Pregled hibridnega DVR PlayMe P400 TETRA: pregledi, navodila, fotografije

Avtomobilski registrar, kjer sta prisotna tako radar kot detektor, ni tako redka. Takšni hibridi lahko prihranijo ne le denar, ampak, kar je pomembno, mesto na vetrobranskem steklu.

Novi radarski detektor PlayMe P400 TETRA obljublja lastnikom, da bodo spremljali vse, kar se dogaja na poti, zabeležili pomembne trenutke in poročali o spremembah v prijetnem človeškem glasu. In vse to je povsem demokratično, tudi za tako napravo. Analizirali bomo glavne značilnosti pripomočka in nakazali prednosti in slabosti PlayMe P400 TETRA: povratne informacije lastnikov, strokovno mnenje in možnost nakupa te naprave.

Vsebina pakiranja

Naprava je pakirana v navadno belo modro škatlo s povprečno gostoto kartona. Vse njegove strani se ukvarjajo z značilnostmi registrarja, pa tudi z značkami nagrad na specializiranih razstavah.

V škatli so:
 • sam pripomoček PlayMe P400 TETRA;
 • Navodila za uporabo in garancijski list;
 • adapter za vžigalnik cigaret za polnjenje naprave;
 • pritrdilni nosilec za vetrobransko steklo;
 • Zanka tipa USB-mini-USB;
 • sklop varovalk (2/4 kosov);
 • USB adapter za mikro SD kartice;
 • Krpo za brisanje optičnega iskala.
 • Paket je precej pameten - vse je na svojem mestu in nič ni odveč. Lastniki v svojih odzivih so bili nekoliko osramočeni zaradi prisotnosti takšnega arhaizma kot mini-USB, vendar se kljub temu zdi negativnoV trenutku, ko je naprava napolnjena "v pravilnem", to je preko mikro-USB, in mini-vmesnik se uporablja izključno za sinhronizacijo z osebnim računalnikom. Logika takšnega poteka proizvajalca ni popolnoma razumljena, toda kaj je, to je.

  Videz

  Zaščitni pokrovček PlayMe P400 TETRA se popolnoma razlikuje od njegovega drugega videza v tem segmentu. Vse njegove oblike, stilistike in vmesniki se uspešno posnemajo pod nekakšno "milo". Da, ni gumba sprožilca ali iskala, vendar je mogoče napravo v celoti uporabiti kot fotoaparat. PlayMe P400 TETRA ima plastično ohišje z mat zaključkom, ki ga je mogoče pripisati očitnim zaslugam naprave. Seveda sijaj izgleda odlično na izložbah in slikah, vendar takoj, ko pride do uporabe na terenu, se takoj pojavijo umazanija, prah in prstni odtisi. V pripomočku ni takšnih težav, čeprav se nekateri uporabniki pritožujejo nad prednjo ploščo, na kateri se nahaja objektiv PlayMe P400 TETRA. Preglede zaznamuje močna prašnost slednjih med aktivno uporabo, zlasti v poletnih mesecih na poteh in cestah.

  Oblike oblikovanja

  Oblikovalci, kot da bi poskušali rešiti problem dimenzij naprave, vendar le, da bi napravo poklicali kompaktni jezik, preprosto ne pride nazaj. Da, detektor sam, leča in zaslon sta na isti ogrodni veji, kar omogoča modulu, da prikaže nivo prikaza, na primer konkurenčnih analogov. Kljub temu korakom PlayMe P400 TETRA še vedno pušča veliko možnosti. Na žalost, zaradi posebnostigadget objektiv in detektor elementov s sprejemnikom, da bi bolj ali manj majhne naprave ne deluje. Nekaj ​​morate žrtvovati v prid izboljšane funkcionalnosti PlayMe P400 TETRA.
  Pregled vetrobranskega stekla praktično ne trpi po namestitvi naprave, sama instalacija pa je zaradi inteligentnega nosilca razmeroma hitra. Torej, če boste avto pustili za dolgo časa, se lahko zlahka skrije v isti predal za rokavice ali pod mizo, nato pa ga enostavno namestite na svoje mesto.

  Vmesniki

  Zaslon PlayMe P400 TETRA je preprost in brez senzorjev, tako da lahko vidite dve vrsti funkcijskih tipk na zasnovi: prvi na levi strani, kjer so štiri tipke za spreminjanje načina, izklop, vklopite napravo in druge možnosti; in tik nad zaslonom drugi - za osnovne nastavitve in kontrole v meniju.
  Na vrhu naprave se nahaja samo pladenj za pritrditev nosilca, spodnji del pa je nameščen pod mikrofonom, da se zabeleži, kaj se dogaja v kabini. Celoten nabor vhodov in izhodov (mini-USB, mini-HDMI in čitalnik kartic) se nahaja na desni strani PlayMe P400 TETRA. Povratne informacije uporabnikov o lokaciji elementov so dvoumne: nekdo je zadovoljen z obstoječim naročilom in nekdo se zelo težko navadi na lokacijo vmesnikov zaradi migracije iz drugih naprav ali zaradi številnih drugih razlogov. V vsakem primeru te točke ne moremo imenovati kritične, saj se navadite na vse elemente dovolj hitro, in po nekaj dneh že pozabite na prejšnje elemente.nelagodje


  Zmogljivost

  DVR PlayMe P400 TETRA deluje pod nadzorom platforme Ambarella A7, ki jo odlikujejo vrhunski procesorji, ki se pogosto uporabljajo v avtomobilski tehniki. Komplet čipov odlično deluje z video obdelavo in ima povsem demokratično ceno.
  Naprava je zgrajena na 4-megapixelni matriki OmniVision s tehnologijo WDR. Slika na izhodu je bolj ali manj, vendar še vedno obstaja nekakšna preprostost in neuspeh nekaterih trenutkov, čeprav trpi zaradi dobre polovice segmentnih pripomočkov in ne samo našega videorekorderja PlayMe P400 TETRA. Pregledi lastnikov opazijo prisotnost bleščanja v nočnem času, kot tudi slabo diferencirane številke pred avtomobili, ki se zdijo malo oddaljeni od vaše kapuco.

  Delo

  Za splošne potrebe matrike možnosti je dovolj. Pripomoček lahko snema videoposnetke visoke ločljivosti v parih s kodekom H.264 s frekvenco 30 FPS (ločljivost MP4). Seveda lahko snemalno knjigo povečate na 60 FPS, vendar pa bo kakovost valjev padla na običajno HD. Ko govorimo o glasnostih, bo na disku vašega računalnika ali na zunanjem pogonu približno 500 MB z enim slikovnim pikam zaužil petminutni Full HD. To pomeni, da če ocenjujete, da na primer pot od doma do dela traja do ene ure, boste potrebovali vsaj 6 GB pomnilnika - relativno malo za take naprave.

  Funkcionalnost

  Kot pri vseh drugih večnamenskih avtomobilskih pripomočkih se združuje radarski detektor PlayMe P400 TETRA. Tak trenutek potrebuje glavniza pravilno določitev vseh radarskih sistemov in drugih kamer.
  Glavni modul je sprejemnik s prednostjo sprejemanja in razvrščanja signalov, ki gredo z radarja. To pomeni, da je uporabnik vnaprej obveščen o prisotnosti kompleksa na cesti. Poleg tega je detektor sposoben popraviti kamere in laserske pištole, ki se, čeprav v majhnih količinah, še vedno pojavljajo na odprtih prostorih naše države. Seveda zloglasna in pozorna "Arrow" prav tako ni problem za našega registrarja.

  Funkcije aplikacije

  Seveda ni mogoče prepoznati vseh sledilnih in identifikacijskih naprav s prenosom signala od njih. Vzemite isto "Avtodorya", ki je na splošno odvzeta vsaj nekaj aktivnega sevanja. Deluje po načelu "od točke A do točke B", kar pomeni, da ima dve ali več kamer, sistem bere podatke o vozilu, ki prečka (registrska tablica, načrt itd.) Na točki "A" in jih primerja z drugo točko "B » Operativne informacije o razdalji med temi točkami in časom, ko je avto potreboval za premagovanje razdalje, izračuna povprečno hitrost avtomobila, če pa je zgoraj, potem se izda kazenska kartica - je preprosta in enostavna. Toda ti kompleksi imajo tudi slabost. Bistvo dela "Avtodoryi" je, da je vsaka kamera vezana na svetilnike GPS, in to je točno to, kar je v roki. Dovolj je določiti lokacijo kompleksnih sistemskih enot na GPS-podatkovnih bazah, voznik pa bo opozorjen. To je mogoče s PlayMe P400, vendar z eno opozorilo: če nebodo redno posodabljali, nato pa bo baza podatkov postala nepotrebna, saj prometna policija pogosto spremeni lokacijo svojih kompleksov.

  Funkcije GPS

  GPS-lokator se ne uporablja samo za zaznavanje kompleksov kamer na cestah. Pripomoček lahko izvaja vse funkcije, povezane s sledenjem GPS. Najbolj optimalen način dela s funkcijo je namestitev blagovne znamke na osebni računalnik in nadaljnje študijske podatke. To pomeni, da vam bodo na voljo video posnetki, točke poti in hitrost vašega vozila na vseh področjih poti.
  Ta točka je še posebej pomembna, če ste v nesreči, kjer se bodo podatki vašega registrarja upoštevali pri sestavljanju protokola. Ta odtenek bo brez težav rešil problem z zavarovalnicami. Na splošno lahko rečemo, da bo PlayMe P400 pomagal dokazati svojo nedolžnost (ali krivdo za druge) na naših nemirnih cestah.

  Platforma

  Kar se tiče nastavitev in drugih "čipov" registrarja, je vse tukaj preprosto in intuitivno. Tukaj ni posebnih in zapletenih odsekov, zato bodo vsi, ki so imeli v rokah podobno napravo "foto trgovina", razumeli napravo. V vsakem primeru, če bodo nekateri trenutki nenadoma postali nejasni, bodo podrobna navodila v ruskem jeziku rešila težave, ki so se pojavile. Zaslon naprave med delovanjem prikazuje vse, kar odstrani snemalnik, in seznam najnovejših detektorjev, ki jih je lahko zaznal. Ko pripomoček prepozna fotoaparat, se prikaže zasloninformacije o trenutni hitrosti vozila, razdalji do kompleksa in ravni signala. Če nimate vizualne komponente, lahko vklopite glasovni poziv, ki vam pove, da morate hitrost ponastaviti. Lastniki v svojih odgovorih precej toplo dojemajo funkcionalno napravo. Cenili so preprostost in udobje nastavitev ter prisotnost glasovnega pomočnika. Nekateri uporabniki se, nasprotno, pritožujejo nad pretirano preprostostjo, vendar so to ponavadi tisti, ki so se preselili iz "zvonca" iz "Prology" ali "Neolay".

  Če povzamemo

  Slabosti modela so seveda, in tukaj je kakovost video izhoda. Kljub temu pa je kot priča v nesreči enota dokaj sposobna in ali potrebuje več? Kot je za radar detektor sam, ni pritožb tukaj: o vseh bližnjih kompleksov opozarja na omejitve hitrosti, in precej prijeten glas. V zvezi z dimenzijami, potem, ko gledamo na konkurenčne modele, začnemo razumeti, da se zdi, da ni vse tako slabo, ampak mesto na napravi za vetrobransko steklo je še vedno pomembno. To je problem vseh hibridov. Torej morate izbrati nekaj pripomočkov na prvi ali eni, a masivni. Na splošno, PlayMe P400 je vreden svojega denarja, in vloženi znesek odraža nekaj dolgih potovanj, in lastniki avtomobilov v specializiranih forumih so celo zelo dobro o zmogljivostih naprave.

  Sorodne publikacije