Pametni telefon Vertex Impress Lion 4G: pregledi, opis, specifikacije

Pametni telefoni z zmogljivo baterijo in dobro kamero so priljubljeni pri kupcih. Večina teh modelov je poceni in zato ni na voljo vsakemu uporabniku. Zdaj pa lahko najdete alternativno možnost. Obstajajo takšni proizvajalci, ki proizvajajo cenovno ugodne pripomočke s precej veliko baterijo. V tem članku bomo pogledali pametni telefon ne tako priljubljene blagovne znamke Vertex. Veliko uporabnikov se več poveže z dodatki kot pripomočki. Ampak vredno plačati poklon, to podjetje proizvaja zelo dobre pametne telefone, ki zasedajo določeno nišo v proračunskem segmentu. Junija 2017 je bil predstavljen Vertex Impress Lion 4G. Povratne informacije lastnikov so se že pojavile na spletu. Gradili se bodo na tem pregledu. Upoštevajte tudi značilnosti proizvajalca. Cena za telefon se začne od 5600 rubljev. Ali je optimalna kombinacija stroškov in strojne opreme vgrajena? Razumimo.


Nekaj ​​besed o proizvajalcu

Preden začnemo s pregledom Vertex Impress Lion 4G, se pogovorimo o samem podjetju. Pojavila se je leta 2010. V času nastanka je bil tvegani kapital, katerega kapital je bil omejen na 4 milijone dolarjev. Osebje v podjetju ni bilo zelo osebno, vendar ji ni preprečilo uspešnega razvoja. Po treh letih so se sredstva znatno povečala in znašala 90 milijonov dolarjev. V letu 2015 so se izdelki te blagovne znamke začeli pojavljati na trgih Evrope in držav nekdanje CIS. Leto kasneje so se odprla predstavništva v Rusiji, Franciji,Ukrajina, Nemčija, Kazahstan. To podjetje velja za glavnega dobavitelja pripomočkov. Pred kratkim, pod to blagovno znamko začel prodajati telefone. Prva linija pametnih telefonov se je imenovala Impress. Izbrana ni bila naključno. V angleščini ta beseda pomeni "impresivno". Proizvajalec je želel pokazati, da lahko telefoni presenetijo sodobnega uporabnika tudi za majhno količino denarja. In če je tako, je res odvisno od nas, da to ugotovimo.


Paket

Presenetljivo je, da je paket Vertex Impress Lion 4G, katerega pregled bo predstavljen spodaj, precej dober. Če pogledamo na to, boste morda mislili, da je notri premijski pripomoček. Debeli karton, pobarvan v črni barvi, daje predstavljivost. Vsi napisi in slike so natisnjeni kakovostno. Informacije so predstavljene v celoti, tako da se bo kupec lahko takoj seznanil z vsemi glavnimi značilnostmi. Uporabniki so nedvoumno uživali v embalaži, za segment proračuna pa je takšna razkošje zelo redka. Toda sklop komponent ne povzroča ovacij. Telefon ima samo 1A napajalnik in USB kabel dolžine 1 meter. Dokumentacija je urejena v posebno kartonsko mapo.

Vertex Impress Lion 4G: Opis kamere

Na žalost je veliko uporabnikov razočarano nad zmožnostmi kamer. Kot sprednji 2-megapixel modul. Največja ločljivost fotografij, ki jih je posnela, je 1600x1200 px. Obstaja LED bliskavica. Širok spekter nastavitev omogoča enostavnospreminjanje uporabnikov. S tem fotoaparatom lahko vzpostavljate video klice in snemate videoposnetke. Maksimalna kakovost valjev je 640x480 px. Hitrost sličic je 30 sličic na sekundo.
Malo bolje uporabljen senzor v glavni kameri. Ima 8-megapixel nastavitev. Obstaja tudi izbruh. O kakovosti slik ni posebnih pripomb. Fotografije so zadovoljive z največjo velikostjo 3264 x 2448 px. Razvijalci so zagotovili vse potrebne funkcije v programskem meniju. Med njimi so panoramski način, prepoznavanje obrazov, pokop in drugo.

Zaslon

Kaj pravijo uporabniki o zaslonu Vertex Impress Lion 4G? Njegove lastnosti so seveda daleč od idealne, vendar pa IPS matrika zagotavlja lepo sliko. Vidni koti so povprečni. Kontrast in svetlost sta opazno zmanjšani, ko je naprava nagnjena v različnih smereh. Diagonalno povprečje - 5 palcev. V milimetrih je velikost zaslona 11069x6226. Bočni okvir, čeprav ne zelo debel, pa takoj zadene v oko, še posebej v lahki različici ohišja. Črna je vidna samo, ko je zaslon vklopljen. Kakovost slike je omejena z ločljivostjo 1280x720 px. 24-bitna barvna globina zagotavlja lep prenos sence. Vendar pa je stopnja svetlosti razočarala lastnike. Zaslon izgleda, tako rekoč, zatemnjen. Zaradi povprečne gostote slikovnih pik (294 ppi) ni mogoče videti "kvadratov" s prostim očesom, slika izgleda celostno. Na ulici bo težko komunicirati s telefonom Vertex Impress Lion 4G - proizvajalec ne prevleče proti bleščanju.

Videz, mere, ergonomija

Pametni telefon izgleda kot večina modelov v proračunskem segmentu. Ohišje je iz plastike, čeprav je na daljavo zlahka zamenjano s kovino. Izkazalo se je, da je telefon zelo težak, vendar je v roki še vedno otipljiv, saj je njegova masa 162 gramov, za kapacitivno baterijo pa so morali razvijalci žrtvovati debelino, tako da uporabnik dobi precej debel pripomoček, kot je sodoben pripomoček. Ampak na presenečenje, to ni povzročilo razburjenje negativnih ocen. Vertex Impress Lion 4G ni kompakten, njegova višina in širina sta 144 in 72 mm. Na voljo so črni in zlati vzorci, zato ni treba računati na veliko različnih barv.
Strani pametnega telefona so obokani, kar se precej ugodno odraža na celotni zasnovi. Zahvaljujoč njim v roki je naprava udobna, medtem ko se dotikajo površin, so prijetni občutki. Vsi priključki razvijalci temeljijo na standardni shemi, tako da lastniki ne bo treba porabiti dolgo časa se navaditi na to ali tisto ključ. V vlogi "swing" glasnosti sta dva ločena gumba. Uporabniki trdijo, da je to dobra rešitev, ker jih je priročno uporabljati.

Uspešnost

Proračun pametnega telefona Vertex Impress Lion 4G je popolnoma odprt, ko testirate njegovo delovanje. Naprava temelji na nezadostni moči čipov, kar je v bistvu dokaj pričakovano v cenovni kategoriji do 6000 rubljev. Procesor MediaTek MT6737 je izdelan z 28nm procesno tehnologijo. Upravljanje se izvaja z arhitekturo ARMv8-A. Štiri 64-bitno računanje temeljiModuli tipa Cortex-A53. Hitrost obdelave delovnih ciklov je omejena na 1300 MHz. Kot koprocesor je grafična kartica ARM Mali-T720 MP2. Lahko deluje pri 650 MHz. Takšno "polnjenje" je dovolj le za opravljanje vsakodnevnih nalog in iger brez predsodkov. Toda "trdi" programi bodo prisilili napravo "razmišljati". RAM v tem modelu je enokanalni. Tip - LPDDR3. Hitrost delovanja je omejena na 640 MHz. Glasnost - 1 GB. Vgrajeno majhno skladišče - 8 GB. Tudi najbolj slabi uporabnik bo moral uporabiti flash kartico. Razširite pomnilnik do 32 GB. Toda v pregledih, lastniki opozorili na dejstvo, da aplikacije, nameščene na zunanji pogon pride ven, tako da boste morali občutiti nekaj neprijetnosti, na primer, ko namestite novo igro, izbrišite staro.

Avtonomija

Večina pozitivnih mnenj, ki jih je Vertex Impress Lion 4G prejel zaradi baterije. Struktura baterije je litijev polimer. Tip - odstranljiv. Baterija je precej prostrana - 4400 mAh. Napolnjen z adapterjem 5V /1A. Obstaja možnost, ki omogoča hitro obnovitev življenjske dobe baterije. Z njegovo pomočjo lahko v samo 15 urah polnite do 80%. Proizvajalec trdi, da je v stanju pripravljenosti naprava sposobna delovati približno 13-15 dni. Rezultat je zagotovo impresiven. Ljubitelji dolgih pogovorov bodo prav tako cenili ta pametni telefon, saj je življenjska doba baterije dovolj za 12 ur v tem načinu. Naprava pri visoki obremenitvi deluje vsaj 2 dni brez ponovnega polnjenja. Tudi s spletnim internetom (4G, Wi-Fi) lahko računatepribližno 24 ur, čas aktivnega zaslona pa ni potreben za omejitev. Takšne pametne telefone z zmogljivo baterijo in dobro kamero je mogoče varno loviti, saj je v varčevalnem načinu delovanja baterije dovolj za vsaj 5-7 dni.

OS

Druga nedvomna prednost je nova različica operacijskega sistema, v katerem deluje ta model telefona. Razvijalci, ki se izvajajo v napravi Android 7.0. Mnogi uporabniki so opazili, da v segmentu proračuna še vedno obstajajo naprave, ki delujejo na različici Nougat. Pametni telefon nima lastne lupine, tako da lahko uživate v "čistem" sistemu brez sprememb. Nekateri lastniki menijo, da je to pomembna prednost. Glavni zaslon izgleda standardno. Na vrhu je servisna linija, ki prikazuje sim kartice, stanje baterije in uro. Desno spodaj je vrstica Google. Na dnu so najpogosteje uporabljene aplikacije (klici, sporočila, kamera itd.).

Vertex Impress Lion 4G: pregledi

Če povzamemo pregled Impress Lion 4G, izpostavimo prednosti in slabosti pripomočka. Glede moči naprave so se uporabniki osredotočili na kvalitetne sklope, privlačno obliko, odlične zmogljivosti 4G, zmogljivost baterije, sedmo "Android", nadgradnjo z "zrakom". Ampak ne brez pripomb. Večina negativnih povratnih informacij je naslovljena na vdelano programsko opremo. Jasno je podcenjena. Ko je baterija prvič napolnjena, ne more doseči 100%. Lastnikiponastaviti tovarniške nastavitve, potem pa naprava začne pravilno delovati. Prav tako mi ni bilo všeč pomanjkanje sposobnosti shranjevanja prilog na flash kartici. Uporabnikova jeza je povsem razumljiva, saj je v pametni telefon vgrajen le 8 GB pomnilnika.

Sorodne publikacije