Spremembe in kode za "DTA" na ruskih avtomobilih

Igre serije DTA so med najbolj priljubljenimi na svetu, igralcem ponujajo neverjetno svobodo, polno različnih likov, avtomobilov, orožja in drugih zanimivih stvari na svetu, ki jih lahko raziščete brez omejitev. Seveda so avtomobili v tej igri zelo pomemben element, saj so celo prisotni v izvirnem imenu igre. Morali boste ukrasti avtomobile, jih peljati, dostaviti na določene točke in še veliko več. V vsaki igri igre je veliko modelov, tako da lahko izberete tistega, ki bo ustrezal vašemu okusu. Vendar pa je veliko rusko govorečih igralcev nezadovoljnih z dejstvom, da v eni od serij iger ni mogoče najti domačih avtomobilov. Seveda so poznavalci takoj sprejeli rešitev tega problema in dali priložnost, da igri dodajo zanimive vsebine. V tem članku bomo obravnavali kode za "DTA" na ruskih avtomobilih. Lahko se naučite, kako doseči neverjetne rezultate in uživate v vožnji na Nivi ali celo v Zaporozhye. Če želite to narediti, boste potrebovali kode za "DTA" na ruskih avtomobilih, kot tudi posebne spremembe, ki bodo dodali te avtomobile igri.

Spremembe

Torej, preden se naučite kode za "DTA" na ruskih avtomobilih, morate razumeti, da prvotno niso bili predvideni v nobeni od teh iger. Zato ne glede na to, katero kombinacijo niste poskusili vstopiti, ne boste uspeli. Najprej morate prenesti posebne spremembe, ki se razlikujejo glede na različicoigre Ruske avtomobile lahko dodate tudi v zadnjem delu serije, v "GTA 5". V večini primerov so spremembe zelo preproste: naložite datoteke, ki nadomestijo datoteke enega od modelov računalnikov v igri. Kot rezultat, ko naslednjič vklopite igro, boste namesto enega od avtomobilov, ki je bil prej prisoten v igri, našli ruski avto. Zato ne boste morali vnesti nobenih goljufij. Tako na ruskih avtomobilih ne boste našli kod za "GTA 4", saj so dodani tej igri izključno s pomočjo sprememb. Vendar to ni pomembno za vse igre.

Kako vnesti kode?

Oznake za "DTA" za ruske avtomobile vam bodo koristile, če boste igrali poleg tretjega dela, imenovanega "San Andreas". Do nedavnega se je ta del obravnaval kot najbolj priljubljen in visok razred. Vendar, zdaj z njim je povsem mogoče trditi "GTA 5". Zdaj pa je pomembno, da se naučite uporabljati kode za ruske avtomobile v GTA: San Andreas. Seveda morate še vedno namestiti posebno aplikacijo, ki bo dodala strojne podatke v to igro, saj prvotno ni bilo predvideno, da bodo taka vozila sploh prisotna v mestu San-form andreas. Ko je aplikacija nameščena, morate vstopiti v igro in vnesti eno od kod, ki jih boste izvedeli iz tega članka. Ampak kako to storiti? Vse je precej preprosto: ni treba klicati igralne konzole, klikniti dodatnih tipk in tako naprej. Vse kar morate storiti je, da med igranjem začnete vnašati kodne znake. AtOprostite, ni opozorila, ki bi vam lahko povedalo, da ste napačno vnesli kombinacijo. Torej bodisi dobite, kar želite, tako da pravilno vnesete kodo, ali se nič ne bo zgodilo, zato boste morali poskusiti znova. Vendar pa ne pozabite upoštevati varnostnih pravil, ko vnesete kodo za DTA na ruskih avtomobilih, saj so nekateri simboli, uporabljeni v goljufiji, lahko tudi odgovorni za premike in dejanja vašega lika.

Zaporozhets, VAZ-2101 "šest"

Čas je, da si neposredno ogledate same goljufije na "DTA". Ruski avtomobili so na voljo v največji sorti, vendar boste izbrali kaj. Najprej morate pogledati, kako priti do najbolj priljubljenih avtomobilov z dodatkom ruskih avtomobilov. Seveda bi vsaka oseba, ki je živela v Sovjetski zvezi in v devetdesetih letih kot celota, takoj želela dodati staro dobro "Zaporozhets" v igro, in to lahko storite zelo preprosto. Koda, ki vam bo omogočila, da dobite "prisluškovanje", je vmnpq. Ko vnesete to kombinacijo, boste takoj dobili dostop do Zaporozhetsa. Lahko vas zadovolji, vendar obstaja možnost, da boste želeli dobiti druge priljubljene ruske avtomobile, kot sta VAZ-2101 ali "šest". Izkazalo se je, da lahko enako avto in stroj dobite prav tako enostavno. V prvem primeru morate uporabiti qwazg cheat, drugi pa nz28l.

Gazela, Niva, Volga

Želite voziti po ulicah San Andreasa na stari Gazeli? Z dodatkom lahko to storite, če uporabljate goljufijo 8474S9D6R. Če je tako"Gazela" ni posebej privlačna za vas, lahko bodite pozorni na druge znane sovjetske avtomobile, kot so "Niva" ali "Volga". Niva vam bo na voljo takoj po vnosu kombinacije H6R2JKIAC. Kar se tiče Volge, bo prišel do vas po vnosu 8fDjD branja.

Drugi avtomobili

Seveda to ni vse. Dobite lahko "Victory" (0sg4h), UAZ (f8eos), VAZ-2110 (6faib) in mnoge druge ruske avtomobile.

Sorodne publikacije