Navodila za izdelavo goljufij v "Vardo"

Enote študentov niso uporabile takšnih trikov, kot so pisanje ali nabiranje jaslic. In to ni presenetljivo, saj včasih količina materiala, ki jo je treba preučiti, preprosto ni primerljiva s prostim časom.

Če so v preteklosti ljudje sami pisali jaslice v listih papirja, z majhno pisavo, ki je trajala veliko časa, potem je v našem času obstajal odličen program "Ward", s katerim je mogoče narediti v nekaj minutah. V tem članku bomo opisali, kako narediti goljufije v "Vardo", tako da so kompaktne in popolnoma berljive.


Namen

Pred zgodbo o tem, kako narediti goljufije v Vardo, moramo narediti majhno pripombo in pojasniti glavni namen, to je tisto, kar moramo storiti. Najprej je treba postaviti velikost besedila formata A4 na tak način, da vsebuje največje uporabne informacije in zavzame malo prostora. V ta namen bodo uporabljena standardna programska orodja.

Korak 1: Razdelite stolpec na stolpce

Če ne veste, kako narediti goljufije v "Vardo", morate najprej prelomiti list A4 na zvočnike. Njihovo število se lahko razlikuje glede na vaše želje, vendar je pomembno, da je njihova velikost čim manjša. Kot primer bomo uporabili besedilo iz Wikipedije, ki ima nedvomno veliko dodatka. Boste jasno videli, kako želite oblikovati besedilo, tako da so nastale jaslice v vašem "Vardo" drobne. Torej, da bi prekinili črko na stolpcih, jo morate uporabitiisti instrument. Nahaja se na zavihku "Postavitev". V orodni vrstici Možnosti strani kliknite gumb »Stolpci« in v spustnem meniju izberite »Drugo«.


Pojavi se okno, v katerem želite nastaviti nastavitve zvočnikov. Pred poljem "Stolpci" priporočamo, da nastavite vrednost "6", vendar se lahko rezultat spremeni. Bodite prepričani, da označite polje poleg "Separator", tako da so med stolpci, na katerih boste v prihodnje rezali papir, vrstice. Nastavite širino 299 cm, prostor pa je 01 cm. Ne pozabite potrditi kljukice poleg »Stolpci enake širine« in kliknite V redu. Zdaj si lahko ogledate, kako je vaše besedilo vnaprej vstavljeno v dokument, ki je padlo v šest enakih stolpcev.

Korak 2: Spremenite polja

Če pogledate dokument, lahko opazite, da je na straneh dovolj veliko vdolbino, ki je zaželeno odstraniti, saj na listu potrebuje veliko prostora, kar se bo pozneje odražalo v številu izrezanih jaslic. Te alineje se imenujejo polja, njihova razdalja pa se lahko spremeni, kot sedaj. Ko ste na isti kartici Layout, kliknite gumb "Polja", ki se nahaja v orodni vrstici Možnosti strani. Ko kliknete, se prikaže meni, v katerem želite izbrati polja »Po meri«. Pojavi se okno, v katerem je možnost, da neodvisno nastavite razdaljo po robovih. Ker potrebujemo kompaktnost, je logično nastaviti minimalno vrednost za vsa polja, to je "02 cm". V polje Polja vnesitevrednost v vnosnih poljih "Zgoraj", "Levo", "Dno", "Desno" in kliknite V redu.

Korak 3: spremenite oblikovanje besedila

Sedaj bo predstavljen zadnji korak, kako narediti varalnice v "Vardo". Vse, kar ostane, je, da iztisnemo preveč besedila in popravimo njegovo oblikovanje. Najprej spremenimo pisavo in njeno velikost. To storite na zavihku »Domov« v razdelku »Pisava«. Točno lokacijo teh orodij si lahko ogledate na spodnji sliki.
Font se priporoča, da se postavi Arial, njegova velikost pa je "6". Pred tem se prepričajte, da označite celotno besedilo s kombinacijo tipk CTRL + A. Prav tako je potrebno spremeniti razmik med vrsticami za kompaktnost besedila. Če želite to narediti, v "odstavku" poleg stolpca, kliknite na ustrezen gumb in izberite "10".
Zato pregledajte dokument in odstranite iz njega nepotrebno: slike, oštevilčene in označene sezname, kot tudi vse dodatne informacije. Zdaj veste, kako narediti goljufijo v "Vardo", se zdi, da to velikokrat prihrani čas v nasprotju z ročnim pisanjem.

Sorodne publikacije