Kako dodati prijatelja "Triviate": tips

Priljubljena intelektualna igra "Triviate" vsako leto privablja vse več uporabnikov. Zaradi nenehnega posodabljanja vprašanj in možnosti komuniciranja v kvizu se začnejo igrati celotna podjetja in družine. V zvezi s tem se pogosto postavlja vprašanje: kako dodati prijatelja "Triviate"?

Povabite prijatelje

Pogosto, ko začnete igrati kviz, imate željo tekmovati z ljudmi, ki jih poznate. V zvezi s tem veliko ljudi razmišlja, kako dodati prijatelja "Triviate". Zaradi spremembe sheme igre so razvijalci odstranili funkcijo pošiljanja povezave do igre na določen e-poštni naslov.


Zdaj, če želite igrati z enim v kvizu, morate poslati povezavo do igre na poštno ali socialno omrežje. Če bo pregledal povezavo, bo moral opraviti le preprost postopek registracije. Po tem se lahko v boju za naziv najbolj eruditnega viteza kraljestva vodijo skupni boji. Če želite to narediti, morate samo ugotoviti, kako dodati prijatelja "Triviate" (v bitki).

Dodaj prijatelja

Preden se lahko igrate s prijatelji ali znanci, morate postati njihov "prijatelj" v kvizu. V igri Triviate lahko prijatelje dodate na tri načine. Prvi je, da naredite naslednje: z izbiro gumba "Začni igro" morate klikniti na "Play with friends". V polje morate vnesti vzdevek in izbrati ustrezen vnos kot rezultat iskanja. Ko začnete igro, morate samo klikniti na profil enega in v meniju izberite "Dodaj prijatelja" - enegaostaja samo, da potrdite aplikacijo med igro, ponovite isto dejanje ali pozneje in vnesete seznam dohodnih vabil.


Drugi in tretji način dodajanja prijatelja "Triviate" sta precej podobna. V prvem primeru se uporablja klepet v igrah, kjer morata oba uporabnika iti in s klikom na ustrezni vzdevek izberite element »Dodaj prijatelju«, v drugem pa so podobna dejanja izvedena po pridružitvi klanu. Treba je omeniti, da za ustvarjanje ali sodelovanje v enem od obstoječih klanov, morate imeti raven, ki ni nižja od desetine, tako da ta metoda ne more ustrezati vsem. Ko igrate s pametnim telefonom, ti ukrepi ne bodo delovali - razvijalci kviza še niso ustvarili možnosti, in dodali enega v "Triviate" na telefonu.

Igranje s prijatelji

Po dodajanju prijatelja Triviate na obe strani se profili igralcev prikažejo v razdelku "Moji prijatelji". Zdaj se lahko preprosto igrate drug z drugim. To storite tako, da v začetnem polju kraljestva izberete "Začni igro", nato "Predvajaj s prijatelji" in če je na spletu, morate poslati povabilo, ki ga mora sprejeti. Da bi skrajšali čas čakanja drug drugemu, se je vredno pogajati o skupni tekmi.
Kot tretji nasprotnik lahko izberete še enega prijatelja, najdete katerega koli prostega igralca ali uporabite umetno inteligenco in izberete nasprotnika bot. "Robot", kot je bilo imenovano v igri, ne bo resen nasprotnik, vendar bo lahko prispeval k bitki, zmagal ozemljezaradi napake enega igralca ali zaradi dodatnih točk za zmago v bitki.

Sorodne publikacije