Crash of Adobe Flash Player Plugin: Kaj storiti?

Na žalost Adobe Flash Player ni najbolj zanesljiva programska oprema, ki jo je mogoče namestiti na osebni računalnik. Zaradi tega lahko v procesu svojega delovanja obstajajo različni problemi, ki vodijo k tako imenovanim nesrečam in drugim težavam pri delu. V tem članku bomo poskušali podrobno diagnosticirati vse napake in odgovoriti na vprašanje: kaj bi morali storiti, če bi prišlo do zrušitve vtičnika Adobe Flash Player?

Težave pri namestitvi

Najprej je treba pred razpravo o padcu plug-ina Adobe Flash Player posvetiti pozornost njegovi namestitvi, saj se mnogi že soočajo s težavami že v tej fazi. Torej, če iz nekega razloga ne morete namestiti vtičnika na vašem računalniku, je morda za to kriva datoteka, ki je ostala od prejšnjih različic programa. Da bi odpravili to napako, je treba sistem popolnoma očistiti iz teh datotek.


Za začetek vam priporočamo uporabo standardnih orodij operacijskega sistema. Poskusite odstraniti Adobe Flash s pripomočkom Utilities and Components, če to ne deluje, nato namestite program Revo Uninstaller in z njim boste zagotovo lahko počistili sistem iz konfliktnih datotek. Po čiščenju poskusite znova namestiti vtičnik - tokrat morate vse uspešno prestati.

Crash of plug-in Adobe Flash Player

No, zdaj gremo neposredno na sesutje plug-ina. V primeru, da "Flash Player" nenadoma preneha delovati, se na računalniku prikaže ustrezno sporočilo. Do tega pride pri ogledu elementa na spletnem mestu,ustvarjene s tehnologijo Flash Player ali z njo. Če želite odpraviti težavo, ko pride do nesreče Adobe Flash Playerja, samo znova zaženite stran in element bo znova začel delovati.


Če se to ni zgodilo, je razlog najverjetneje zastarela različica vtičnika. Naredite posodobitev in vse bo v redu. Če se obnovitev ne zgodi, odstranite, ponovno prenesite in namestite vtičnik iz uradne strani.

Flash Player Lock

Ko zrušite vtičnik Adobe Flash, že veste, kaj storiti, vendar je včasih težava drugačna. Veliko uporabnikov se na primer sooča z dejstvom, da se njihov vtič preprosto blokira. Vendar pa je rešitev tega problema trivialna. Kot pri prejšnji metodi, morate posodobiti svoj plugin. Spomnimo se, da je prenos nove različice potreben samo na strani razvijalca, saj se lahko nezanesljivi viri vnesejo v programsko kodo virusa. Mimogrede, o virusih. Možno je, da so virusi v računalniku vzrok za trajno blokiranje vsebine bliskavice. Zato jih je treba izbrisati. Naredite to najbolje z Antivirusom Avast ali Kaspersky.

Kaj storiti, če Adobe Flash Player ni posodobljen

Ko smo se malo oddaljili od teme "Kaj storiti, če se je Adobe Flash plugin zrušil", bi morali govoriti o težavah s posodabljanjem samega vtičnika, ker je v članku več kot predstavljena kot rešitev problema.
Zdaj bomo kmalu poskusili razstaviti več načinov, ki bodo to pojasniliTo morate storiti za uspešno posodobitev vtičnika:
 • Znova zaženite računalnik. Najprej, če vtičnik noče posodabljati, je vredno ponovno zagnati računalnik, saj je to najpogostejši pojav. Po ponovnem zagonu mora vse delovati pravilno.
 • Posodobitev brskalnika. Če se Adobe ne posodobi, preverite verzijo brskalnika, lahko je tudi zastarela, in ker predvajalnik Flash deluje neposredno z brskalnikom, lahko eden poseže v drugega.
 • Ponovno namestite vtičnik. To je bilo že omenjeno v članku. Če ne morete posodobiti vtičnika, ga poskusite popolnoma odstraniti, nato pa prenesite s spletnega mesta in namestite.
 • Onemogoči protivirusni program. V nekaterih primerih je razlog za zavrnitev obnovitve antivirus, saj menijo, da lahko prenesene datoteke poškodujejo vaš računalnik. Če imate 100% Flash Player nameščen iz uradnega vira, potem izklopite protivirusni program za uspešno posodobitev.
 • Tukaj so štirje nasveti, ki jih lahko storite, če plugin noče posodobiti. No, gremo naprej.

  Vklop predvajalnika Flash Player

  Če opazite, da se vtičnik Adobe Flash nenehno sesuje, je morda prepoved vzrok za njeno zaustavitev. Razumimo, zakaj se to dogaja in kako ga ponovno vklopiti. V bistvu je v zadnjem času "predvajalnik Flash" hitro izgubil svojo popularnost in se spopadel z novim sistemom HTML5, zato bodo nekateri brskalniki privzeto nastavili "Flash Player" v neaktivnem stanju. Če ga želite obnoviti, morate storiti naslednje:
 • Kliknite na gumb»Meni« brskalnika.
 • V spustnem meniju izberite možnost "Dodatki" ali "Plug-ini" (odvisno od brskalnika).
 • Poiščite na seznamu pluginov "Flash Player" in ga vključite.
 • Po tem bi bilo treba vse normalizirati.

  Zaključek

  V tem članku smo poskušali obravnavati problem Adobe Flash Playerja. Priporočamo vam, da začnete popravek od začetka, saj so urejeni po vrstnem redu največje možnosti za uspeh do najmanjšega.

  Sorodne publikacije