Način dela 24/7: kaj to pomeni?

Sodobno življenje je vse bolj zagnano. Nove tehnologije pomenijo spremembo jezika. Zdaj ne boste nikogar videli v starih angleških besedah: blogger, ponudnik gostovanja. Toda v številnih modnih izrazih obstaja ena, katere značilnost je, da je napisana z dvema številkama - 24/7. Kaj pomeni ta vnos?

Treba je razdeliti prvo števko na drugo? Mogoče je rezultat nogometne tekme? Ali je vsaka od vrednosti neodvisna? Toda kaj potem pomenijo? Razumevanje vprašanja bo pomagalo namišljenemu povezovanju števil z našim življenjem.

Vrednost izraza

Glede na ločeno število 24 7. To pomeni, da ta kombinacija znakov ne bo več postavljala vprašanj. Posledično je število 24 pri povprečni osebi povezano s številom ur na dan. 7 je število dni v tednu. Z združitvijo obeh podtekstov v eno je lahko razumeti, kaj pomeni biti 24/7. Če dešifrirate zapis, boste dobili približno naslednji "24 ur na dan in 7 dni v tednu" ali, na kratko, "ves čas". Če želite prebrati ta izraz v angleščini, se najprej izrazi beseda 24, kar pomeni 24, potem pa sedem, to je sedem. Sinonim za frazo v tuji literaturi je 24 ur na dan.

Primeri uporabe

Tako je bil prejet odgovor na vprašanje "24/7 - kaj to pomeni?". Preveriti je treba, kje se ta izjava uporablja. Standardni primer je 24-urna nastanitev. Na primer, lekarna, supermarket ali servis.
Ne prekoračite številk z delom spletnega prostora. Zagotovljena je tehnična podpora za gostitelje in druge spletne storitvesvoje storitve brez vikenda in odmor za kosilo, to je 24/7. Kaj pomeni za uporabnike? Priročnost in sposobnost, da dobite pomoč, ko je to potrebno. Na splošno, če govorimo o internetu kot celoti, so sodobne informacijske tehnologije in spletne storitve, z nekaj izjemami, na voljo v krožnem načinu. Vendar pa lahko običajni uporabniki uporabljajo takšen razpored. Na primer, socialna omrežja omogočajo vsakomur, da ves čas ostane v stiku. Drugo vprašanje, kot je potrebno.

Sorodne publikacije