Kako ustvariti drugi račun na Instagramu: podrobna navodila

Instagram ni le pripomoček za pripomočke, ki vam omogoča hitro skupno rabo fotografij s prijatelji danes. Vedno več uporabnikov ga uporablja za promocijo svojega poslovanja, ustvarjalnosti, zanimivega projekta, da bi povečali svojo osebno popularnost. Tako ali drugače se pojavlja potreba po vodenju več računov hkrati v mnogih.

Kako ustvariti drugi račun na Instagramu: navodila korak za korakom

Drugi profil je potreben zaradi številnih razlogov: nekdo želi registrirati svojega hišnega ljubljenčka v družabni mreži, nekdo - dati različne slike v različnih računih (domači in portfelj sindikatov), večina od njih za osebno in delovno fotografiranje


Pozitivni odgovor na vprašanje, ali je mogoče ustvariti drugi račun na Instagramu, je bil podan februarja 2016. Potem program razvijalci napovedal to priročno funkcijo, sposobnost za ustvarjanje več računov znotraj istega računa. Z drugimi besedami, postalo je mogoče preklapljati med različnimi profili v uradni aplikaciji, ne da bi zapustili glavni račun. Torej, kako ustvariti drugi račun na Instagramu: 1. Poiščite glavno stran profila, se dotaknite ikone Nastavitve (orodja ali tri točke, odvisno od OS). P 2. Pomaknite se na stran z možnostmi do konca - tam boste potrebovali razdelek " Dodajte zapis. "
3. Pomembna točka: drugi račun mora biti že predhodno registriran! Registrirate se lahko z drugo napravoali zapustite glavni profil, registrirajte novega, nato ponovno vnesite glavno zalogo in se vrnite na 1. korak. 5. Mimogrede, ko odprete razdelek »Dodaj vnos«, lahko neposredno kliknete povezavo, ki se pojavi: »Nimate računa?
Tukaj je celoten odgovor na vprašanje: "Kako ustvariti drugi račun na Instagramu."

Preklapljanje med računi

Preklapljanje med profili je zelo preprosto:
 • Pojdite na glavno stran računa.
 • Bodite pozorni na vrh strani - zdaj se je pojavila puščica poleg vašega imena ali vzdevek.
 • S klikom na puščico boste videli vse dodatne profile.
 • Če želite preklopiti na drug profil, preprosto kliknite njegovo ime.
 • V tem meniju je zdaj mogoče dodati nov profil - na dnu boste opazili »+ dodaj račun«.
 • Koliko računov je lahko

  Danes politika Instagram omogoča, da na en račun (vključno s primarnim) priložite do pet računov. Torej, ne da bi jo zapustili, se lahko v uradni aplikaciji preklopi med 5 različnimi profili. Tretji, četrti in peti se lahko povežejo na enak način kot ustvarjanje drugega računa na Instagramu. "Ta sistem ne zahteva sinhronizacije, kar pomeni, da naročniki enega od vaših profilov vidijo le objave v njem, ne pa vseh fotografij in videov vaših različnih računov. ) Nemogoče je ustvaritiDrugi račun v Instagramu
  Najpogostejši razlog za takšne napake je "napaka" (napaka) v sistemu. Poskusite izvesti operacijo na drugi napravi, posodobiti aplikacijo ali ponovno naložiti pripomoček. Če v aplikaciji niste našli gumba "Dodaj zapis", potem imate zastarelo različico - posodobite "Instagram" na najnovejšo različico in se spomnite, da lahko telefonsko številko registrirate na enem nabiralniku, Facebook strani, samo en akane To fotoprohramy.
  Zdaj ste prepričani, da je ustvarjanje dodatnih računov v Instagramu in preklapljanje med njimi prav tako enostavno kot uporaba te aplikacije. Možno je, da bodo razvijalci kmalu uvedli nova orodja in funkcije, ki omogočajo promocijo in odnose z javnostmi.

  Sorodne publikacije