SMS obvestilo v "sošolcih" - Kaj je in kako deluje?

Obvestilo je eden od sodobnih načinov varovanja vaše strani na socialnih omrežjih. Na primer, v "sošolci". Obvestilo - kaj ? To je sporočilo , ki bo prišlo do številke mobilnega telefona, povezanega s stranjo v družbenem omrežju.

Obvestilo v brskalniku v "sošolcih" kot način za zaščito osebnih podatkov

Najprej povezano sms-obvestilo vam omogoča, da iz svoje strani obnovite izgubljeno geslo ali geslo za prijavo. Tudi, če nekdo poskuša zlomiti vašo osebno stran, bo poslano sporočilo na številko, ki ji je dodana, z vgrajeno povezavo, po kateri boste lahko obnovili podatke in preprečili zlom in krajo osebnih podatkov. Tako se lahko obvestilom dodeli zaščitna funkcija vaše strani na socialnih omrežjih.


Način, da bi bili na tekočem z vsemi novicami

In vedeli ste, da je opazovanje v "sošolcih" zelo priročen način za spremljanje novih dogodkov v življenju vaših prijateljev, zavedanje Je vaša stran v vaši odsotnosti? V "sošolcih" so na voljo dve možnosti za sprejemanje sporočil: s pošiljanjem pisem mesta na vašo e-pošto ali prek SMS-a. Obe različici sta praktični in izbira v prid enemu od njih prihaja samo iz tistega, kar uporabljate najpogosteje: z mobilnim telefonom ali po elektronski pošti. Lahko ga namestite tudi v nastavitvah na vaši stranidoločen čas, v katerem bodo sporočila poslana dnevno. Na primer, da se ne zbudite ponoči zaradi glasnega sporočila sms, lahko nastavite čas, recimo, od 8:00 do 10:00, torej samo časovni interval, ki vam ustreza.


Značilnosti obvestila v "sošolcih"

Torej, kakšno je takšno obvestilo, smo ugotovili. Nato vam bomo povedali, katera sporočila je mogoče dobiti na ta način. Prvič, če ste prejeli novo ponudbo prijateljstva, ste pod določeno fotografijo ali zapisom pustili komentar, napisali ste novo sporočilo ali ga označili na fotografiji - vse o tem lahko izveste v obvestilu v "sošolcih". Kaj to ni najbolj primeren način za izvedbo dogodkov na vaši strani? Poleg tega boste lahko nastavili opozorila, ki se bodo pojavila, ko boste povabili skupine ali aplikacije iger, prejeli nova darila od prijateljev ali nove dogodke, organizirane v skupinah, v katerih ste. Imate tudi priložnost, da prejmete spomin na rojstne dneve prijateljev, kar je seveda koristna značilnost, saj je včasih težko obdržati v mislih nekaj preprostih informacij, tudi žalitev sorodnikov in sorodnikov, pozabiti na pomemben dan, ki ga ne želite. Tako obvestila dejansko igrajo precej veliko vlogo pri delovanju vaše strani in v resničnem življenju.

Minusi priglasitve v socialnih omrežjih

Kljub očitnim pozitivnim stranem potrditve obvestila in njihove zavezanostimobilne številke na strani na internetu, obstajajo tako negativni vidiki tega procesa. Za pošten pregled funkcije obveščanja bi radi izpostavili eno točko, ki lahko vodi do neprijetnih posledic. Najbolj se morate bati, da je izguba ali kraja mobilnega telefona z vgrajeno številko sedem kartic, pritrjeno na stran. Z vašim telefonom lahko zlonamerne osebe zlahka dostopajo do vaših družabnih omrežij, spreminjanje uporabniškega imena in gesla pa bo zelo otežilo vaš postopek nadaljevanja. Približno enak scenarij bo v primeru, da prekinete e-poštno sporočilo, na katerega je stran vezana.

Kako onemogočiti obvestila v "sošolcih": najlažji način

Če je prejšnji odstavek članka zelo zaskrbljen, se vam mudi, da vas obvestim o eni pomembni točki. Vedite, da je obveščanje v "sošolcih" dodatna priložnost, ki jo lahko kadar koli zavrnete. Ko odprete spletno mesto v razdelku »Več«, na seznamu izberite »Nastavitve«, nato pa pojdite v meni na levi strani »Sporočila«. S to metodo lahko potrditvena polja vedno odstranite pod vsemi opozorili.
V tem članku smo upoštevali prednosti in slabosti funkcije obveščanja v "sošolcih": kaj je to, kako deluje in zakaj je to potrebno. V vsakem pojavu obstajajo pozitivne in negativne strani. Priročnost obveščanja je redno obveščanje o dogodkih v družabnih omrežjih. Strah pred izgubo osebnih podatkov z osebne strani je prav tako neutemeljen, vendar je treba to upoštevatito se zgodi zelo redko, če delate na internetu lepo in ne greste čez sumljive povezave, ki lahko vsebujejo viruse. Zato vam priporočamo, da natančno preučite članek in šele nato sprejmete odločitev, ali želite povezati to storitev ali pa jo storite brez nje.

Sorodne publikacije