Daedrichov meč je Dovakinova izbira!

Ko vas obkrožajo zmaji, draggrami in dvamster bitja na vseh straneh, je čas, da razmislite o izbiri orožja. In če vaš lik preživi v tej majhni kupi, kupite še nekaj drugih močnih mečev. Le kateri meč naj izberem?

Dadra je mogočna kreacija.

Kakšno bitje je sposobno uničiti smrtnika v trenutnih očeh, sprejeti njegovo telo in dušo, hipnotizirati in prisiliti igralca, da se napije v spomin in se zbudi v Marcartu? Seveda, Dadra!
Dadra pa bi morala imeti najboljšo opremo in najostrejša rezila.

Kakšne so značilnosti daedričnega meča

Na splošno imajo meči tri glavne značilnosti: hitrost udarca, težo in škodo. Hitrost udarca je odvisna od vrste orožja: enoročni meči so hitrejši z dvema rokama. Teža je odvisna od materialov, uporabljenih pri izdelavi izdelka. In kaj povzroča škodo, višje, redkeje se najde orožje. Daedrichov meč je drugo najbolj smrtonosno orožje. Prvo častno mesto je orožje iz zmajevih kosti. Značilnost daedrichovega orožja je, da ko boste ustvarjeni, boste potrebovali ne le ingote (v primeru ebonita), temveč tudi del samega daedre. Govoriti natančneje, srce, ki ga je zelo težko dobiti. Toda za izboljšanje orožja potrebujejo tudi ebonitne ingote.


Po devetdesetih stopnjah primera Kovalsk je mogoče ustvariti predmete daedric.

Z mečem na roki ali enim velikim?

Če se odločite za potRazvijanje vašega lika, pobiranje orožja ni tako težko:
  • Ali ste izčrpali svoje zdravje? Potem ne smete biti strah ran, lahko varno "tune" tudi Dwembers velikani s pomočjo težke palme. V tem primeru bo odlična izbira enoletni težki meč z dobro ostrino in nekakšno umazano očaranje v škodo.
  • Povlecite vzdržljivost? Nato boste našli parne bodeže ali dva enostranska meča, ki lahko postaneta pravi vrtinec rezila.
  • je izbral pot čarovnika, a vas je prizadel daedrich meč? V eni roki vzemite rahlo rezilo z očarljivo paralizo, upočasnjevanjem, odvzemanjem življenja ali škode. Z drugo roko pa lahko udari sovražnika z ognjem, ledom ali strelo - ki mu je všeč.
  • Izčrpavanje zdravja in vzdržljivosti na enakopravni ravni, ki poskuša uničiti celoten Skyrim? Daedrically z enim rokom meč, ščit na drugo - in ste pripravljeni, da smash zmaji!
  • Pobiranje orožja je enostavno. Težko je obnoviti iz običajne bojne sheme za novega, toda za goreče igralce bo vse izšlo!

    Sorodne publikacije