Kaj je geslo »Minecraft« na strežniku? Metode določanja

Kot pri vsaki multiplayer igri, Minecraft 112 zahteva, da imate edinstveno prijavo in geslo, ki vam omogočata dostop do vašega računa, vaših stvari in drugega napredka. V tem članku bomo razumeli, kaj je geslo v "Minecraft" na strežniku, saj je to vprašanje med najpogostejšimi novicami.

Kako vstopiti?

Treba je omeniti, da prijava in geslo nista potrebna, če igrate brez povezave ali v prostem načinu v eni igri. Če se želite prijaviti v strežnik, boste nujno potrebovali te podatke. Ko se prvič prijavite v klepet, boste prejeli sporočilo, da morate vnesti geslo, ki je shranjeno v bazi podatkov. Ne pozabite, da ne bo uspelo, zato je najbolje zapisati kombinacijo. Vnesti boste morali geslo za geslo za ukaz /register. Na primer, vrstica z ukazom bo izgledala takole: /register 13456713567. Ponavljanje kombinacije je obvezno. Nato pritisnite Enter, da shranite.


Kaj je geslo »Maincraft« na strežniku?

Mnogi igralci poskušajo najti edinstvena gesla na internetu, da se prijavijo v igro. Vendar pa ti ne obstajajo, ker bi morali sami ustvariti edinstveno kodo in jo uporabiti pri prijavi v strežnik. Če ste šli na Minecraft in videli sporočilo, da morate vnesti prijavo, potem to pomeni, da je nekdo z istim vzdevkom že prišel. Spremenite vzdevek in poskusite znova. Ko boste v bazo »ubili« svojo edinstveno kodo, jo lahko igrate mirno. Izhodiz strežnika, nato pa se vrnite, potem vas igra spet zahteva, da vnesete geslo. Če želite to narediti, odprite klepet s tipko T in napišite geslo za ukaz /prijavo. Na primer: /login 13567. Če vnesete podatke z napako ali poskusite dostopiti do drugega računa, vas bo igra prekinila s strežnikom. Če gesla sploh ne vnesete, boste čez nekaj časa avtomatično izpuščeni iz igre, saj varnostni sistem nastavijo samo pooblaščeni igralci. Zaradi tega nihče ne bo mogel dostopati do vašega lika, predmetov, zasebnih zgradb itd. Zdaj veste, katera gesla so na strežnikih v "Maincraft 112" in kako jih pravilno vnesti.

Sorodne publikacije