Kako vstaviti iphone sedem? Navodila in nasveti

Noben mobilni telefon ne bo deloval brez kartice SIM. Namesto tega bo delovalo, vendar bo izpolnilo svojo glavno funkcijo - ne. Glede na raznolikost slotov in formatov sim kartic je pomembno vedeti, kako vdelati iphone sedem. Nič ni zapletenega glede tega, vendar je treba pojasniti nekatere točke.

Upoštevajte, da sodobni pametni telefoni (zlasti iPhones) ne zahtevajo tega postopka. Na primer, najstarejši telefoni Nokia so bili v zvezi s tem neverjetno prefinjeni. Moral sem se razburiti in poiskati režo, kjer bi dal sedem. V iPhone je vse na voljo za udobje uporabnika: tukaj vam ni treba odstraniti zadnjega pokrova in celo priti s posebnim orodjem za izvlek pladnja. Vendar pa pladenj sam ni prišel do Apple. Ista družba Nokia je prvič uvedla izmenljivi pladenj. Toda to je zgodba, ki jo bomo prenesli neposredno na samo vprašanje.

Vrste sim kartic

Najprej opozarjamo na dejstvo, da pri različnih čustvih uporabljajo sim kartice različnih velikosti. Tretja generacija telefonov Apple je delala s sedmimi karticami običajne velikosti. Potem je prišla četrta generacija telefonov, ki so lahko vstavili samo Micro SIM kartice. Nato peta, šesta in sedma generacija deluje samo s sedmimi Nano Sim.
Vse te kartice se razlikujejo le po velikosti: širini, dolžini, debelini. Zato je pri nakupu zagonskega paketa pomembno, da od prodajalca pojasnite, da bo kartico prodal do velikosti, ki jo potrebujete. Nekateri startni paketi gredo s karticamihkrati vse velikosti: to so posebne linije upogibanja, ki lahko zlomijo kartico za vaš telefon.

Ali bo običajna kartica SIM prilegala v režo za mikro SIM?

Med pomanjkanjem formatov Nano in Micro SIM, ljudje niso vedeli, kako vgraditi iphone v standardno velikostjo sedem, vendar so še vedno našli izhod. Preprosto izrežite običajno veliko sedem kartico na želeno velikost in jo vstavite v telefon. Crimson je imel celo kovinski stik. Kar je presenetljivo, je delovalo in telefon je popolnoma prejel signal želenega operaterja. Še danes lahko standardno standardno standardno kartico s sedmimi karticami zmanjšamo na velikost Nano ali Micro SIM in deluje.

Toda zdaj te potrebe ni. Operaterji prodajajo sim kartice vseh velikosti. In če imate še vedno staro sedem kartico velike velikosti, in ste kupili telefon, kjer ne gre, potem v vsakem salonu mobilne komunikacije boste zamenjani s potrebno velikostjo. V tem primeru vam ni treba vedeti, kako vstaviti iphone sedem. To lahko storite tudi v trgovini, in morate samo gledati.

Namestitev sedmih kartic

Torej, kako postaviti iphone sedem? Potrebna je sponka za papir v škatli telefona (imenovana je tudi iScrepka), s katero se odpre pladenj, ki ga lahko vidimo z nečim drugim: zatičem, iglo, manikirnim nožem, celo zobotrebcem. Vzemite našo sponko za papir, jo vstavite v luknjo na pladnju (zelo majhna luknja), malo pritisnite,kaj bo pladenj dobil nekaj milimetrov. Potem ga popolnoma odstranimo. Ko je pladenj v vaših rokah, ga položite na sedem kartic. Pomembno je, da se da čip navzdol, sicer kartica ne bo delovala. Čeprav je pladenj namenjen ohranjanju kartice na drugačen način, nekateri uporabniki to uspejo.
Sedaj vstavite pladenj za sedem kartic nazaj v režo in ga malo pritisnite.

Nastavitve

Zdaj vemo, kako vstaviti iphone sedem, toda kaj storiti naslednje? Pomembno: Odklop telefona ni potreben. Pred tem je bilo potrebno vzeti baterijo in šele nato vstaviti sedem kartic, zdaj pa takšne potrebe ni. Ko je sedem kartic v notranjosti, vas bo telefon prosil, da ga odklenete. Normalno je, da je privzeto blokiran. To storite tako, da vnesete kodo PIN. To kodo morate nujno poznati (označena je na začetnem paketu), če pa je vaša stara kartica, potem to zagotovo veste. Vnesite kodo PIN, ključavnica je odstranjena in telefon najde želeno omrežje. Če omrežja ni mogoče najti, v nastavitvah je postavka "Operater". Tam lahko izberete operaterja, ki je lastnik kartice. Privzeto je možnost "Auto" in v tem primeru bi moralo vse delovati normalno. Vendar obstajajo izjeme. Zato preprosto izberite svojega operaterja in telefon bo takoj našel omrežje. Ampak, če imate težave in ne veste, kako vstaviti sedem v iPhone 5S, potem pojdite na naslednji element.

Če sedma kartica ni opredeljena

Če sledimanipulirana manipulacija in celo izbira operaterja, telefon piše: "Ni omrežja", to pomeni, da ste nepravilno vstavili kartico ali sedem kartico, ki ne dela. Vendar je lahko še slabše: to je, ko je telefon povezan z drugim operaterjem in lahko vidi samo njegove SIM kartice. Ja, to je neprijetno, vendar ni nič strašnega. Že dolgo se ni naučilo odstraniti ključavnice, zato se na radijskih trgih prodajajo posebni radijski reži za iPhone, s katerimi bo tudi zaklenjen telefon delal s katerim koli operaterjem. Stane poceni pladenj - približno 150-200 rubljev. Komplet vključuje sam pladenj, posebno ploščico za čip pod sim kartico, zaponko. Ta članek podrobneje opisuje, kako vstaviti sedem v "iPhone 6", vendar je to navodilo veljavno za vse modele.

Sorodne publikacije