Zvočniki Defender SPK-530: funkcije, pregledi, fotografije

Visokokakovosten zvok v prenosnih računalnikih je vedno boleča tema. Večina vgrajenih zvočnikov ima odvraten zvok. In zadeva sploh ni kot proizvajalec ali proizvajalec. Samo takšne naprave so opremljene z minimalnim setom. Nihče ne bo namestil vrhunske akustike v mobilne računalnike. In zaradi oblikovnih značilnosti je nemogoče. Ampak včasih se na cesti želim razvajati z visokokakovostnim zvokom ali gledati film brez potrebe, da bi poslušal vsako besedo. Prihaja pomoč kompaktnih zvočnikov, ki jih napaja USB. Defender SPK-530 se nanaša natanko na takšne zvočnike.


Nekaj ​​o podjetju

blagovne znamke Defender se je pojavilo v Rusiji leta 1990. Nato je proizvajalec specializiran za proizvodnjo CRT monitorjev, kot je CRT. Tako se je pojavilo ime podjetja. Sčasoma se je obseg izdelkov razširil. Trenutno podjetje proizvaja skoraj vse računalniške periferne enote: miške, tipkovnice, igralne palice, gamepade, akustične sisteme, omrežne filtre in še veliko več. Čeprav se proizvajalec pozicionira kot ruski, se celotna tehnologija zbira na Kitajskem in v zahodni Evropi.
Zelo zanimiva linija mobilnih zvočnikov za prenosne računalnike te družbe. Njihovi stebri so večkrat prejeli številne nagrade iz različnih publikacij, specializiranih za računalnike in "žleze". Danes so izdelki te družbe najbolj priljubljeni in povpraševanja v Rusiji in državah SND. Zdaj razmislite o mobilni akustiki Defender SPK-530 večpodrobno.


Vsebina paketa

Sistem zvočnikov je v škatli iz recikliranega kartona. Prikazuje stolpce in osnovne specifikacije. V notranjosti je vse smešno. V polju so sami stolpci, navodila za uporabo, garancijski list in vse ostalo. Vse žice so trdno pritrjene na same stebre. Toda za varčno mobilno različico, kot standardni paket dostave. Od uglednih proizvajalcev ne boste pričakovali ničesar več. Defender SPK-530 Black v smislu popolnosti celo zmaga, saj so izdelki te vrste od drugih podjetij prikrajšani celo za navodila za uporabo.
Posebej zadovoljen je prisotnost ruskega jezika v priročniku. Takoj je očitno, da se je ruska znamka ukvarjala s proizvodnjo. V odkrito kitajskih izdelkih ruski jezik sploh ni. In če je, potem je prevod tako "ukrivljen", da je celo smešno. Vse je v redu. Torej z namestitvijo in uporabo tega zvočniškega sistema, tudi začetnik težav ne nastane. Zdaj pa preidimo na videz zvočnikov.

Videz in oblika

Sateliti so v celoti izdelani iz sijajne plastike. Akustika je črno-bela. Kateri od njih je boljši - to ni jasno, saj sta obe možnosti zelo hitro zbiranje prahu in prstnih odtisov. Toda na belem so takšne slabosti manj vidne. Na hrbtni strani aktivnega zvočnika je velik nadzor glasnosti (da ne zamudite), priključek za drugi satelit in vrata za povezavo z računalnikom. Samo v drugem stolpcunapajalni kabel za priključitev na USB. Zvočniki so izdelani v srebrni barvi. Ni zaščite zvočnikov. Po mnenju lastnikov so zvočniki dobri. Popolnoma se prilegajo vsaki notranjosti.
Značilnosti videza vključujejo tudi kakovost izdelave primera. Nobenih pritožb ni. Vse je narejeno prijazno. Ni razpok in škripajočih elementov. Pri igranju agresivne glasbe pri maksimalni glasnosti, telo ne drkne. In to je najpomembnejša stvar. Čeprav so plastični zvočniki, zvok, če verjamete v kritike, sploh ne dobi ničesar. Zaradi visoke kakovosti telesa. Zdaj pa se obrnemo na tehnične specifikacije Defender SPK-530.

Specifikacije

Ni treba pričakovati nobenih čudežev glede zvoka iz tega modela. Čeprav je v njem in nameščen širokopasovni zvočniki, vendar velikost primera, tkanina telesa in zvočniki sami se sama po sebi. Če odvijete gumb za glasnost do maksimuma, se v zvoku prikaže nekakšen »kovinski«. In stolpci se začnejo zadušiti. Kaj vam je bilo všeč? Skupna moč obeh satelitov je le 4 vata. In potem je ta številka temeljito pretirana.
Zvočniki niso slabi. Defender SPK-530 celo nekako poskuša igrati bas. Toda to ne uspeva vedno. Kljub temu je mogoče s temi stolpci gledati filme ali poslušati glasbo. Glavna stvar - ne nastavite glasnosti na maksimum, ker je zvok popačen in je neprijetno ozadje. Magnetna zaščita pri temakustični sistem. Zdaj pa se vrnimo na preglede.

Mnenja

To je najpomembnejši del vsakega pregleda. Konec koncev, preden kupite kateri koli izdelek, morate ugotoviti, kako se obnaša v realnem smislu. Podobno, z zvočniki Defender SPK-530. Mnenja o njih se ne razlikujejo po stabilnosti. Mnogi lastniki upoštevajo dobro kakovost zvoka za tako ceno izdelka in takšne dimenzije. Mnogim je všeč tudi videz akustičnega sistema. Dobro se prilega vsakemu prenosniku. In za estete je zelo pomembno. Najpomembnejši dejavnik, ki je zadovoljil skoraj vse uporabnike, je nizka cena. Sateliti so vredni peni. In to je glavni plus teh stolpcev.
Vendar pa so bili snobovi, ki so začeli iskati napake v Defender SPK-530. Dobri govorci bi po njihovem mnenju morali biti boljši. Toda ali je mogoče zahtevati "višjo aeronavtiko" iz akustike mobilne telefonije? Iz njih ne boste dobili kakovosti zvoka. Obstajajo le za izboljšanje zvoka standardnih zvočnikov prenosnega računalnika. Ni treba šteti več. Hi-Fi akustika je zelo oddaljena. In s tem se moramo sprijazniti. Takšni so zvočniki Defender SPK-530. Negativne povratne informacije najverjetneje prihajajo od ljudi, ki se slabo ukvarjajo s to vrsto tehnologije. Za svojo ceno akustika zveni zelo dobro. Glavna stvar tukaj ni zvok, ampak mobilnost.

Zaključek

Defender SPK-530 je odličen mobilni zvočniški sistem za prenosni računalnik, ki lahko nadomesti standardne zvočnike. Za več ni sposoben. Toda gledanje filmov in poslušanjeglasba na cesti ali na počitku je lahko brez težav. Moč zvočnikov je dovolj, da zvok napolni z majhno sobo. Mobilnih zvočnikov ni več. Kljub kompaktni velikosti in neprepričljivem materialu telesa, zvočniki proizvajajo precej visokokakovosten zvok z nekaj namigov na nizkih frekvencah. Za ta denar (v 500-550 rubljev) je kakovost povsem sprejemljiva.

Sorodne publikacije