Strip Club "GTA 5": informacije za igralce

Stadion klub "GTA 5" je eden izmed najbolj zanimivih krajev za obisk v prostem svetu. Uporabnike privablja na eno lekcijo, ki jo lahko podrobneje preberete v članku. Oboževalci so priporočeni za pregled.

Študija stanja

Stadion klub "GTA 5" se nahaja v bližini doma Franklina. To se imenuje Vanilla Unicorn, in tovrstna državna ustanova je edina te vrste. Vsi uporabniki, ki želijo igrati 100% igro, morajo imeti vsaj en zasebni plesni obisk. Deklica se lahko izbere glede na njen okus, cena je 40 $. Samo striptizeta na palici ni na voljo, vendar jo je mogoče čakati, če obstaja želja. Po plačilu storitev bo osebo pripeljala v zasebno sobo. Tam se začne test, ker se dekleta ne morejo dotakniti pravil institucije. Igralec mora spremljati telesnega stražarja in premikati roke v času odstavitve. Pogled od strani prikazuje lestvico zadovoljstva deklet. To se lahko doseže kar največ, nato pa bo striper povabil izkušenega kupca v svoj dom.


Nekatere skrivnosti

Ob prevzemu striptiz kluba GTA 5 Trevor se lahko dotaknejo tudi dekleta med zasebnim plesom. Če se striptizeta strinja s potovanjem domov s stranko, je lahko pobiranje z avtomobilom od zadnjega vhoda v stavbo. Med zasebnim plesom sta na voljo dve varnostni opozorili. Če tretjič opazi dotik dekle, bo igralec poslal vratav klub. V ustanovi na najvišji ravni užitka lahko pripeljejo dve dekleti. Nato jih lahko igralec povabi v VIP sobo hkrati. Spektakel je razburljiv, vendar vsebina za mladoletnike prepoveduje starodavna ocena igre. Če greste z striptizeto domov, potem ne smete računati na popolno sceno. Zvočna oddaja bo vključevala mačjo sceno s sprednjo stranjo hiše. Kasneje bo deklica poslala svojo fotografijo znaka kot bonus.

Sorodne publikacije