Napaka "manjka binkw32.dll, zagon ni mogoč": kaj je ta datoteka in kako popraviti napako?

Nihče ni zavarovan zaradi napake v katerem koli operacijskem sistemu. Vendar pa bo jezik v tem članku le ena napaka v sistemu Windows in povezana je s knjižnico binkw32.dll. To datoteko bomo podrobno pregledali, podali razloge za napako in zagotovili neposredna navodila za njeno odpravo.

Opredelitev

Seveda, preden se lahko pogovorite o načinih reševanja problema, morate sami definirati datoteko, ker morate razumeti, s čimer se ukvarjamo.
Tako je datoteka binkw32.dll knjižnica, kar dokazuje razširitev DLL. Ta knjižnica je del paketa z imenom RAD Video Tools. Če na kratko, je ta knjižnica odgovorna za pravilen prikaz nekaterih posebnih učinkov v igrah. Tako lahko naletite na napako, ki jo je povzročila odsotnost ali poškodba te datoteke samo, ko začnete igre. Na žalost, s to težavo, aplikacija zavrne zagon, kar pomeni, da je problem treba rešiti.


Ta opredelitev je dovolj, da razumemo, s čimer se ukvarjamo, zdaj pa je vredno neposredno govoriti o vzrokih tega problema, ki ga zdaj imamo.

Vzroki za nastanek

Torej, zakaj nam sistem izda napako, povezano s knjižnično datoteko binkw32.dll? Vse je preprosto. Na srečo obstajajo le trije razlogi in vsi so rešeni na enak način, ampak o metodah, s katerimi se problem pozneje odpravi, zdaj pa o vzrokih. Tukaj je njihov seznam:
 • Datoteka je bila poškodovana z virusom.
 • Knjižnica je bila izbrisanaračunalnik
 • Različica knjižnice se ne ujema z želeno.
 • Drugi in tretji vzrok sta rešena brez težav na načine, ki bodo navedeni spodaj, če pa virus vpliva na knjižnico, potem je vse bolj zapleteno in zapleteno. Dejstvo je, da ima vaš računalnik virus, ki poškoduje datoteko binkw32.dll, kar pomeni, da bo tudi po ponovni namestitvi te knjižnice to tudi nadaljevala. Toda izhod je preprost. Preden izvedete korake za odpravljanje težav, morate pregledati operacijski sistem za zlonamerno programsko opremo in, če jo želite odstraniti. Potem lahko začnete slediti navodilom.


  Ukrep # 1: Namestitev paketa

  Torej, binkw32.dll za Windows lahko namestite na štiri različne načine. Zdaj bomo govorili o tem, kako to narediti s paketom RAD Video Tools, ker je bilo prej rečeno, da ima knjižnico, ki jo potrebujemo. Na žalost je razvoj paketa obravnaval podjetje, ki ni del Microsofta, vendar ga je še vedno mogoče najti na internetu. Vse kar morate storiti je, da prenesete paket in ga namestite. Vendar pa obstaja en odtenek, saj se prostovoljno distribuira, zlonamerni ljudje lahko popravijo izvorno kodo, da bi tam namestili virus. Zato morate najti vse resnosti pri izbiri vira, od koder prenesete paket. Najbolje je, da po prenosu preverite antivirus.

  Rešitev # 2: Samodejno nalaganje in nameščanje knjižnice

  Drugi način je, da ne namestite celotnega paketa, nasprotno, z njim bomo ločeno namestili eno knjižnico. Žal pa tudi ne velja za uradna spletna mesta, kar pomeni, da ga bomo morali prenesti iz virov tretjih oseb. Samo bodite zelo previdni pri izbiri "prodajalca", da ne boste ujeli virusa. Priporočamo, da preneseno datoteko preverite s protivirusnim programom.
  Knjižnica pa je nameščena nekoliko drugače kot običajna aplikacija, morate po prenosu vedeti, kam premakniti binkw32.dll. Torej, za namestitev je potrebno samo premakniti datoteko v želeni imenik. Oglejmo si natančneje, kje naj ga postavimo.
  Vse je odvisno od vaše različice "Vetrov". Če uporabljate 32-bitni, bo pot: "C: WindowsSystem32", če uporabljate 64-bitni, bo to: "C: WindowsSysWOW64".

  Rešitev # 3: Prenos in namestitev z uporabo DLL-Files.com

  Če se ne želite ukvarjati z zagonom in namestitvijo knjižnice binkw32.dll za Windows 7, je DLL-File.com posebej zasnovan za vas. . Omogoča vam, da prenesete in namestite knjižnico v samodejnem načinu. Vse kar morate storiti je, da ji poveste, katero knjižnico potrebujete. Torej, preden dokončate navodila, prenesite in namestite ta program v računalnik. Nato ga zaženite in naredite naslednje:
 • Vnesite binkw32.dll v iskalno polje.
 • Izvedite iskanje.
 • Kliknite na najdeno knjižnicoRezultati.
 • klik "Namesti".
 • To pomeni, da ko se bo knjižnica nameščen na vašem računalniku, in igra se bo začel.

  Rešitev №4: prenos in namestitev z uporabo DLL Suite

  Obstaja še en podoben program, ki omogoča namestitev knjižnice samodejno. To se imenuje DLL Suite. Prenesite in namestite v računalnik, naredite naslednje:
 • odpre program, pojdite v kategorijo »Prenos DLL".
 • opravlja išče binkw32.dll.
 • Na seznamu izbere rezultate.
 • , kliknite na gumb "Download" poleg želenega različico.
 • Poleg tega, se odpre okno, v katerem morate navesti pot. Če ne veste, kaj je potrebno, pustiti vse tako kot je običajno je privzeta pravilno vnesli.

  Sorodne publikacije