Kaj so zmaji v igri World of Warcraft: glavne družine

Dejstvo, da obstajajo zmaji v vesolju igre "Svet vojaških obrti", niti vsi oboževalci ne vedo. Ta bitja imajo pomembno mesto v zgodovini Azerotha. V tem članku lahko preberete zgodovino petih glavnih vrst starih kuščarjev in zberete informacije o njihovem cilju.

Varuhi narave

Ljubitelji igre so se začeli zanimati, kakšni so zmaji po dodajanju dodatka kataklizme. Prvič so obstajali pametni antični kuščarji petih rodov. V vsakem od njih so bili aspekti - skrbniki Azerotha, ki so jih Titani sami imenovali za shranjevanje planeta. Rod zelenih zmajev je povezan z naravo in svetom flore. Izera "Awakened" je njihov vodja. Spremlja ravnotežje moči na tem svetu. Razvoj narave v vseh delih celine je pomemben del dela zelenih zmajev. Bitja te barve pomagajo svojemu vodji pri doseganju tega cilja. Poleg "Legije" se je pojavila tudi raying dungeon, ki je povezana z ujetništvom Iseryja in onesnaženjem okolja. Vredno je vzeti minuto, da se naučite več o zgodovini vseh zelenih zmajev.


Previden odnos do življenja

Mnogi ljubitelji igralniške industrije lahko vedo, kaj so zmaji. V Meinkraftu starodavni kuščarji nimajo jasne delitve, kot v mnogih drugih vesoljih, kjer imajo drugačno vlogo. V World of Warcraft zmaji so jasno razdeljeni na frakcije in imajo svoje voditelje. Rdeči kuščarji ubogajo Alexstraze - kraljico vseh bitijta vrsta. Je varuhinja življenja predstavnikov vsake dirke v Azerothu. Njeni otroci so vedno pomagali svojemu gospodarju pri tej nalogi. Igralci lahko najdejo Alexstraz na vrhu templja Dragon Cemetery, kjer se bo borila proti kralju Lichu in se še naprej borila proti Maligosu. Linija rdečih zmajev ima na tej lokaciji na kopnem Nordscola svoja skladišča. Skrbijo za druga bitja, ker je njihov lastnik skrbnik življenja. Po naravi so rdeči kuščarji ljubeči, čeprav imajo velik del svoje moči.


Izdaja in popačenje

Da bi ugotovili, kaj so črni lestvici zmajev v tem vesolju, je dovolj, da se prebere zgodba njihovega vodje Nelthariona. To je mogočni črni kuščar, ki je imel med vsemi aspekti najbolj uničujočo moč. Bil je odgovoren za oblikovanje kopnega na kopnem, pa tudi za ohranjanje ravnotežja na ozemljih vseh ras. To bi jim pomagalo zaščititi pred vojnami, vendar je bil Neltharion podvržen uničujočemu vplivu antičnih bogov. Njegova norost je bila ujeta in postal je morilec. Razjezeno mogočno bitje se je odločilo, da bo popolnoma uničilo Azeroth. Drugi aspekti z junaki so mu preprečili, da bi to storili, vendar so se preoblikovali tudi črni zmaji. Prej so leteli po svetu in opazovali olajšanje. Madness of Deathwalk jih je spremenilo moč zemlje v magmo. Njihova specializacija je bil brutalni umor vseh živih bitij z mučenjem in drugimi mukami. Po preučevanju uporabnika, kakšne barve so zmaji v World of Warcraft, bo prišlo do spoznanja, da je treba črne kuščarje nujno uničiti, kosrečanju

Odgovornost za čarovnijo

Ni treba poznati navijačev, ki so zmaji "Kako ukrotiti zmaja" (risanka). Kuščarji se med seboj zelo razlikujejo. Skupaj s potomci rdeče, črne in zelene so modre. So prirojeni čarovniki, ki jih je mogoče zlahka preoblikovati v ljudi (večina zmajev ima dostop do njega) in uporabljajo druge sposobnosti. Živijo v podzemnem Nexusu, ki se nahaja na ozemlju borejske tundre. Njihova magija je bolj ledena, nekateri predstavniki družine pa lahko uporabljajo tudi ognjene plamene. Njihov vodja, vnebovzetje Maligoškega imena, je bil ponosen in se odločil izkoristiti vojno proti kralju Lichu. Odločil se je, da bo prenesel vso čarobno energijo iz Azerotha in jo uporabil za lastne potrebe. Maligosu se je uspelo ustaviti, to je posvečeno ločenemu napadu na ozemlju Chladare. Danes je vodja vrste modrih zmajev pameten vidik Kalesgosa, ki je pomagal v bitki proti Deathwolfu.

Upravljanje časa

Bronasti zmaji so zadnji od petih glavnih rodov v vesolju igre. Ta bitja so pozvana, da pomagajo aspektu Nozdormu v času, da zaščiti naravni potek časa. Nihče se ne sme vmešavati v razvoj Azerotha na določen način. Za tem sledi mojster rodu Nozdormu in njegovi otroci pomagajo na vse možne načine. Njihov sedež so jame, ki so skrite na jugu Tanarisa. Vidik bronastih zmajev je že dolgo izgubil zanimanje za dogodke zunaj njenega ozemlja. Zadnje najsvetlejše dogodke lahko obravnavamo kot del ustvarjanja artefaktaDuša demona, kot tudi pomoč Alexstraze, da bi preprečili vdor Legije v Hijal. Tu je Illidan Blizzard Buri ustvaril nov vodnjak večnosti. Zaradi tega so lahko demoni goreče legije napadli Azeroth, kar se je zgodilo malo kasneje v isti aplikaciji.

Sorodne publikacije