Kako obnoviti video na "Android": načine, navodila

Takoj pred nami, recimo, da je podatke o mobilnih pripomočkih, ki poganjajo platformo Android, zlasti video datoteke, mogoče shraniti v približno polovici časa. Ampak tukaj je nekaj odtenkov, ki neposredno vplivajo na te primere. Izguba informacij lahko poteka v dobrih in slabih scenarijih. V prvem primeru gre za pomnilniške kartice drugih proizvajalcev in druge zunanje naprave za shranjevanje. Obnova videa na Android bo relativno preprosta in celo brezplačna.

Razvoj pametnih telefonov pa je sedmi korak, proizvajalci pa vse bolj opuščajo pomnilniške kartice in raje povečujejo, kot je pospeševanje, notranje shranjevanje svojih pripomočkov. V tem primeru bo obnavljanje izbrisanih videoposnetkov na Android problematično, vendar je še vedno mogoče. Poskusili bomo podrobneje preučiti obe situaciji, da bi se uporabnik lahko pomeril v predlaganih možnostih in orodjih za rešitev problema.


Poglejmo torej, kako obnoviti videoposnetek na Android po izbrisu, kaj je treba, kakšne so možnosti za uspeh v enem primeru in kako se v prihodnje izogniti takšnim težavam.

SD-pogoni

Tukaj, kot smo že omenili, je težavo mogoče rešiti s pomočjo brezplačnih pripomočkov in osebnega računalnika. Fotografije in videoposnetke lahko obnovite v Android z garancijo blizu 100%, če so bile datoteke nedavno izbrisane. Ena izmed najbolj priljubljenih pripomočkov za ta načrt je Recuva. Razumela je, v redulokalizirano in popolnoma brezplačno.


Recuva

Prenesite program distribucije iz uradnega vira za razvijalce. Po namestitvi in ​​zagonu programa se bo čarovnik takoj odprl. Na seznamu lahko izberete potrebne ukrepe. V našem primeru je to videoposnetek.
Pripomoček za Android najprej izvede varno odstranitev zunanjega pogona SD-ROM (nastavitve -> & Memory; Extract SD card) in ga nato povežete z računalnikom. Če se čarovnik za nastavitev ni pojavil ob prvem zagonu ali ste ga po nesreči zaprli, lahko videoposnetek z operacijskega sistema Android s pomnilniške kartice obnovite prek glavnega vmesnika.

Značilnosti programa

V spustnem meniju na vrhu izberemo želeni disk, nato pa v polju "Analiza" kliknemo "Pogled datoteke". Program se bo začel skenirati in po dokončanju vam bo priskrbel poročilo. V seznamu bodo vse video datoteke razdeljene v tri barve. Zelena označuje največjo možnost obnovitve podatkov, rumena približno 50/50 dobro in rdeča - brez garancije. Če po izbrisu podatkov pomnilniška kartica ni bila aktivno uporabljena, jo lahko preprosto obnovite v sistem Android. V nasprotnem primeru lahko dobite odrezke ali ne delate videa.

Notranji pomnilnik telefona

Dobra polovica mobilnih naprav, zlasti iz plemenitega sektorja, se v svojih protokolih poveže z osebnim računalnikom, torej ne kot vrsta pomnilniških kartic ali flash pogonov. Zato bo ta koristnost neuporabna.
V tem primeru je potrebna posebna mobilna programska oprema za obnovitev videa na telefonu Android. Skoraj vse pripomočke takšnega načrta segajo v poskusno obdobje, vendar se razlikuje od tistega na osebnih računalnikih. Na osebnem računalniku ga lahko uporabljate brezplačno, praviloma z vsemi razpoložljivimi funkcionalnostmi, na primer 30 dni. Po izteku tega roka se možnosti močno zmanjšajo ali celo popolnoma izginejo.

Značilnosti programa

V primeru mobilnih obratov za obnovo obstaja tudi 30-, 20- ali 10-dnevno poskusno obdobje. Toda največ, na kar lahko računate, je popolno skeniranje in podrobno poročilo o zmožnosti obnovitve določenih videoposnetkov. Vrnitev na staro mesto bo prišla šele po nakupu licence.
Takšen pristop lahko načeloma imenujemo pošten. Tisti, ki želijo obnoviti svoje podatke, mačke ne vzamejo v vrečo, temveč prejmejo podrobno poročilo, ki je tako koristno v stanju oživljanja. Če so objekti uporabnika zadovoljni, lahko tudi porabite za licenco. Po drugi strani pa je zelo težko plačati nekaj tisoč vaših težko zasluženih razvijalcev za programsko opremo, ki jo uporabljate zelo redko. Ampak, ne glede na to, kako strma, in izguba informacij in video, vključno - to je krivda uporabnika, vsaj v večini primerov. Dober finančni pretres je zelo dober motivator, da vse pomembne podatke shranimo nekje na varnem mestu. Najboljše Android aplikacije za obnovitev videa:
 • Tenorshare Android Data Recovery.
 • Izterjava GT.
 • Wondershare Dr.Fone.
 • Undeleter (potrebne korenske pravice).
 • EaseUSMobiSaver.
 • Vsa ta podjetja delujejo po podobnem načelu. Odjemalec mora namestiti kateri koli program na osebni računalnik in nato z njim povezati svoj mobilni pripomoček z vmesnikom USB. Program sam prepozna interne protokole pametnega telefona in bo deloval z njim po analogiji s pomnilniškimi karticami.
  Pripomočki imajo svoj seznam podprtih modelov telefonov: nekdo je manj, nekdo več, vendar vsi dobro delajo z znanimi proizvajalci, kot so "Samsung" ali "Sony". Če ste lastnik katerekoli "eksotične", potem morate poskusiti metodo teike, ki je vse v redu in upamo na najboljše. Pravzaprav, za to, razvijalci samo zagotoviti poskusna obdobja za svoje programe, tako da lahko uporabnik preizkusite povezavo in sinhronizacijo, nato pa naredite skeniranje izbrisanih podatkov.

  Skratka

  Najdete lahko veliko programov za obnovitev datotek: plačani in brezplačni, učinkoviti in ne preveč. Ampak vse to je nepotreben glavobol, še posebej, če prvič ne napadate iste grablje. Vse podatke, ki so v pametnem telefonu, vključno z videoposnetkom, lahko varno odstranite iz shrambe v oblaku. Isti "Google" s svojim "Disc" ponuja popolnoma brezplačno (z omejitvijo na obseg), učinkovito in sploh ne nemirna možnost. Vse kar potrebujete je, da nastavite sinhronizacijo z oblakom, storitev pa bo varnostno kopirala ne le videoposnetek, ampak tudi vse, kar ste ga določili.

  Sorodne publikacije