Deus Ex človeška revolucija: sistemske zahteve

Igralniški trg se nenehno razvija in ponuja različne projekte, ki vplivajo ne le na njihov tehnični razvoj, temveč tudi na grafične lepote, ki se vsako leto približajo realizmu. Vendar ne pozabite, da boljše grafične značilnosti, boljša je tehnična oprema računalnika. Danes bomo pregledali priporočene sistemske zahteve za Deus Ex Human Revolution, da bi ugotovili, kaj potrebuje računalnik za udobno igro. Naj navedemo primere opreme in razmislimo o perspektivnem razvoju serije iger v tehničnem smislu.


O tej pustolovščini?

Preden upoštevate sistemske zahteve za Deus Ex človeško revolucijo, je odvisno od vas, da najprej ugotovite, za kaj gre. Ta projekt igre nam omogoča, da prevzamemo vlogo kiborga in skušamo rešiti svet od vse-porabnih korporacij. Morate se potopiti v nepozabna doživetja, nepredvidljive bitke in postopen razvoj vaše avanture. Z različnim orožjem in posebnimi modifikatorji lahko svoje cilje dosežete na različne načine. Glavna stvar je, da skrbno spremljate svoje sovražnike in sprejemate prave odločitve. Poleg tega čakate na veliko zanimivih ugank v igri, nepričakovane zaplete na ploskvi in ​​zanimive bitke s šefi. Če pravilno uporabljate vse razpoložljive priložnosti in poskušate doseči dober rezultat, potem uspeh ne bo dolgo čakal.

Tehnične značilnosti projekta

Za sistem človeške revolucije Deus Exzahteve so temeljni element, ki vam omogoča, da ugotovite, ali je ta projekt igre na voljo ali ne. Vendar je treba takoj razmisliti o tehničnih značilnostih igre, ki dejansko opravičujejo vse njene zahteve. Deus Ex Human Revolution namreč ponuja zanimivo paleto tehničnih lastnosti, od simulacije gibanja protagonista in konča z zanimivimi funkcijami v smislu uporabe modifikatorjev. Vizualno se bistveno razlikuje od podobnih iger, vendar ne smemo misliti, da bodo vse nianse in podrobnosti igre zahtevale visoke zahteve za Deus Ex Human Revolution. So precej sprejemljive in niso tako problematične.


Tehnološka raven tehnologije

Toda kljub različnim značilnostim projekta je treba posebno pozornost posvetiti grafiki, ki izraža vzdušje in občutek avanture. Ona je tista, ki narekuje sistemske zahteve za Deus Ex Human Revolution in je pravzaprav glavni element oblikovanja. Igra ima izboljšano podrobnost igre projekt, veliko animacije in visoko kakovostne posebne učinke, ki veljajo za skoraj vse trenutke igre. Zahvaljujoč visoki stopnji pozornosti, je razvijalcem uspelo doseči odlično sliko v igri, ki ne uničuje vtisa in dopolnjuje ta virtualni svet z novimi elementi. Zahvaljujoč kvalitativni sliki, igralci imajo priložnost, da uživajo igranja. In, kar je najbolj zanimivo, igra praktično nima težav in napak pri oblikovanju okolja, ki se ne morejo veseliti. In zdaj je čas za razstavljanje Deus Ex Human Revolution za minimalne zahteve in maksimalne sistemske zahteve.

Minimalne tehnične zahteve

Tehnična oprema računalnika vam omogoča, da nastavite ali razširite obseg možnih igralnih projektov za zabavo. Najprej morate razstaviti za minimalne zahteve PC igre Deus Ex Human Revolution PC:
 • operacijski sistem bo zahteval standard in brez dodatnih izboljšav boste imeli dovolj Windows XP ali Windows 7 z osnovnim DirectX 9.0;
 • srce računalnika bo trajalo dolgo, še posebej, če ima dvojno jedro z 2 GHz (to je procesor);
 • in da so bili izračuni v igri tako hitri kot protagonist, potem bi morali imeti 1 GB RAM-a;
 • Lepota igre se bo začela prikazovati, če imate grafično kartico NVIDIA GeForce 8000 ali ATI Radeon HD.
 • Kot lahko vidite, za Deus Ex Human Revolution sistemske zahteve za osebne računalnike niso tako visoke, vendar pa je še enkrat vredno spomniti, da so to minimalne tehnične lastnosti, ki vam bodo omogočile samo vodenje igre in uživanje v procesu. Ampak ne pozabite, da je med igralci obstaja veliko igralcev, ki želijo videti največje nastavitve igre in lepo sliko, tako da ne zamude, moramo hitro začeti upoštevati največje tehnične kazalce.

  Največje tehnične zahteve

  Za igro Deus Ex Human Revolution bo največja sistemska zahteva sistema PC že malo zaskrbljena zaradi zmožnosti delovanja pri visokih nastavitvah. Konec koncev, daleč od vseh imajo močan računalnik, poleg tega pa je ravno ta trenutek in vam bo omogočilo, da razumete, kaj natančno je treba izboljšati na vašem računalniku, da ga uživate.projekt igre. Za maksimalno potopitev v igro boste potrebovali:
 • minimalni operacijski sistem Windows 7;
 • zmogljiv procesor Intel Core 2 Quad ali AMD Phenom II X 4;
 • Ta čas mora biti RAM vsaj 2 GB, vendar je zaželeno višje;
 • V zvezi z grafičnimi zmogljivostmi je bolje kupiti model AMD Radeon HD 5850.
 • Zdaj so specifikacije strojne opreme nekoliko višje, vendar ne bodite presenečeni, saj igra sodi v kategorijo sodobnih in obetavnih igralnih projektov, ki zagotovo postalo temeljno za napredek in izboljšanje računalniške tehnologije. Torej, če želite vedeti vse užitke razvoja in biti presenečeni nad realizmom in kakovostjo slike, potem morate začeti zbirati zgornji komplet za vaš računalnik. In če vaš računalnik izpolnjuje zgornje zahteve, imate srečo in lahko začnete svojo pustolovščino brez težav.

  Možnosti za razvoj

  Ne smemo misliti, da se bodo razvijalci ustavili na doseženem rezultatu, saj bodo zagotovo skušali razviti in izboljšati svoj igralni projekt. Že lahko razmislite o drugem delu pustolovščine kiborga, ki je začel svojo osebno vojno, kar pomeni, da imate ogromen virtualni svet, epsko soočenje in množico drugih zanimivih trenutkov. In vse to je okrašena z najnovejšo tehnologijo, tako da, če vam je všeč prvi del avanture, lahko že zdaj zberete denar za nadgradnjo računalnika, saj v primerjavi s prejšnjo zahtevo nova igra zahteva več časa tehnične zmogljivosti.

  Napovedi za tehnično opremo

  Ni skrivnost, da so prihodnje igre in kiberpunk vedno podvržene povečanim sistemskim zahtevam, zato ne moremo pomagati pri oblikovanju priporočil za ljubitelje trenda, da bodo v prihodnosti uživali v drugih sodobnih igrah. Spodaj je komplet, ki vam ne bo služil le kot odlična osnova za stabilno in prijetno igro, temveč bo postal tudi merilo za današnje tehnične zmožnosti:
 • Kot procesor priporočamo uporabo Intel Core i 53620 v njej in položeno zmogljivost, ki ni toliko vredna dragi
 • RAM v višini 16 GB - sodobne igre zahtevajo večjo količino računalništva;
 • Grafična kartica Nvidia GeForce 1060 (te nove grafične kartice in moč dajejo dostojno in po ceni bolj tolerantno kot vrh, ki je iz tehnične komponente šel daleč, vendar je stalo večkrat).
 • Pri operacijskem sistemu priporočamo, da uporabite katerokoli različico, ki je enaka ali višja od Windows 7.
 • Ta komplet ne bo samo preglasil sistemskih zahtev Deus Ex Human Revolution Director, s Cut, ampak tudi vnaprej ustvariti podlago za nadaljnje dogodivščine in sposobnost za udobno igranje tudi v prihodnjih projektih iger, ki vplivajo na njihovo tehnično raven in grafiko.

  Sorodne publikacije