The Long Dark: Kako odpreti sef v igri

Če ste kdaj igrali The Long Dark, potem verjetno veste, kako dragocene so lahko zaloge, pa naj bo to vložki, vložki ali zaščitna oprema. Da bi imeli vedno možnost shraniti, so razvijalci ustvarili posebne sefove in jih skrili po vsej igri. Kar se tiče njihovega iskanja, lahko podamo samo en nasvet: poglejte oba. Ampak s tem, kako odpreti sef v The Long Dark, vam bomo pomagali ugotoviti.

Korak 1

Za hitro odpiranje sefa ni potrebno imeti posebnih orodij. Če imate nalepko, jih poskusite uporabiti. Če nista, niti druga ni na zalogi, potem bo ustrezala in golim rokam. Torej, kako odpreti sef v The Dark Dark? Glavna stvar v tem procesu je, da pozorno poslušate, zato bodite previdni, da je obseg igre primeren. Pozor na zvok je potreben, da slišimo majhen klik na čas, ki se je pojavil, ko je bilo zaklepanje sefa pravilno pomikano. Takoj, ko zaslišite dolgo pričakovani klik, takoj začnite vrteti ključavnico v nasprotno smer. Ne pozabite, da je zvok klika res težko ujeti, zato poskusite, da ga ne zamudite. V nasprotnem primeru ključavnica ne bo podlegla in ne boste mogli odpreti sefa.


2. korak

Odprite sef v The Long Dark, kot smo že zapisali zgoraj, z ročnim premikanjem ključavnice. Zasukajte previdno. Počakajte trenutek, ko bodo zvočni signali vseh treh klikov, nato pa se lahko odpre sef. Strani vrtenja so odvisne od pogleda klikovpribližno na ta način:
  • leva stran - kliknite 1;
  • desna stran - kliknite 2;
  • Leva stran - kliknite 3.
  • In neposredno nasproti, če ste sprva začeli zavrteti ključavnico na desno stran. Mimogrede, bolj je primerno začeti še v nasprotni smeri urinega kazalca. Če ste naredili napako in niste imeli časa za spremembo smeri vrtenja, se bo ves napredek vrnil v prvotno stanje in začeti morate znova. Ko odprete sef v The Long Dark, lahko varno vzamete vso vsebino.

    Sorodne publikacije