Kako vstaviti glasbo v video: metode in navodila

Tehnični postopek je danes dosegel takšno stopnjo, da lahko vsak uredi video, ne glede na starost in poklic. Seveda je to dobro in zdaj je veliko samoukih ljudi, ki se poklicno ukvarjajo s svojim najljubšim poklicem. Toda vsi so začeli nekaj. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako vstaviti glasbo v videoposnetek. Seveda, poznavalci tega članka ne bodo zagotovili koristnih informacij, ampak novinci bodo lahko spoznali osnove video montaže. Povedali vam bomo, kako to storiti prek programa in prek spletne storitve. Začnimo


Kako postaviti zvok na video z uporabo programa

Zdaj bomo razmislili o prvem načinu vstavljanja glasbe v video. Program je prosto na voljo za ta namen. Vsakdo ga lahko prenese in namesti, njegovo ime pa je "Urejanje videa". Torej, gremo na uradno stran poslane ZA in najdemo povezavo za prenos. Ni dolgo čakati, ker je ta program enostaven, vendar ne popoln urednik. Z njim lahko izvedete manjše operacije pri korekciji barv in prekrivanju skladb. Na splošno, kar potrebujemo. Ko je prenos končan, začnite z namestitvijo. Z uporabo čarovnika za nastavitev podajte pot za razpakiranje in ne pozabite položiti kljukice poleg vrstice »Dodaj bližnjico do namizja«, tako da je bil program vedno na vidnem mestu. Zdaj moramo začeti in začeti glavno dejavnost. Zdaj vam bomo povedali, kako vstaviti glasbo v videoposnetek.

Dodajanje datotek

Program je odprt in čaka, ko začnete delati z njim. Najprej morate dodati potrebne datoteke. Pripravite jih vnaprej in jih postavite v ločene mape, tako da se postopek ne zmede.


Če program prvič odprete, boste na kartici "Dodaj". Če ste izbrali še en zavihek, pojdite na želeno. V levem podoknu okna boste opazili hierarhijo map. Tam ste postavili pot do tiste, v kateri ste vnaprej namestili potrebne datoteke.
Zdaj morate dodati območje za urejanje. To naredite tako, da povlečete videoposnetek na dno videoposnetka. Po tem boste videli snemalno knjigo tega videa, če je tako, potem ste vse naredili prav.

Nadomeščamo zvočni fragment

Zdaj pa govorimo o končni fazi. O uvedbi glasbe na videu. Program "Video montaža" je dober, ker je v celoti v ruskem jeziku in ga bo lažje razumeti v nekaj krat, kot v analogih.
Če želite hitro prenesti glasbo, morate najprej odpreti zavihek, imenovan "Uredi". Že v njej izberite "Zamenjava zvoka". V vsakem okusu se vam bo odprl velik izbor različnih glasbenih kompozicij. Vsi so kategorizirani, tako da boste lahko navigirali. Vendar pa najverjetneje želite vstaviti vnaprej izbrano skladbo in, na srečo, program to omogoča. Poiščite ustrezen gumb in odprite Explorer. V njej postavite pot do vaše zvočne datoteke in kliknite »Odpri«. Ko to storite, bo program samodejnobo nadomestil zvok videa na izbrano glasbo.
No, to je vse. Naučili ste se prvi način za vstavljanje glasbe v videoposnetek. V primeru je bil predstavljen program "Video Editing", ki je, kot je omenjeno zgoraj, enostaven. To pomeni, da ne more narediti resnega popravka video in avdio materiala, ampak, da bi zvok naložil na video, bo primeren.

Kako postaviti avdio na video na spletu

Če ne želite prenesti programske opreme tretjih oseb v računalnik, da bi posneli zvok na videu, je urejevalnik videa, ki deluje na spletu, odličen za vas. Mimogrede, vsem vam je znano, toda verjetno niste vedeli, da je sposoben za to. Dame in gospodje, na vašo pozornost - YouTube! Ja, on nam bo pomagal sprejeti potrebne ukrepe. In kako vstaviti glasbo v YouTube z videoposnetkom, preberite spodaj:
  • Pojdite na vaš kanal. Če ni, potem se lahko registrirate na tem video gostovanju, bo trajalo nekaj časa.
  • Na zgornji plošči izberite razdelek "Video Manager".
  • Sedaj v stranski vrstici na levi izberite kategorijo "Ustvari" in v spustnem meniju kliknite "Urejevalnik".
  • Nato morate želeni film povleči iz "Raziskovalca" na določeno območje, nato pa zbrisati zvočni posnetek in ga vstaviti v pripravljeno.
  • Po vseh teh manipulacijah ostaja samo shranjevanje videa in vsega. Kot lahko vidite, je vgradnja videoposnetkov in glasbe na spletu enostavnejša, vendar pa je notranja prednost te metode ta, da vam na vaš računalnik ne bo treba prenesti programske opreme drugih proizvajalcev.

    Sorodne publikacije