Kako posneti pogovor po telefonu - navodila po korakih in priporočila

Obstajajo primeri, ko na primer govorite z osebo po telefonu, narekuje številko in ni prostora za pisanje, ker pero ali svinčnik ni pri roki. Ali vaš telefon imenuje šunka. Če boste z njim posneli telefonski pogovor, potem ga lahko v prihodnje privedejo do upravne ali kazenske odgovornosti. Celotno vprašanje je - ali lahko posnamete pogovor po telefonu? Odgovor na ta članek bomo poskušali najti.

Snemanje s androidi

Kako posneti pogovor po telefonu? To vprašanje so postavili številni uporabniki pripomočkov. Nekateri so po tem, ko so preiskali potrebne informacije po internetu in poskusili nekaj programov, glede na to, da ne zagotavljajo kakovosti, vrgli to vprašanje, drugi so nadaljevali z iskanjem, drugi pa so začeli razvijati programe.


Vendar ni znano, kako posneti telefonski pogovor po telefonu? Znano Vendar je treba upoštevati, da nekatere države prepovedujejo snemanje telefonskega pogovora na zakonodajni ravni, ki se izvaja z odstranitvijo tistih voznikov, ki zagotavljajo izvajanje te funkcije. Če ste torej "srečni" lastnik tega pripomočka, morate namestiti gonilnike sami, kar zahteva korenski dostop.

Snemanje na diktafonu

Kako posneti pogovor po telefonu na snemalniku zvoka? Med klicem so spodaj prikazani gumbi. Med njimi lahko poskusite iskati gumb"Snemanje" ali "Snemalnik zvoka". Morda se ne prikažejo izrecno, vendar lahko obstaja gumb "Več" in v meniju je lahko prisoten eden od teh tipk. Za nekatere modele morate na telefonu odpreti meni z gumbi, da izberete ustrezen vnos, pri tem pa upoštevajte, da je zapis "Voice Recorder" mogoče skrajšati.


Pogovori so shranjeni v imeniku, imenovano Snemanje klicev, ki se nahaja v korenskem imeniku. Posnetek lahko poslušate prek dnevnika klicev. V nasprotju s snemalnim klicem je treba prikazati slike kolutov snemalnika, ko kliknete ikono, lahko poslušate posneto snemanje. Torej smo na najlažji način posneli pogovor na telefonu Androida.

Snemanje na telefonu Samsung

Eden izmed najbolj priljubljenih telefonov je model Samsung. Zato je razumno vprašanje: "Kako snemati telefonski pogovor na Samsungovem telefonu?" Oglejmo si takšno priložnost na primeru Samsung Galaxy S5. Funkcija »Omogoči snemanje« na tem telefonu je deaktivirana. Na najpreprostejši način lahko prenesete ustrezno aplikacijo in jo zabeležite. Pri tem se morate zavedati, da je lahko uporaba takšne aplikacije, kot vsaka druga, v telefonu nevarna. Poleg tega lahko ta vnos naredite tudi s tem, da v telefonu vključite skrito funkcijo. Za to lahko uporabite Xposed ali naslednja navodila. V telefonu morate imeti tovarniško vgrajeno vdelano programsko opremo in imate korenske pravice. Odprite upravitelj datotek. Odprite datoteko /system/csc/feature.xml aliče ne, potem /system/csc/others.xml. Dodajte vrstico med FeatureSet in /FeatureSet v mesto, ki ga želite: CscFeature_VoiceCall_ConfigRecording & gt; Snemanje je dovoljeno. Zaprite datoteko tako, da shranite spremembe. Torej smo odgovorili na vprašanje: "Kako posneti pogovor na telefonu Samsung?"

Aplikacija za snemanje klicev za Android

Na Play Marketu je kar nekaj programov, ki pomagajo odgovoriti na vprašanje "Kako posneti telefonski klic Android?" Takšen program je snemanje klicev. Razvil jo je programer Appliquato, ki ima v Googlovi trgovini precej visoko uvrstitev. Skozi Play Market namestimo to aplikacijo. Izberite želeno temo. Nato prikažemo "Dodaj melodije" in po potrebi prilagodimo račun za shranjevanje posnetih vnosov. To bo pripeljalo do tega, da bo vsak telefonski pogovor samodejno posnet. V meniju te aplikacije lahko vidite popoln zapis, ga shranite, izbrišete ali ponovite in poslušate.
Ta program vam omogoča snemanje vseh dohodnih in odhodnih klicev, njihovo shranjevanje v pripomoček ali v "Google" oblak. Ta program od uporabnika zahteva, da konča pogovor, ko pride do potrebe po shranjevanju zapisa. V tem primeru lahko določite stike, pri čemer shranite zapis pogovora, s katerim se bo vedno izvedel. Glede na ocene, kakovost snemanja v tem programu ni vedno zelo dobra. Če bo sogovornik govoril zelo hitro, potem je težko razumeti, ko poslušate posnetek. Pametni telefoni Lenovo in Samsung lahko sploh spustijo slušalko. Torej, če vas ne opazijoNeželeni učinki uporabe te aplikacije, potem lahko ostanejo na njej, in bomo šli iskat več, kako posneti pogovor po telefonu.

Enak zahtevek drugega nosilca projekta

\ t
V nastavitvah programa lahko izberete, kam naj se snema - lahko je to mikrofon, glas, vrstica itd. Izbiramo kakovost posnetka in njegovo obliko. Kot slednje, lahko obstaja mp3 ali wav.
Ta program vam omogoča shranjevanje zapisov ne samo v Google Drive, ampak tudi v oblak Dropbox. Poleg tega je zagotovljeno šifriranje zapisa s PIN kodo, da se prepreči tretjim osebam, ki jim ta zapis ni namenjen. Na vsaki strani nastavitev aplikacije so namigi. Vsak posnetek lahko spremlja besedilo. Glede na uporabniške ocene ta aplikacija deluje dobro z njenimi funkcijami.

Priloga Call Recorder

Pri odgovoru na vprašanje "Kako posneti pogovor po telefonu?" Ko je nameščen v nastavitvah, lahko izberete sinhronizacijo, ki se lahko izvede z oblaki, ki so bili značilni za prejšnji pregledani program. Tukaj se snemanje pogovorov izvaja samodejno. Format datoteke je lahko eden od treh. Snemanje lahko poteka le z glasovanjem ljudi, telefonskih pogajalcev ali obojega. Zapis je lahko zaščiten z geslom. Za vsak model morate preizkusiti različne možnosti za shranjevanje datotek, ki beležijo enega ali dva glasova. Za različne formate je zapis lahko prekinjen.Da bi se temu izognili, morate preizkusiti formate.

Aplikacija "Snemanje zvonjenja" iz lovekara

Preučili smo že več načinov za snemanje telefonskega pogovora po telefonu. Kot je razvidno iz pregleda, razvijalci nimajo bogate domišljije imen, zato naj bi usmerjenost izvajali programerji. Tukaj se med namestitvijo izda opozorilo, da vsi telefoni ne podpirajo snemanja klicev. Program omogoča avtomatsko snemanje zadnjih, ki se prikaže v programskem meniju. Glede na povratne informacije uporabnikov se je program dovolj dobro izkazal.

CallX - snemanje /pogovor za klic

S pregledom tega programa bomo zaključili z razmišljanjem o snemanju pogovora po telefonu. To je posledica dejstva, da je veliko programov in jih obravnava vse v istem članku je nemogoče. V tem programu lahko samodejno snemanje aktivirate in deaktivirate. Predvajate lahko s formatom in kakovostjo posnetka. Zapis z nespremenjenimi parametri se nahaja v imeniku CallRecords. Lahko ga shranite v oblak. Ocene o programu so večinoma pozitivne.

V zaključku

Tako lahko snemanje telefonskega pogovora poteka tako s samim telefonom kot s pomočjo programov tretjih oseb. Te aplikacije lahko uporabniku pomagajo pri začetni definiciji programov, ki so v članku bolj opisani, drugi programi pa so podobni opisani funkcionalnosti in pogosto enaki imeni.

Sorodne publikacije