Analogni na JivoSite: LiveTex, SiteHeart, Talk-Me. Kateri spletni svetovalec je boljši?

Ste že kdaj slišali za spletne klepetalnice? Če je tako, potem pa raje iščete analog JivoSite. Če ste prvič slišali za to storitev, vendar želite zagnati spletno mesto, morate vedeti za to. To ni le odličen pomočnik, ampak tudi koristen vir za vir.

Kaj je to?

Torej, da ne bi s subtilnimi besedami opisali, kaj je za službo, je lažje pojasniti z zgledom. Tukaj greš na eno od spletnih strani za nakup artikla. In nenadoma imate vprašanje. Imate več možnosti za rešitev tega problema. Pokličete lahko svetovalca, napišete e-pošto ali uporabite spletno svetovalno storitev.


To je okno, ki se ponavadi pojavi v desnem ali levem spodnjem kotu. Če ste na spletnem mestu več kot 30 sekund (v povprečju), se bo to okno prikazalo. Imeli boste priložnost klepetati s svetovalcem v klepetu.

Korist

Vsak analog JivoSite (vključno s to storitvijo) je uporabno orodje za vir. Kot kaže statistika, pomaga povečati obseg prodaje. To je posledica dejstva, da je potencialnemu kupcu veliko lažje dobiti odgovore na vprašanja in pojasniti vse točke. Večina velikih spletnih trgovin, kot tudi majhna podjetja, poskušajo takšen klepet postaviti na svojo spletno stran. To je tudi posledica pozitivnega trenda. Večina uporabnikov ima spletno stran več zaupanja, če ima takšnega spletnega svetovalca.

Spretnost

Plačati alibrezplačni analogni JivoSite izvaja niz standardnih možnosti. Pogovore pogosto označujejo oblika in izboljšane funkcije. Ponavadi pa zagotavljajo:
 • spletno komunikacijo s stranko (na račun dela in na račun dejanskih zaposlenih);
 • zbiranje in analiziranje podatkov o uporabnikih (kratek analog Google Analytics, ki kaže, kje je prišel obiskovalec in kje je bil);
 • ocena dela osebja (vsa sporočila, ki omogočajo učenje iz produktivnosti in usposobljenosti svetovalcev);
 • Porazdelitev obremenitve na spletne operaterje, tako da dolgo ne ostane nobeno sporočilo brez pozornosti.
 • Kot smo že omenili, obstajajo plačane in brezplačne različice spletnih svetovalcev. Če ne želite plačati denarja za takšno orodje, bodite pripravljeni na omejitve. Ponavadi se nanašajo na število svetovalcev, dialogov. Čeprav je za majhne trgovine lahko primerna in brezplačna možnost. Prav tako imate priložnost klepetati na svojem spletnem mestu: poglejte, kako je njegov videz kombiniran z vmesnikom.


  JivoSite

  Preden najdete analog JivoSite, morate izvedeti o značilnostih tega spletnega svetovalca. To, tako težko, kot lahko uganite, je plačana možnost. Ima možnost brezplačne namestitve 5 operaterjev, vendar s številnimi omejitvami. Da bi zagotovili polno delovanje, bo treba plačati povprečno 500-600 rubljev na svetovalca.
  Verjetno ste se pogosto srečali s to možnostjo klepeta. Izgledapreprosto in ne močno izstopa v ozadju vmesnika spletnega mesta. Standardna različica je predstavljena v temno sivi in ​​zeleni barvi. Na vrhu je avatar zaposlenega in njegovo ime s priimkom. Spodnji klepet je polje za vnos besedila.
  Obstaja veliko uporabnih funkcij. Na primer, ne morete samo komunicirati s svetovalcem, ampak ga tudi pokličite neposredno iz klepeta. Kolikor ste na spletnem mestu, se bo sporočilo samodejno prikazalo na zaslonu. Obstaja ohranjanje korespondence in oblikovalskih nastavitev. Zanimivo je, da lahko operaterji vidijo besedilo obiskovalca, preden ga pošlje. Prav tako zbira vse informacije o tem, od kod ste prišli, iz katerih iskanj ste prečkali in kje ste. Pogovorna okna operaterjev se pošiljajo v poslovno pošto. Stranka lahko tudi oceni delo zaposlenega.

  SiteHeart

  Še en analog JivoSite je običajno brezplačen. Na voljo je možnost urejanja 300 pogovornih oken na mesec. Če potrebujete do 1000, morate plačati 6 $. Če do 3000 - 15 dolarjev, do 10 tisoč - 40 dolarjev. Okno tega spletnega svetovalca ni zelo privlačno. Malo je velik in preprost. Okvir je rdeč. Po določenem času na spletnem mestu boste prejeli sporočilo od bot. V tej različici storitve ni avatarjev svetovalca in njegovega imena. Obstaja preprosto sporočilo iz SiteHearta. Mnenja o tej zasnovi niso zelo dobri. Ta preprostost ni bila všeč vsem.
  Obstaja veliko osnovnih funkcij. Če se na spletnem mestu pogosto pojavljajo vprašanja, lahko robotu dodelite odgovor. Lahko sprejmete sprejemplačila prek klepeta. Če še ni odgovorov ali če je težko vprašanje, bo pravi zaposleni samodejno povezan. SiteHeart enakomerno porazdeli obremenitev na svetovalce. Če se obiskovalec ne odzove na noben način, se dialog samodejno zapre. Obstaja ocena točnosti za odzive botov in poročila o delu.

  LiveTex

  To je še en plačani analog JivoSite. Do dveh tednov boste imeli prost dostop do storitve. Tako lahko preverite njegovo delo in si ogledate videz. Osnovna cena bo stala 7 tisoč rubljev v 3 mesecih. Olajšano možnost za ta čas bo potrebno 4200 rubljev.
  Zunaj okna izgleda dobro. Na sliki je prikazan avatar s svetovalcem in njegovo ime s priimkom. Prav tako lahko takoj ocenite kakovost storitev za zaposlene. Klepet je okrašen v modri in beli barvi. Priložite lahko datoteke in uporabite čustvene simbole.
  Tisti, ki so že uporabili chat LiveTex, so pustili pozitivne povratne informacije. Obstaja oddaljeni operater, ki omogoča vašim zaposlenim, da si ogledajo podatke odjemalca sogovornika. Shranite lahko sporočila, ustvarite poročila in analizirate statistiko. Obstaja samodejno povabilo obiskovalca. Če so vsi svetovalci zasedeni, bo uporabniku poslano sporočilo. Obstaja klepet ločeno za operaterje in možnost prilagajanja oblikovanja v vmesniku.

  Talk-Me

  Še ena odlična služba, ki lahko postane vaša pomočnica. Izgleda, da Talk-Me ni slab. Povezavo lahko opravite z le nekaj kliki. Potrebujem samoregistrirajte, uredite operaterja, določite vir, kopirajte prejeto kodo in jo postavite na spletno mesto. Obstaja poskusno obdobje, da vidim, če je ta chatika prava za vas. Na voljo tudi brezplačno omejeno vozovnico. Plačan vas bo stalo 300 rubljev na mesec. Talk-Me je večnamenska storitev. Deluje s samodejnimi vabili, ki kličejo stranko v pogovorno okno. Na voljo je tudi možnost ogleda vseh obiskovalcev, ki so trenutno na vašem spletnem mestu, in izbira sogovornika. Obstajajo tudi popolne informacije o vsaki od njih. Stranki lahko celo pomagate tako, da jo usmerite v katalog blaga.

  Sklepi

  Ni veliko prostih svetovalcev. Imajo omejeno funkcionalnost, zato niso vedno primerne za spletne trgovine. Seveda, če imate majhno spletno mesto, boste morda našli to možnost, na primer, BHelp in Pr-me. Toda vsem, ki imajo velika podjetja, svetujemo, da kupijo plačan klepet. Poleg tega imate vedno priložnost, da naredite brezplačno poskusno, testno in se odločite. Mimogrede, promocijsko kodo JivoSite lahko kupite brezplačno na internetu za 31 dni. To je enostavno najti na diskontiranih in zaloge virov. Možnost je primerna za tiste, ki želijo preizkusiti in razumeti, ali potrebuje orodje za spletno mesto.

  Sorodne publikacije