Spletna trgovina "Alyxpress": kako zapustiti povratne informacije

"Alyexpress" je kitajska spletna trgovina, trgovalna platforma, kjer lahko najdete vse, kar želite, kot so oblačila, kozmetika, jedi, igrače, gospodinjski aparati, računalniška elektronika, telefoni in dodatna oprema za njih in tako naprej. .

Na kratko o statistiki

Datum začetka trgovanja je 26. april 2010. Že osem let je "Alyexpress" dobil ruske kupce - statistika kaže, da največja naročila za to stran prihajajo iz Rusije. Vsi, ki jih ne sprašujete, ste nedvomno slišali za to stran. Zakaj ljudje kupujejo izdelke v tej spletni trgovini? Kaj pa "Alyxpress", da pustite povratne informacije?

Prednosti in slabosti trgovalnega nadstropja

Glavna prednost "Alyxpress" je cena blaga, ki ne more biti le užitek. Ta spletna trgovina je znana po nizki ceni. Naslednja pozitivna točka je, da dostava blaga s te strani ni treba plačati - dostava je popolnoma brezplačna. Seveda, ne vsi izdelki, ampak večina od njih. Pomembno je tudi, da kupec pred naročilom preveri prodajalčevo oceno in pregleda svoje delo in kakovost izdelka, da ne bi naredil napak in naredil prave izbire.


Tudi če se je prodajalec izkazal za nepoštenega (blago ni prišlo ali ni prišlo, kot je bilo pričakovano), se lahko z njim vedno pogajate ali začnete spor. Če se uprava odloči, da je resnica na vaši strani (kot se običajno dogaja, saj je kupec skorajvedno prav), potem boste denar vrnili. In še ena majhna, vendar še vedno plus: obstaja spletna trgovina "Alyxpress" v ruščini. Seveda ne more biti vse popolno, vedno so slabosti. In prva je kakovost blaga. Obstaja res zelo poceni stvari, vendar njihova kakovost pušča veliko za željo. Če hočeš dobro blago, se moraš raztrgati. Za nekatere stranke je zelo pomemben in včasih odločilen čas dostave - do šestdeset dni. Običajno naročilo prihaja v mesecu, redko - prej. Če vprašate, kje dobiti blago iz Aliexpress, potem je to mogoče storiti v najbližji poštni oddelek za vas - in to tudi ne more prosim.

Kako najti želeni izdelek na spletnem mestu

Najprej morate v naslovno vrstico vnesti spletni naslov spletne trgovine "Alyxpress" v ruskem jeziku. V zgornjem polju na desni morate klikniti na gumb »Prijava«, če imate račun na spletnem mestu; če ni, potem se morate registrirati. Poleg iskalnega niza, ki se začne z besedami »Iščem«, morate vnesti ime želenega nakupa.
Iz izbranih možnosti, ki imajo več pozitivnih ocen in ocen.
Nato izberite Kupi zdaj ali Dodaj v košarico, če iskanje ni končano in želite kupiti nekaj drugega. Po želji lahko ta izdelek najdete v košarici, ki se nahaja na vrhu strani. Ko greste nanj, kliknite na gumb "Naroči tega prodajalca".
Pridemo do strani z naslovom za pošiljanje. Če je naslov prejje bila že uvedena, nato pojdite dol po strani in izberite način plačila. Naročanje izdelka iz "Alyxpress" se lahko plača na različne načine: iz elektronske kartice, iz mobilnega telefona, z uporabo "Webmail", preko "Kiwi" -baba in tako naprej.
Izberemo in pritisnemo »Potrdi in plačaj«. Po tem se odpre stran, na kateri boste morali potrditi plačilo z vnosom številke kartice in kode, ki bo prišla na telefon v obliki SMS.

Kako zapustiti povratne informacije o kupljenem predmetu

Mnogi kupci sprašujejo, kako naj pustijo komentarje o "Alyxpress" in kako brati tiste, ki so jih pustili kupci. Vse je zelo preprosto. Najprej se morate prepričati, da je naročilo prišlo do vas, in šele nato naredite naslednje korake.
Če želite zapustiti recenzijo, se morate prijaviti v "Alyxpress" v Moje naročilo, kot sledi.
Potem morate potrditi, da ste prejeli blago. Nato se poleg informacij o izdelku pojavi gumb "Pusti povratno informacijo", s klikom na katero stran se bomo premaknili na stran, kjer lahko napišete svoje mnenje o izdelku, prodajalcu in kakovosti dostave. Obstaja tudi možnost, da svoj znak označite z zvezdicami, tako da izberete poljubno število do vključno petih.

Kako zapustiti odziv, če je spor zaprt

Navadno se spor začne, če je kupec z nečim nezadovoljen: blago ni prišlo, ni bilo v kakovosti, ki je bila pričakovana, da je izdelek napačen, in tako naprej. Če iz nekega razloga, ni odvisen od vas, niste videli naročenega blaga, ni težav: tudi v tem primeru ne vsiizgubljena. Lahko prepreči drugi povedati o tem, da potencialni kupci nepošten prodajalca in jih zaščititi pred razočaranjem. Kako "Aliekspres" povratne informacije, če je spor zaprta? Na enak način, opisan zgoraj, pojdite na "Moja naročila", smo ugotovili, smo naročilo potrebujemo, potisnite proti "pregled" in pisati, kar hočeš, seveda, ne presega spodobnosti.

Dodatni pregled

smo razpravljali, zakaj izrazijo svoje mnenje o tem, kako nastali produkt in zagotoviti povratne informacije o "Aliekspres." Ampak zakaj je treba to funkcijo, kot je pisanje dodaten umik? So trenutki, ko se čustva le prejeli naročilo, smo napisali komentar o svojem videzu in če nam je to všeč ali ne, celo tako, da ga pri tem. In potem, čez čas, dramatično spreminja svoj um ali razumeti, da ni bilo čisto v redu. V takih primerih je lahko zelo koristna priložnost za dopolnitev pisnega prej pregled. Kako to storiti? Najprej boste morali iti na "Aliekspres" v "Moja naročila" v levem stolpcu, in izberite "upravljanje pripombe". Po - izberite "Objavljeno komentarje" in kliknite "dodaj komentar". Obstaja še en "ampak": lahko dopolni le ocene, po objavi ki manj kot 150 dni.

Sorodne publikacije