Kako diverzificirati igro s pomočjo modov za videz "Sims 4"?

V današnjem članku bomo govorili o tem, kako spremeniti videz vašega lika v Sims 4. Prosimo, upoštevajte, da ne gre za standardne komplete, ki so na voljo za uporabo v vseh uradnih različicah igre. Podatke o posebnih načinih si bomo izmenjevali z videzom "Sims 4".

Nove funkcije v Simčkih

V novem delu Simsa se običajen simulator življenja pojavi v popolnoma novem slogu. Tehnično je to ista igra, v kateri morate upravljati svojega virtualnega čarovnika na različnih stopnjah življenja - od rojstva in celo do smrti. Najbolj navdušeni igralci računalniških iger so Simse večkrat primerjali z dobro znano "Tamagotchi", toda v primerjavi z njimi je Simsu uspelo narediti velik korak naprej in privabiti uporabnike z velikimi priložnostmi in viri.


Priljubljenost Simcev

Virtualni moški imajo celo vrsto resničnih čustev. Ustvarjajo prijatelje, sovraštvo in ljubezen - tako kot prave ljudi. Zaradi edinstvene igre, Sims 4, tako kot njeni predhodniki, ne potrebuje posebne zgodbe. Način razvoja dogodkov v virtualni denarnici bo odvisen od samih uporabnikov. Vsak od sedmih ima svoj videz in značaj. Tudi takšne stvari lahko nadzorujejo tisti, ki igrajo, tako da omejitve v domišljiji preprosto ne morejo biti.

Modni izgled za "Sims 4"

Zahvaljujoč dramatičnemu igranju in številnim različnim funkcijam, je "čista" različica same igreZame je zelo zanimivo. In da bi bilo še boljše, bo posebna moda pomagala iskati "Simce 4".


Opozoriti je treba, da taki dodatki niso omejeni na eno temo: možno je prenesti in namestiti novo pohištvo, prevoz, hiše in celo posamezne gotove kože. S pomočjo modsov za "Sims 4" na zunanjosti lahko dramatično spremenimo videz naših najljubših virtualnih moških.
Seveda je v uradnih različicah Simsov veliko zanimivih frizur, ličil in oblačil, ki olajšajo ustvarjanje živahnih in resnično edinstvenih podob. Če pa hočete nekaj večjega, lahko najdete dodatne modele na številnih tematskih straneh in forumih. Zahvaljujoč prizadevanjem teh obrtnikov, obstaja veliko različnih stilov, ki bodo pomagali, da bo sedem lepših in nenavadnih. Poleg standardnih stvari, kot so lase, ličila in kostumi, lahko uporabite leče, spremenite barvo obrvi in ​​okrasite telo z novimi tetovažami.

Sorodne publikacije