"Stalker: Gold Coach 2": prehaja kompleksne trenutke v igri

Ena izmed najbolj priljubljenih sprememb v igri "Stalker: Call of Pripyat" je "Golden Car 2". Prehod igre skriva preučevanje številnih novih lokacij, bitko z neverniki in poznavanje drugih likov. Mod je zaslužil ovacije za dobro oblikovano igro z množico ugank, ki pogosto ovirajo lahek prehod. Igralec mora vedeti o odločitvah najtežjih od njih, da se ne ustavi na poti.

Zasnov igre

Sprememba "Zlata tura 2" prečka bo potopila igralca v zgodovino protita Skita, ki je padel pod sevanje močnega sevalnega izpusta v Rdečem gozdu. Moški želi testirati rudnike na tem območju, vendar so pod nadzorom skupine Sin. Preskoči to mesto razbojniki strinjajo le v zameno za redko artefakt Srce Sarkofaga. Legenda pravi, da je zaklad najdemo na jugu Zone, cesta pa poteka skozi staro tovarno, kjer deluje močan ročni radiator.Prve naloge

Pri spremembi "nosilca zlata 2" se odsek začne s poročilom vodje podzemne železnice Saharova. Po pogovoru z njim bo prišlo sporočilo iz Bizona, ki bo poklical v bar za pomemben sestanek. Isti zalezovalec bo izdal nalogo, da odkrije predpomnilnik nožev. Vhod je blizu gozda. Zaželeno je, da se premaknete do zrušenega vojaškega helikopterja, levo od njega pa bo ozka, izstopajoča cev iz tal. Ona je vhod. Naprejposlanstvo bo naloga tovariša Kruglova, da zazna žarnice v podzemni. Prvi se nahaja neposredno v dveh enotah z znakom sevanja in napisom "Nevarnost" v osrednjem prostoru. Druga žarnica je skrita v levem prostoru med cevovodnimi shemami, tretja pa v zgornjem desnem prostoru pod ogromnimi uničenimi kondenzatorji.


Omeniti je treba, da je poleg ploskve veliko skritih predpomnilnikov, ki so skriti pred očmi. Če je uporabnik na lokaciji, je vredno porabiti dodaten čas in skrbno pregledati ozemlje. Torej boste prepričani, da niste ničesar zamudili.

Nadaljnji napredek

Naslednja težka naloga v igri je iskanje zalezovalca-inkvizitorja. Prosil vas bo, da poiščete zemljevid migracije mutantov v podzemnem kompleksu. V spremembi "Golden Box 2" se prehod ne razlikuje od drugih misij. Pojdite na označeno vstopno točko in sledite ravnim hodnikom. Pred vrati bo prava okrogla soba na desni strani vogala. Tovariš Khalecki bo dal naslednjo misijo, da bi našel izgubljeno škatlo. Uporabnik se mora pomakniti na konec določene lokacije, dokler anomalija ne blokira ceste z desne strani. S tega mesta se morate vrniti do kamenja blizu poti, pod največjo od njih pa bo prsni koš. Isti človek bo kasneje izdal dokument o iskanju zaposlitve. Prvo črko lahko najdemo v bližini trupla ubitega zalezovalca v gozdu, drugo pa pri drevesu v obliki oltarja na trupu v obrnjenem avtomobilu. Tretjičskrajno kontrolno točko na desni strani gozda, za vrečami s peskom.

Naloga s kraji skrivanja

Skozi igro "Zlati nosilec 2" v različnih misijah je igralec prisiljen iskati različna skrivališča na celotnem zemljevidu. V eni od teh zalezovalcev, ki ima vzdevek Bise, ga bo prosil, naj najde svoje staro mesto za skrivanje zakladov. Nahaja se na desni strani starega bolšjega trga, tik pod gostim drevesom na lokaciji odlagališča. Po obisku Agroproma, bo tudi natakar Borg opravil delo v iskanju artefakta, ki je ugrabljen blizu baze Stalkers. Premik je neposredno pod napajalnim kablom od mesta, kjer je opravilo opravljeno. Na poti bo igralec našel peneči steber in pod njim je skrit želeni predmet. Potek igre "Stalker: Gold Carts 2" bo večkrat iskal predloge za iskanje. Najbolj priljubljeni so pod rešetko v trgovini Sidorovicha, v bližini puške na meji in v pasji hišici, ki se ponaša s krastavci.

Doktorske lilije za barje

Po obisku močvirja bo Skiti nalagal zdravnik v močvirjih, da najde predmete v igri "Stalker: Gold Carts 2". Prehod te misije pogosto postavi slepo ulico igralcem, zato morate vedeti, kje lahko najdete stvari. Najtežje je najti sedem lilij, ki so skrite v svetu iger. Prvi cvet na smetišču blizu odlagališča gostega drevesa. Drugi vzorec leži na robu močvirja na lokaciji Agroprom. Tretji vzorec je skrit za bazo Will v Dark Valley. Četrtič - okrogosamljena hiša v bližini vojaških skladišč. Da bi našli peti cvet, je treba iti na edini most Rdečega gozda in pod njim bo čakal igralca. Zadnji element čaka blizu potoka v kraju Limansk. Po tem lahko zlahka najdete druge stvari s seznama, predate iskanje in pridobite dragocene nagrade v obliki denarja in artefaktov.

Sorodne publikacije