Prenosni računalnik Asus X75VC: funkcije, videz, pregledi

Prenosni računalnik Asus X75VC, katerega značilnosti so opisane v nadaljevanju, je vsestranski in ultra funkcionalni prenosni računalniki. Podpira operacijski sistem Windows 8 Pro, lahko takoj zapre način mirovanja (Instant On), opremljen s hladilnim sistemom IceCool, zvočno tehnologijo SonicMaster Lite, multisenzorjem.

Opis

Specifikacije Asus X75VC popolnoma ustreza zunanjim podatkom naprave. Prenosnik izgleda in deluje brezhibno, za katerega skrbijo proizvajalci. Izgleda elegantno v črni in elegantni v beli barvi. Med značilnosti prenosnika so visoka zmogljivost, tehnologija IceCool, zvočna tehnologija SonicMaster Life, hitri USB 3.0 vmesnik, ki je vedno pripravljen za delo.


Videz

Prenosni računalniki Asus X75VC TY013H so verjetno idealni za proračunski segment. Poleg tega ima ta naprava klasično zasnovo, ki se prodaja v belih in črnih barvah. Prenosni računalnik tehta 33 kg, dimenzije so 42 cm x 3 7 cm x 28 2 cm (širina, globina, višina). Narejena je iz mat plastike z rebrasto strukturo na površini pokrova. Robovi so zaobljeni, logotip podjetja je standardiziran in nekoliko premaknjen na zgornjo mejo. Prenosnik je precej težak in izgleda prepričljiv, zato ga je najbolje namestiti doma ali v pisarni na namizju. Ni nobenih pritožb glede kakovosti gradiva - vse je narejeno kvalitativno in natančno. Na levi strani so naslednji vmesniki:
 • vrata za povezavo z internetom;
 • priključek za polnilniknaprave;
 • luknja za odvajanje toplote;
 • en USB 3.0;
 • dva USB 2.0;
 • Zvočni priključek.
 • Izboljšane funkcije Asus X75VC opažajo veliko, kot tudi sodobno zasnovo naprave. Na desni je DWD + RW. Brez vsakršnih okraskov. Delovno območje je motno, vizualno razdeljeno na dva dela. Prvi je sledilna ploščica, naslednji pa je nalepka, druga tipkovnica, logotip, tipka za vklop /izklop in naprava je izklopljena. Sledilna plošča se nekoliko zatakne v ohišju, medtem ko podpira dva dotika. Njegovi gumbi vam ne dajejo zelo glasnih klikov, ko kliknete. Znaki na dnu naprave se nahajajo na napravi. Njihovo utripanje z zeleno lučjo ne moti dela, iger, gledanja filmov.


  Specifikacije

  Asus X75VC - sodobna naprava v liniji "Asus". Na voljo je z operacijskim sistemom Windows 8 Pro s procesorjem Intel, grafično kartico Nvidia GeForce GT 720M, 2 GB pomnilnika DDR3. Takšne tehnološke značilnosti - idealna varianta za delo, igre in težke programe. Tehnologija IceCool je optimalna razporeditev vseh vročih komponent in prezračevanja. To pomeni, da se ohišje ne segreva celo v rokah dolgotrajnega dela. Proizvajalci so namestili ekskluzivni sistem Super Hybrid Engine II, s katerim prenosni računalnik v nekaj sekundah ugasne sistem spanja. V njem lahko shranite do dvanajst dni brez ponovnega polnjenja, podatki pa se samodejno shranijo, če se odprejo datoteke. Poleg tega bodo uporabniki cenili zvočno tehnologijo SonicMaster Lite, ki je vgrajena v prenosne računalnike serije X. Čisti zvok in bogate multimedijske zmogljivostiv prenosnih računalnikih se ne boste srečali tako pogosto. Vmesnik USB 3.0 omogoča hitro izmenjavo podatkov med napravami. Če morate kopirati film, ki tehta 25 GB, bo ta postopek trajal približno dve minuti.
  Značilnosti Asus X75VC se ugodno razlikuje od modelov drugih proizvajalcev, kar privlači večino uporabnikov. Je vsestranska naprava, ki ustreza mnogim zahtevnim uporabnikom.

  Zaslon

  Asus X75VC ima veliko, a kaj je v tej napravi bolj privlačno? Proizvajalci so namestili 173-palčni zaslon z ločljivostjo 1600 x 900 slikovnih pik. Na voljo je tudi vgrajena LED osvetlitev ozadja, ki je zasnovana za povečanje globine in resnosti slike. Prilagodi se nivoju razsvetljave v prostoru, kjer deluje uporabnik. Oblika plus vključuje monitor. V zgornjem delu je dobra spletna kamera, ki vam omogoča, da organizirate konference v realnem času.

  Tipkovnica

  Pri Asus X75VC se skoraj nobeden od uporabnikov ni pritožil, da tipkovnice ni mogoče izreči. Je standardna, vendar je veliko ljudi ni všeč. To dokazujejo povratne informacije. Če objektivno, potem proizvajalci so tipkovnico mat, ključ udarcev mehka, gladka, ko pritisnete. Črke belih in zelenih barv. Razdalja med gumbi je minimalna, za mnoge je to samo zmeda. Po eni strani med njimi ni smeti, na drugi strani pa povečuje tveganje dvojnega klika na bližnje gumbe. Tipkovnica ne škripa, ne upogiba, je kvalitativno izdelana -to je velik plus.

  Mnenja

  Asus X75VC so ocenili številni uporabniki. Kupci do prednosti te naprave vključujejo: širokozaslonski mat zaslon, ki ne utruja oči, odlične zvočnike, prisotnost mikrofona, spletne kamere, naprav Bluetooth, prostor za shranjevanje, zmogljivo grafično kartico. Njegove prednosti vključujejo visoko zmogljivost, odlične tehnične lastnosti. Računalnik se po daljšem delu ne segreje, zaslon je dovolj velik, priročna tipkovnica in zanimiv dizajn. Na splošno je laptop je kakovostno, čeprav je njegova cena proračuna.
  Vendar pa ima prenosnik tudi pomanjkljivosti, glede na ocene tistih, ki napravo uporabljajo za določeno obdobje. Mnogi se pritožujejo, da je cena v zadnjem času narasla, težko jo je nositi s seboj zaradi teže, nekaj zahtevnih iger in programov, ne vleče, baterija ni zelo kapacitivna (lahko zdrži tri ure neprekinjenega delovanja), neprozorno telo, tipkovnica je zelo priročna. . Za nekoga ni všeč lokacija USB vrat in zvočnikov, občutljivost sledilne ploščice. Danes lahko ta prenosnik kupite za približno dvajset tisoč rubljev.

  Sorodne publikacije