite se prijaviti v svoj račun ali aktivirati stran. Če je prej oseba preusmerjena na vire tretjih oseb ali če na mobilni telefon ali pošto ne prejme potrditvenega sporočila, morate v tem primeru poskusiti vnesti stran iz drugega prenosnega sredstva. Na primer, obiščite sosede in poskusite aktivirati svoj račun. Če to ne deluje, potem je problem zagotovljen v samem računalniku, in če ne morete odstraniti virusov, boste morali ponovno namestiti celoten sistem.

Če je bila stran blokirana zaradi kršitve

Administracija storitve lahko odstrani ali deaktivira uporabniško stran, če njen profil pošilja sumljive e-poštne naslove. V tem primeru uporabnik prejme ustrezno obvestilo, da je bil račun blokiran. Poleg tega bi mu morali poslati povezavo do navodil za varnost. Obstajajo tudi informacije o obnovitvi profila.

Pomembno je vedeti

Danes lahko v obsežnih prostorih interneta najdete predloge za obnovitev strani za določen denar. Oglasi kažejo, kaj lahko pričakujejo in ne potrebujejo. Ne verjemite v takšne predloge. Odklenite jo samo njen lastnik. Nihče drug od njegove osebe, še bolj pa v krajših rokih, ne bo mogel dostopati do uporabniškega računa, da bi se izognili upravljanju strani.

Sorodne publikacije