BRP, terenska vozila: modelna linija, specifikacije, tuning

Quad kolesa so vrsta štirikolesnega pogona. Torej je običajno, da krosna vozila kličejo visoko prehodnost. Namenjeni so uporabi v pogojih popolne neprehodnosti. BRP - ATV, ki združujejo zmogljivosti avtomobila s štirikolesnim pogonom, motornega kolesa in traktorja. Namenjene so premagovanju blata, snega in peščenih ovir.

Zgodovina

Kanadsko podjetje BRP je začelo delovati leta 1926. Njen prvi lastnik, Joseph Bombardier, je kupil garažo, v kateri je začela delati na izdelavi motornih sani. Deset let kasneje je prejel patent za izdelavo modifikacije pajka na številko B-7. Leta 1947 se izdeluje tovarna, ki proizvaja stranske motorne sani z več kot 1000 kopijami na leto. V sedemdesetih letih dvajsetega stoletja je bila ponudba podjetja dopolnjena z motornimi kolesi s svetlimi dvojnimi okvirji in vrtljivimi vzmetmi s par amortizerjev. V letu 1998 je prišlo do nove spremembe v razvoju podjetja. Razlog za to so ATV ATV-ja - ATV-ji, imenovani za najboljše različice leta med podobnimi spremembami. Razvita tehnologija vsako leto postane bolj zapletena in raznolika. Izpuščenih je bilo več modelov aktivne rekreacije in športa. Ta pristop je podjetju omogočil, da je prejel več nagrade višjega svetovnega razreda za proizvodnjo SUV "Commander 1000" in nekaj drugih avtomobilov.

BRP Quad bikes: model line

Spodaj je kratek opis najbolj priljubljenih sprememb iz pregleda.Proizvajalec:
 • Variation Can-Am Outlander 6x61000 XT je enota s šestimi kolesi, ki je namenjena predvsem za opravljanje različnih opravil v zelo težkih pogojih. Malo verjetno je, da bo mogoče voziti na prerezu, vendar je nepogrešljiv pri opravljanju določenih uradnih nalog.
 • Različica BRP Outlander 1000 ATV - ATV, ki so v fazi več modernizacije. Sodobne variante so sposobne obvladati skoraj vsako terensko vožnjo, imajo višjo raven nadzora in udobja. To je serija, ki jo predstavlja več modelov, ki se razlikujejo po obliki, nekaterih tehničnih trenutkih in moči. Outlander 450-570 (MAX-XT) je najcenejši ATV na platformi G 2. Podjetje ponuja petletno omejeno garancijo, kar je za takšna vozila izjemna priložnost.
 • Tehnični parametri

  Upoštevajte tehnične značilnosti priljubljenega modela BRP Outlander Max-100:
 • Elektrarna je tekočinski motor Rotax-V z močjo devetdeset konjskih moči pri masi 976 kubičnih centimetrov;
 • teža enote - 037 ton;
 • Mejna hitrost je 135 kilometrov na uro;
 • zračnost ceste - 279 milimetrov;
 • dolžina /širina /višina - 238/116/135 metrov;
 • nosilnost - 45 kilogramov na sprednjem prtljažniku in dvakrat toliko zadaj;
 • zmogljivost posode za gorivo - 205 litrov;
 • zmogljivost vleke - 600 kg.
 • Poleg tega je BRP (ATV iz obravnavane serije) opremljen z neodvisnim vzmetenjem z nastavljivim podvozjemamortizerji, diferencialni menjalnik z zaporo diferenciala in večnamenski digitalni panel z zaslonom s tekočimi kristali.

  BRP quad bike: značilnosti modela Outlander 450-570

  Ta sprememba ima učinkovito okvirno strukturo s podcenjenim težiščem. Vsi štirje amortizirani elementi so opremljeni z večstopenjsko nastavitvijo napetosti (od 223 do 228 milimetrov). Podobno vzmetenje zagotavlja minimalno pogrezanje med zaviranjem, obenem pa zagotavlja odlično vodljivost.

  Poleg tega je obravnavani model opremljen s sprednjim diferencialom z avtomatskim zaklepanjem, sprednje in zadnje kolutne zavore, večnamensko armaturno ploščo v digitalni izvedbi, jeklenim prtljažnikom in vlečno silo približno šeststo funtov. ATV terenska vozila te serije niso na voljo v standardni opremi, lahko pa se vgradijo v proces modernizacije v posebnih delavnicah. Kot dodatne možnosti lahko kupci dobijo DPS funkcijo s tri-dinamičnim volanom, kot tudi magneto za petsto voltov in 12-palčna lita aluminijasta kolesa.

  Možnost Outlander MAX

  Na tem terenskem vozilu lahko s potnikom greste po cesti. Iz ene primerke se parna različica quad kolesa preoblikuje v nekaj minutah. Potniški sedež je opremljen s prilagodljivim visokim naslonjalom, samovežeča blokada zmanjšuje vibracije, naklon zadrževalnika pa zmanjšuje obremenitev sovoznikovih rok.
  Za eno potovanje je predviden načrt, \ tki se spremeni iz potniškega sedeža v pokrov prtljažnika. Dodatno udobje zagotavljajo posebne plošče za noge, ki so na vseh modelih MAX zasnovane za sedečega potnika.

  Izboljšave

  Deli ATV BRP lahko naročite v specializiranih interaktivnih trgovinah ali servisnih centrih, ki pa niso toliko na domačem trgu, saj imajo moderni mopedi precej dostojno opremo, odlično zasnovo in veliko kadrovsko opremo. Kljub temu jih obrtniki poskušajo dodatno nadgraditi. Praviloma velja to za dodatno opremo in odstranitev radiatorja in shnorkel. Razmislite o drugi možnosti podrobneje.
  Ta komplet je premaknjen glede na standardno bazo radiatorjev. Ima pomembne dimenzije, vendar je postavljen čim nižje, kar omogoča vgradnjo dodatne ograje. Izdelujemo aluminijasto strukturo debeline tri milimetre, ki je opremljena z večjo stransko montažo. Plošča s parom razdelilnih cevi z vhodnimi in izhodnimi variatorji (53/60 mm) je pritrjena na zgornjem delu izpusta. Vstopni del zračnega filtra je na najvišji dovoljeni višini. Z ustreznim adapterjem lahko zračni zbiralnik obrne vodoravno lego pokonci. To bo dvignilo raven ograje za 70 milimetrov. Povečana višina dihalke omogoča premagovanje lisic brez pomembnih posledic za opremo. Prilagajanje ATV ATV vključuje tudi zamenjavo gume na izboljšani varianti za tek na smučeh,Izboljšanje svetlobnih elementov in njihova zaščita. Poleg tega obrtniki namestijo aluminijaste pladnje, varnostno ohišje za dno in ročice, kot tudi lupine, navigatorje, vitle in ogrevanje armatur.

  Povzetek

  Kolesa BRD Quad so med najbolj iskanimi agregati po svetu, ki so namenjena ljubiteljskemu in profesionalnemu jahanju ob različnih ovirah na neprehodnosti. Široka paleta omogoča izbiro modela glede na vaše osebne želje in potrebne lastnosti.

  Sorodne publikacije