Franklin Clinton: Zgodba o značaju GTA5

Igra GTA5, ki je izšla leta 2013, je hitro pridobila občinstvo oboževalcev. Neverjetno ogromen odprt svet z lepo podrobno grafiko in atmosfersko zgodbo privablja milijone igralcev po vsem svetu. Zgodba igre pripoveduje o 3 kriminalcih, ki so utrujeni od običajnega človeškega življenja. Vsi si želijo nekaj večjega. Ko poskušajo zgrabiti srečo repa, se vsi borijo za svoje mesto pod soncem in spadajo v najbolj neverjetno pustolovščino.

Franklin je eden od glavnih likov v GTA 5. Veliko jih zanima njegova biografija. Clinton Franklin - človek zelo velike ambicije, skupaj z željo, da spremeni svoje življenje, pade v zmedeno zgodbo.

Otroška leta

Zgodovina življenja Franklina Clintona se začne v oddaljeni 1988. Otrok se je rodil v južnem Los Santosu. Družina je bila neuspešna. Nikoli nisem videl očeta in celo njegove fotografije Franklina Clintona. Poznal je samo svojo mater. Bila je odvisnik od drog. Znano je, da jo je oče pogosto premagal. Kot rezultat, vodja družine vrgel dekle, vedoč o njeni nosečnosti. Mati je umrla zaradi prevelikega odmerka, ko je bil Franklin še otrok.

Zato se je mali Franklin preselil živeti k starim staršem. Tam se bo srečal s svojimi starimi znanci - Tonyjem in Bradshawom. Moja babica je bila dobra. Toda kljub temu je Franklin hodil po zavoju poti. Sprva sta se on in Bradshaw ukvarjala s prodajo cigaret. Toda vse se je hitro končalo, ko jih je dedek ujel na vročem. Po smrti moje babicein njegov dedek se je moral preseliti k teti Denise v hišo na ulici Drive Forum.

Začetek kriminalne kariere

Franklin Clinton je vstopil v šolo, vendar je bil kmalu izgnan zaradi boja z učiteljem. Pridružil se je lokalnemu tolpu in se začel ukvarjati z Lamarjem, ki je prodajal droge, ugrabljal avtomobile in ropal banke. Prinesel jim je zelo dober dobiček. Toda brezskrbno življenje, sestavljeno iz ropov in prodaje drog, ni trajalo dolgo, leta 2008 pa je bil aretiran. Po osvoboditvi se je Franklin odločil, da bo začel življenje s praznim listom. Urejena za delo v avto trgovini za armenskega gangsterja Simana Etarija. Simon se ukvarja s prodajo avtomobilskih posojil ljudem, ki jih zaradi visokih obrestnih mer ne morejo plačati. Potem Franklin zaseže denar ali avto od njih.

Po opravljeni misiji za igro, so bili Lamar in Franklin odpuščeni iz tega dela.

Osebnost značaja

V primerjavi s Trevorjem in Michaelom je Franklin Clinton precej umirjen in rezerviran junak, čeprav ga Lamar pogosto izloči iz ravnotežja. Clinton še vedno pomaga in ga izvleče iz različnih življenjskih ovir, na primer, kot je odrešitev iz skupine Ballas med misijo Lamar Down.
Naš junak je pripravljen priti v pomoč Michaelu Trevoru (pomoč pri umoru bratov, ki so prešli z misijo Predator). Čeprav teta Denise meni, da je njen oddelek strašen aroganten človek. Pogosto so mu grozili klici na policijo. Kljub vsem težavam skuša Franklin dobro ravnatiljudem okoli sebe. Poznavanje Michaelove družine je zelo slabo, vendar še vedno poskuša ohraniti dobre odnose. Ko obiščeš dom, se Amanda vedno obnaša prijazno. Odnosi s starimi prijatelji na tem območju niso toliko. Na primer, Strechov lik, ki skuša Franklina vrniti na svoje domače ulice, povzroča negativna čustva in skrbi.
Točnost in preudarnost se upravičeno štejeta za glavne značilnosti Franklina Clintona. Vedno vzdržuje red v hiši in spremlja njegov prevoz. Pogosto si lahko ogledate, kako se vzpenja v svoji podeželski hiši, si umiva avtomobil ali pere oblačila. V številnih konfliktih pa deluje kot pravi diplomat in se skuša izogniti konfliktom med strankama. Tudi ure za zdravje in šport.

Videz

Franklin je samozavesten, moden športnik. Ponavadi ga vidimo v srajci, značilnih kavbojkah in rjavih čevljih. Med enim od Michaelovih pogovorov smo izvedeli, da je bil Franklin že debel, potem pa je skrbel zase. In Michael se šali, rekel je, da bi bilo zanimivo videti ga polnega. Ko pride Chop, ga Lamar obtoži lenobe in pravi, da je dvignil svojo "debelo rit" iz kraja. Mnogi pogosto postavljajo vprašanja o liku, kot je Franklin Clinton. Koliko je star ta tip? Točno te informacije niso navedene. Vemo samo, da je približno starost približno 20 let.

Spretnosti

Franklin ima sposobnost reševanja številnih težkih problemov. On je fizično zelo močan. Dobro je vidnaKompleksi v kombinaciji s sposobnostjo hitrih odločitev v težkih situacijah. Ves čas igre vidimo v njem hladnokrvnega morilca, ker mu je ta opis dan v različnih misijah.


House

Po zaključku ene od misij, Leicester prosi, da premakne našega junaka v luksuzno hišo na Vinewoodu.
Nekdo mora živeti v hiši, sicer bo moral plačati velik odstotek. Ampak ne bo mogel obiskati tetine hiše po selitvi.

Promet

Od samega začetka igre je junak imel svoj avto. Kasneje bo iz lokalne mehiške mafije odstranjen tudi motocikel.

Družina

Denise Clinton je teta. Njihovi odnosi so, milo rečeno, ne povsem dobro. Prvotno se je poročila z njim od doma in ga prisilila k iskanju stanovanja.
Po preselitvi v drugo hišo je nemogoče priti do moje tete. Kasneje pravi, da se je Franklin začel pojavljati, svoje mesto na ulicah svojega rodnega kraja.

Prijatelji

Michael Po zelo zanimivem sestanku in med skupnim delom med njimi obstajajo odnosi oče-sin. Franklin ni nikoli poznal svojega očeta, in Michael je videl fanta kot velikega ljubljenčka. Pogosto se zdi, da je Michaelov odnos z fantom boljši od njegovega lastnega sina. Michael ga pogosto brani. V eni od misij skrbi za Franklina in celo imenuje svojega sina.
Toda v mnogih nesrečah je kriv sam Michael. Navsezadnje je moral Franklin zaradi njega odnehati, hoditi na zločin in nato sodelovati z FBI. Če ste vKonča, da bi ubil Michaela, nato pa Franklin ostaja popolnoma sam, brez podpore ljubljenim. Lamar One je iz domače ulice. Njihov odnos je precej napet. Lamar se pojavi v obliki uličnega kriminalca. On je eden tistih, ki skušajo obdržati Franklina v priporu. Ampak še vedno so prijatelji, ki vedno pridejo pomagati drug drugemu. Trevor Njihovo prvo srečanje sploh ni bilo popolno. Dolgo časa Trevor ni zaupal novemu članu tolpe. Toda na koncu je Michael prepričal Trevora v zanesljivost prijatelja. Kljub temu so kmalu uspeli vzpostaviti odnose in postali odlični prijatelji.

Drugi znaki

Simon je lastnik prodajalne luksuznih avtomobilov, kjer je delal Franklin. Ponavadi uporablja svoje poslovanje kot kritje. Odnos med njimi je raztegnjen. Pogosto Simon preprosto ni izpolnil svoje obljube. Po drugi nalogi, je Franklin izpuščen. Devin Weston Njihov odnos sploh ni. Devin uporablja Franklin kot pionir v svojih kriminalnih igrah. Po končani naslednji nalogi kraje elitnih avtomobilov, on in Lamar nista dobila ničesar. Opis Franklin razvijalci pri ustvarjanju takšne narave smo poskušali narediti ulice tat v današnji stvarnosti, ko je primitivni krat nesramno kriminal zdavnaj minilo. Franklin se je izkazal za zelo zanimivega.
Bil je samo malo več kot dvajset, želi spremeniti svoje življenje, vendar še vedno ne razume, ima prijatelje, ki ga vodijo v kriminal. Ideja je ustvariti lik, kipopolnoma drugačen od glavnih junakov, ki so obtičali v preteklosti. Živeli so v iluzijah starega sveta, vendar Franklin Clinton v resničnem življenju razume najboljše in jih prilagaja, išče nove priložnosti.

Sean Fonteno je prototip Franklina

Od koga je odpisan najbolj zanimiv znak GTA 5, Franklin Clinton?
Igralec, reper, je napovedal tudi prejšnjo serijo GTA iger. Sean Fonteno se je rodil 8. aprila 1976 v Los Angelesu, kjer je končal šolo. Tako kot njegov lik, je bil Fonteno v mladosti v svoji tolpi in je pogosto sodeloval pri streljanju. Spraviti se na pravo pot, opustiti kriminalno življenje.

Sorodne publikacije