Kako spremeniti vreme v Maincraftu: vtičnike in ukaze

"Maincraft" je zelo barvita igra, saj ima velik odprt svet, čudovita drevesa, pestro in barvito cvetje, ognjemet in lepo zgrajene zgradbe, ki se naključno ustvarjajo. Lep videz lahko zlahka uniči vreme. V igri "Meinkraft" obstajajo tri različne vrste vremenskih pojavov, in sicer: sončno, deževno in najbolj neprijetno vreme, nevihta. Med dežjem ali nevihto lahko strela udari strela, ki bo za igralca postala smrtonosna, ali pa se požar lahko začne v gozdu ali doma, če je zgrajen iz lesenih blokov. Včasih res želite spremeniti vreme, za to pa so na voljo konzolne ekipe in individualni trener. Ta članek opisuje, kako spremeniti vreme za Meinkraft za vse tri pogoje.


Kdo lahko spremeni vreme in za nekaj časa

Vreme se lahko nastavi zelo različno, trajanje pa je odvisno od izbire igralca. Strežnike lahko spremeni samo glavni skrbnik strežnika ali tisti, ki mu je isti administrator izdal pravice. To je zelo enostavno in za to uporabljajo ukazne ukazne mize. Vendar ne vsi skrbniki vedo, kako spremeniti vreme v Maincraftu in kako dolgo bo trajalo. Na strežnikih se pogosto zgodi, da je megla, in igralci se igrajo neprijetno, ter zahtevajo in vprašajo administratorja, da je slednji spremenil vreme. Če pa administrator ne pozna teh preprostih ekip, so igralci razočarani in lahko zapustijo strežnik zaradi pomanjkanja profesionalnosti lastnika. Zato mora vsak skrbnik vedeti, kako spremeniti vremeGlavni strežnik.


Vtičnik za spremembo

V izvirnem "Minecraftu" lahko sami spremenite vreme. Ne bi smelo biti težav, vendar je priporočljivo, da namestite poseben vtičnik, ki je posebej zasnovan za ta posel. Ko namestite vtičnik, se lahko vprašate, kako spremeniti vreme v Minecraftu. Za spremembo se morate prijaviti v strežnik in vnesti zahtevane ukaze ukazne mize.

Spreminjanje vremena: ukazi

Že pripravljeno, plug-in je vredno. Vse kar je ostalo je vstopiti v želeno ekipo. Kako dolgo spreminjate vreme v Maincraftu: 1. Po namestitvi vtičnika se morate prijaviti na svoj strežnik, ki ima skrbniške pravice, in uporabiti ukazne ukazne mize, ki so navedene v spodnjem članku. 2. Odprite klepet in vnesite /vreme + način. To pomeni, da če vnesete /vreme sončno 1000 potem boste imeli sončno vreme za dolgo časa, če vnesete /vreme dež /nevihta, potem bo dež /nevihta. To je vse, lahko kadarkoli uživate v pogledu in spreminjate vreme.

Sorodne publikacije