HP Photosmart C5283 je odlična kombinacija visokokakovostnega tiskanja in poceni

Vstopni fotografski tiskalnik s fenomenalno kakovostjo tiskanja in precej nizko ceno je HP Photosmart C5283. V tem materialu bomo razpravljali o možnostih te multifunkcionalne rešitve, ki ne more samo tiskati in skenirati, ampak tudi kopirati.

Nišo obravnavanega izdelka

Glavno področje uporabe tega izdelka so tisti kraji, kjer se zahtevajo visokokakovostni tiskalniki in je potreben majhen, do 3000 strani obseg mesečnega tiskanja. Tudi stroški potrošnega materiala morajo biti dovolj nizki. Druga pomembna značilnost obravnavanega modela je možnost namestitve sistema NPC. Kot rezultat, tiskalnik HP Photosmart C5283 lahko precej uspešno uporabite v majhni pisarni, v domačem okolju, tudi v majhnih delovnih skupinah svojih zmogljivosti, je povsem dovolj, da ustvarite popoln podsistem za tiskanje, kopiranje in skeniranje.


Paket

Na seznamu konfiguracije te rešitve je proizvajalec vključil naslednje:
 • Večnamenska naprava.
 • Komplet kartuš.
 • Kupon za jamstvo.
 • Komunikacijski kabel za povezavo z osebnim računalnikom.
 • Uporabniški priročnik za priključitev, konfiguriranje in delovanje.
 • Napajalni kabel.
 • Disk z vsemi vozniki in dokumentacijo v elektronski obliki.
 • Merelisti za tiskanje

  Kot večina podobnih rešitev tega razreda, je HP Photosmart C5283 sposoben prikazati dokumentacijo na velikosti papirja do velikosti A4. Tudi na tem seznamu so črke A6 in A5, ki jih dopolnjujejo še tri standardne velikosti strani - B5 DL in C6. Tiskate lahko tudi na foto papir (tako sijajni kot mat) z dimenzijami 13 x 18 cm, 10 x 15 cm in celo 10 x 30 cm. Zgornji seznam lahko dopolnite s CD-ROM-i, na katerih lahko tiskalnik na površino uporabi slike ali besedilo. Najmanjša vrednost gostote, dovoljene za to MFP, je 60 g /m 2, največja možna pa je 280 g /m 2. V enobarvnem načinu lahko ta rešitev natisne 32 strani v eni minuti. Če tiskate z največjo kakovostjo in barvo, bo na voljo le 2 strani formata A4.


  Načini za povezovanje in pridobivanje informacij: aplikacijska programska oprema

  V programu HP Photosmart C5283 je zdaj izvedenih več možnosti povezovanja. Glavni je USB. Za te namene proizvajalec priporoča uporabo različice 2.0. Toda tudi popolnoma rešena rešitev lahko komunicira z različicami tega komunikacijskega vmesnika 1.H (v tem primeru s hitrostjo tiskanja iz računalnika in časa skeniranja) in 3,0 (pod takšno komunikacijo možnost pristanišča ne bo v celoti uporabljena). Seznam vmesnikov je dopolnjen z režo za nameščanje pomnilniških kartic. Zdaj pa je brezžično preklapljanje Wi-Fi in priročen RJ-45 zelo priljubljen zdajne podpira. Tipičen seznam podprtih operacijskih sistemov za tega proizvajalca opreme za tiskanje in skeniranje je seveda Windows. Na tem seznamu so tako 32-bitne različice tega operacijskega sistema kot tudi novejše 64-bitne spremembe. Druga vrsta sistemske programske opreme, ki lahko uspešno sodeluje s to rešitvijo, je Mac OS. Toda s podporo za Linux OS se ta MFP ne more pohvaliti.

  Kartuša in sistem HPC

  HP 140 (enobarvni) in HP 141 (tricolor) sta modela kartuš HP Photosmart C5283. Na to večnamensko napravo se lahko namestijo tudi CPR, ki bodo v tovarno za prave tiskanje. Ta operacija ni tako zapletena in z njim lahko upravlja vsak uporabnik.

  Cena dosedanje rešitve. Mnenje lastnikov o tem izdelku

  Kupite zdaj MFP HP Photosmart C5283 je lahko po ceni 4000-5000 rubljev. Glede na to, da lahko ta naprava tiska visoko kakovostne fotografije in slike, je to več kot le upravičen strošek za takšen izdelek. Slabosti te univerzalne naprave niso. Vendar je seznam ugodnosti res soliden:
 • Visokokakovostni tisk in zmogljivost.
 • Minimalni stroški tiskanja v primeru ustanovitve SPS.
 • Nizki stroški.
 • Enostavna povezava, konfiguracija in uporaba.
 • Povzetek

  Za HP Photosmart C5283 je prišel odličen začetni izdelek. Ima visoko kakovost tiskanja in zmogljivost. Razpoložljivost dodatnih možnosti omogoča enostavno uporabovečnamensko napravo po namenu.

  Sorodne publikacije