Otroška tablica PlayPad 3: pregledi, specifikacije

Informacijske tehnologije osvajajo svet, otroci pa niso izjema. Zanimivo in istočasno je strašno gledati, kako naši potomci razumejo veliko boljše od nas. Vedno pogostejša je situacija, ko starši kličejo otroke, da jim pomagajo izklopiti zaščitno opremo za nekakšno tehniko, ki je namenjena zaščiti pred motnjami samega koša. Takšno zavzetost elektronike ne moremo ustaviti pri korenu, saj jih bodo otroci ob odraščanju obdali povsod. Vendar bi bila napačna uporaba nenadzorovane uporabe novih predmetov. Da bi se lahko bali vašega otroka, smo razvili tablico PlayPad 3, ki jo bomo zdaj pregledali. Kako je edinstven in kaj ga razlikuje od navadnih tablet? Poglejmo vse v redu.


Specifikacije

Tehnična stran tablice ni posebej poudarjena. Namesti se, odvisno od konfiguracije, ne zelo produktivnega procesorja Allwinner ali Rockchip z dvema jederoma 12-16 GHz. Deluje v parih z RAM 512 MB. Za shranjevanje OS, sistemskih in programskih datotek ter majhne količine uporabniških datotek je vgrajen 4 GB flash pogon, ki ga je mogoče razširiti s pomočjo standardnega microSD pogona, ki ga lahko dosežete. 32 GB To bo dovolj, da prenesete dovolj veliko število izobraževalnih risank, če boste nenadoma imeli težave z internetom.
Wi-Fi je na voljo za povezavo z omrežjem. Prikaz informacij poteka na zaslonu z diagonalo 7 palcev in ločljivostjo 1024x600 slikovnih pik. Obstaja osnovna kamera, s katero lahko vaš otrok fotografira, čeprav ne najboljše kakovosti. S sprednjo kamero bo vedno lahko klepetal s prijatelji in sorodniki prek video komunikacije.


Če pogledamo te podatke, vidimo proračunsko voden PlayPad 3. Njegove značilnosti so precej povprečne. Kakšna je njena značilnost?

Glavne pozitivne strani tablete

Med pomembnimi trenutki te tablete, s katero jo lahko postavimo kot otroško napravo, je mogoče razlikovati med naslednjimi:
 • Telesno odporno telo. Zadnji pokrovček tablete je iz mehke plastike in tudi bolj gumiran. Materiali ne vsebujejo strupenih snovi, ki bi lahko škodovale otroku. Ampak ne pozabite, da je samo primer odporen proti udarcem, zato razmislite o zaščiti zaslona takoj po nakupu, sicer zaslon PlayPad 3 morda ne bo trajal dolgo.
 • Ni slaba avtonomija. V načinu minimalne obremenitve traja baterija do 10 ur. V prikazu filma ali igre je delovni čas približno 3-5 ur.
 • Zaslon je izdelan po posebni tehnologiji, ki minimalno vpliva na vid, zato tudi dolgo delo s tablico ne bo povzročilo slabih posledic.
 • Funkcije starševskega nadzora, o katerih bomo razpravljali kasneje, vam omogočajo, da določite omejitve za otroka, tako da ne vidi ničesar odvečnega skozi otrokovo tableto.PlayPad 3. Ocene pogosto pohvalijo to funkcijo.

 • Očitno je naprava dobro pripravljena, da postane otroška igrača. Toda kakšno korist lahko prinese otroku?

  Programi usposabljanja

  dobro izbran ekipa strokovnjakov je razvila vrsto programov usposabljanja, ki so primerne za otroke od malega starosti. Vaš otrok lahko rešiti preproste uganke, potujejo po svetu, se naučijo veliko o okolju in uživajte v razburljivih iger, ne izpustiti tabličnega računalnika za otroke PlayPad 3. Ti razredi lahko pripravite svojega otroka na osnovnih razredih šole, ter za pomoč pri sprejemanju pouk po vstopu v prvi razred. Trenutno so takšne aplikacije več kot 400, njihovo število pa se stalno povečuje.

  prijetno otroško vmesnik

  V tem sistemu dveh lupin, od katerih ena je posebej zasnovan za otroke. Narejena je v slikanem slogu. Za otrokovo udobje uporablja večje pisave in ikone. Pri delu s prsti razvija fino motoriko, se otrok uči brati in ne pozabite, da če obvladovanje osnov za delo s tehnologijo.
  Ta oblika omogoča, da igra bolj zelo zanima za otroka in mu pomagala veliko naučimo.

  starševskega nadzora

  Po zagonu otrok lupina zapreti šele po vnosu gesla. V notranjosti omejenega dostopa do interneta, in otrok bo dobil le določene strani iz seznama, ki jo lahko urejate samostojno. On bo lahkouporabite gostovanje videoposnetkov YouTube, vendar si lahko ogledajo samo videoposnetke iz določenih kanalov. Trgovina Google Play ni na voljo v otroški lupini, vendar obstaja trg z razvojnimi programi in programi za usposabljanje ter iger. Otrok bo lahko prosto namestil od tam programe v prostem pomnilniku naprave, skoraj na običajni tablični računalnik.
  Ko izklopite otroški način, vstopite v standardni Android vmesnik, ki se ne razlikuje od večine drugih naprav. Z njim lahko delate z običajno tableto. Tukaj ni nobenih omejitev. PlayPad 3 otroška igra, ki jo trenutno pregledujemo, nas spomni na njen namen le v svetlem korpusu. Zato, ko tablični računalnik podarite otroku, se prepričajte, da je blokiranje neželene vsebine vklopljeno.

  Mnenja strank na tablici

  Ne pozabite, da je razvoj tablice za otroke PlayPad 3 postavljena kot poceni naprava. Zato ga ne smete pričakovati previsokih rezultatov. Z pozitivnih strani uporabniki najprej poudarjajo kakovostno telo, ki lahko preživi v otroških brezskrbnih rokah. Mnogim je všeč tudi funkcije usposabljanja tega pripomočka. Vendar pa se je veliko število uporabnikov pritožilo zaradi slabe kakovosti montaže in komponent. Zaradi tega se pogosto pojavijo garancijski primeri. Treba je omeniti, da proizvajalec skrbi za svoj ugled in brez kakršnih koli težav izvaja popravila garancije ali celo zamenjavo naprav. Ampak še vedno dejstvo ni zelo prijetno, saj lahko za otrokaBodite razočarani zaradi motnje njegove najljubše igrače, celo toliko časa kot tablete PlayPad 3.
  Pregledi poudarjajo nekaj pomembnih pomanjkljivosti. Med drugimi slabostmi so ne zelo produktivni za današnje železo in, posledično, zavorni sistem. Ampak, če menite, da je tableta predvsem igrače, in njena cena ni previsoka, vse postane na mestu. Če želite svojemu otroku dati lepo darilo, bo ta tableta prav. V tem primeru samo ne pričakujte, da bo trajal zelo dolgo. Praviloma igrače ne živijo dolgo.

  Sorodne publikacije