Kako narediti železni ingot v Minecraftu: osnove kraftinga

"Maincraft" je najbolj priljubljena igra "peskovnika". Osvojila je srca mnogih igralcev. Osnovna načela, uporabljena v igri, so ustvarjanje stvari in predmetov. Ali, kot pravijo, "krafting". Danes je treba ugotoviti, kako narediti železni ingot v Minecraftu. Ta postopek je osnova, na kateri mora vsak igralec vedeti.

O ingotih železa

Iron v igri "Maincraft" - eden od najbolj zahtevanih virov. Treba ga je izvleči na različnih mestih zemljevidov. Služi ustvarjanju mnogih stvari in predmetov.
V igri "Maincraft" lahko izdelate blok iz železa. To je edinstven način shranjevanja raziskanega vira. Tudi ta tehnika pomaga ustvariti nakovalo v prihodnosti. Zato ne smemo zanemariti železnih in železnih ingotov. Potrebovali jih bodo vsi igralci.

Iskanje virov

Kako narediti železni ingota v Minecraftu? Zavedati se moramo, da ni neposrednega krafta. Z drugimi besedami, ne morejo se ustvariti. Ampak, da bi dobili - to je enostavno. Glavna stvar je pokazati skrb in vztrajnost.

Proizvodnja ingota iz železne rude. Bloke je treba obdelati v pečici. Da bi jih našli, je priporočljivo preučiti svet okoli nas. Obloge železove rude se nahajajo blizu površine. Lahko se sprehodite po svetu ali pogledate v jame - zagotovo bodo primerni bloki.
Kako narediti železni ingota v Minecraftu? To naredite tako:
 • Izkopajteželezova ruda Priporočljivo je, da to storite s kamnito vrvico. Po drugi strani je na stroju ustvarjen s pomočjo dveh palic in 3 barjev.
 • Ustvarite grobo. V ta namen na stroju združite 8 barij. Nahajajo se po obodu.
 • Zberite gorivo. Les ali premog bo ustrezal.
 • V peč postavite blok železove rude. Nato prenesite gorivo v ustrezno celico.
 • Počakajte nekaj časa.
 • Med akcijami bo igralec prejel železni ingot. Devet takšnih predmetov, združenih na delovni mizi, se oblikujejo v železnem bloku.

  Iskanje sveta

  Zdaj je jasno, kako narediti železni ingot v Minecraftu. Toda opisani algoritem ukrepov - ni edina metoda pridobivanja virov. Še vedno obstajajo triki, ki bodo pomagali pri obdelavi železove rude.

  Kaj točno? Dejstvo je, da se železni ingoti v igri "Meinkraft" ne najdejo tako pogosto. Na primer, vir lahko dobite:
 • Z bojem proti Creeps. Na primer, z zombi ali železnim golemom. Možnost padca ni prevelika, vendar je.
 • Obdelano železo lahko najdemo v cerkvah. Na primer, v puščavah in džunglah.
 • Zakladi in zapuščeni rudniki so še en vir gotovih ingotov. Glavna stvar je skrbno raziskati zemljevid! Zdaj je jasno, kako narediti železni ingot v Minecraftu 152 ali kateri koli drugi različici igre. Dejansko vse ni tako težko. Glavni problem je iskanje prave rude. Nekatera vprašanja se vprašajo, kako ustvariti stroj za obdelavo vira. Če želite to narediti, bo treba inventar združiti 4enote obdelanega lesa.
  Kako narediti železni ingota v Minecraftu? Ali, da jo najdete ali pa jo dobite s pomočjo predelave železove rude - ni več variant. To bi moral zapomniti vsak igralec.
 • Sorodne publikacije