Opis prehoda "Stalker: Veter sprememb".

V članku je predstavljen potek igre "Stalker: The Wind of Change", ki so jo oboževalci pripeljali do različice 3.0. Sprememba predstavlja veliko novega, vključno z zapletom, ki traja kratek čas, a je zelo bogat na dogodkih.

Plot

Torej je pretekla glavna igra "Stalker: Čisto nebo" in čas je, da poskusite modifikacijo "Stalker: The Wind of Change", ki ne bo pustila ravnodušnih navijačev te igre. Dogodki se razvijajo po koncu prejšnje zgodbe "Čisto nebo". Glavni lik, Scar, pride k sebi v Sarkofag, kjer okoli enega vojaka "Monolith". Ko se je srečal z enim od njih, se mora najeti uslužbenec. Po dialogu, monolitna oseba daje nalogo glavnemu junaku, da sledi Komnieku, ki lahko sprejme zaščitno jopič in drugo strelivo.


Preden zaženete Stalker: Veter sprememb, lahko raziščete Sarkofag in odraščate z orožjem in kartušami mrtvih vojakov Monolita. Po vseh manipulacijah lahko varno greste na ozemlje Pripyata.
Takoj, ko se v Pripyatu pojavi Scar, prejme zaskrbljujoč signal o pomoči, ki pravi, da je bil zataknjen v rastlinjaku. Ko plačanec pride do reševanja zalezovalca, mu pomaga, da odbije napad psov. Po tem skupaj gredo v bar, reševalec pa za protagonista reši artefakt. V baru je človek oblečen v obleko oddelka "Čisto nebo" - o tem mora govoriti. Poslal bo plačancapoiščite posodo na jezeru Burshtyn. Mimogrede, ena od redkih dodatnih nalog.


Med igro "Stalker: Veter sprememb" se glavni lik pade na Burshtyn in sledi profesorju. Odloči se, da pošlje plačanca, da bi preiskal in prodrl v prostor laboratorija X-16. Vendar pa je z izvajanjem te naloge, je bolje, da ne hitenja, saj je brazgotina še vedno potrebuje, da bi našli zabojnik za človeški CH. Zahtevani atribut se nahaja v enem izmed hangarjev.
Po opravljeni dodatni nalogi se lahko obrnete na laboratorij X-16. Da ne bi poškodoval protagonista, morate aktivirati amulet Scara. V laboratoriju, ki je pod zemljo, plačanec najde zalezovalca z imenom Ghost. Govoril je z njim, Scar pa dvigne njegov PDA in fotografijo s skupino Arrow. Vrnitev v Burshtyn poteka skozi predore. Zdaj mora najeti uslužbenec obiskati Sidorovicha, ki živi v Cordonu. Naroči brazgotini najti primer in ga pripeljati. Nato morate slediti uničenemu mostu, kjer se nahaja skrivnostni mehurček. On je tisti, ki mora premakniti protagonista. Po tem moramo preiskati truplo, pobrati artefakt in Sidorovičev primer. Morali boste dobiti prodajalca z avtomobilom.
Med prevozom Stalker: Wind of Change trgovec v raziskovalni inštitut Agroprom pošlje plačnika, da se pogovori z vodjo vojakov, toda ob prihodu tam Scrum vidi pokojnega vodjo. Naslednja pot je na rastlini Rostock, kjer Barman čaka na poročilo protagonista. Po poslušanju celotne zgodbe, Barman oskrbuje s plačanimi orožji in strelivom z zahtevo, da se prikrijePuščica v laboratoriju X-16. Kot dodaten korak v "Stalker: Veter sprememb" 3.0, lahko prevzamejo nalogo Barmen, ki je najti orodja za dušik. V temni dolini Scar pomaga Arrowu, da odbije sovražnikove napade, nato pa na nek način odide v Bar. Preden protagonist zapusti lokacijo, morate obiskati osnovo razbojnikov in pobrati orodja. Ko se plačanec sreča z Arrowom v Bariju, predlaga, da skupaj gredo v Burshtynsko jezero. Na mestu, med pogovorom, morate izročiti Duhove s puščicami Arrow Arrow in fotografijo s Strelcem. Nato morate od profesorja odstraniti tri anonimne skenerje in jih namestiti na radar, da dobite rezultate. Rezultate je treba dati Saharovu, ki daje Shramu čelado. Ta atribut se mora izročiti puščici, ki je v vrstici.

Inovacije

Med igro "Stalker: Veter sprememb" je igralcu dana možnost, da se pridruži različnim skupinam. Dodane lokacije iz prvega dela igre. Sposobnost spreminjanja videza lika.

Namestitev moda

Namestitev moda mora slediti istim zahtevam kot za glavno igro. Morate razširiti arhiv in premakniti mape bin, GameData, Uporabniki, ki potrjujejo njihovo združevanje. Datoteko FsGame morate tudi prekopirati v mapo z igrami.

Odhodi in načini, kako jih odpraviti

Pri prehodu igre "Stalker: veter sprememb" 3.0 je možen let na namizje ob izstopu iz igre ali pri premiku na drugo lokacijo. To lahko popravite tako, da prenesete iz kraja, kjer ste nazadnje shranili. Druga možna napaka je pojavno okno s poznejšim odhodomPixel Shaderji 1.1. Do te težave pride zaradi izbire devete različice programa DirectX. Morate spremeniti na deset - in napaka ne skrbi več.

Sorodne publikacije