Najcenejši ipad. Pregled in značilnosti modelov Ayaph

Tehnologija tablet se nenehno razvija in izboljšuje. Ta proces je stalen. To je mogoče izslediti na primeru vrsto tablet iPad. Tako imenovane pripomočke, ki jih proizvaja Aplle. Naprave te blagovne znamke so opremljene z najnovejšo opremo in najnovejšimi funkcijami. Mnogi strokovnjaki menijo, da dihalne poti v bližnji prihodnosti popolnoma odstranijo s trga konvencionalne stacionarne računalnike. Navsezadnje so moderne tablete boljše za lažjo uporabo in mobilnost. Airpad je najbolj priljubljena tablet na svetu. Prvi prototip tega pripomočka se je pojavil leta 2000, kmalu pa se je podjetje "jabolko" osredotočilo na razvoj novega telefona. Uspeh iPhonov je podjetju omogočil, da se vrne k razvoju tabličnega računalnika. Vsako leto podjetje uvaja nove modele naprav. Pogosto videz pripomočka ostane nespremenjen, spremenijo se le funkcije in "notranjost" naprave.


Prvi model iPad 1

Prvič je bil v San Franciscu predstavljen model tablet Aplle. 10-palčni iPad se je začel leta 2010 v New Yorku. Poceni Ayaphades v Moskvi je bilo mogoče kupiti le v enem letu. Novost je postala revolucionarna naprava za svoj čas. V prvem mesecu je bilo prodanih več kot milijon tablet. Med letom je korporacija izvedla 7 milijonov naprav. Zaradi velikega povpraševanja po tabletah v ZDA je morala družba odložiti začetek prodaje v drugih državah. Prednosti tega modela so lahkovključujejo zaslon IPS, zmogljiv procesor, 64 GB vgrajenega pomnilnika in visoko hitrost. Srebrno telo naprave je imelo različne stranske stene. Sprednja plošča je bila obarvana črno. Ponuja elegantne gumbe za preklapljanje glasnosti in zaklepanje zaslona.


Prvi model je najtežji v liniji Ayapada. To je bil poskus, zato se njegovi ustvarjalci niso izognili pomanjkljivostim. Med slabostmi tabličnih uporabnikov, imenovanih kratkotrajno delo brez povezave. Operacijski sistem in velik zaslon sta zahtevala bolj zmogljivo baterijo. Pripomoček ni bil dovolj tanek in ni imel kamere. Prvi model je bil najcenejša letalska vozovnica.

Drugi iPad 2

Leta 2011 je bil izdan še en model. Koliko stane ipad 2? Tableto lahko kupite za 299 $. Model Ipad je ponovno dosegel rekordno prodajo. Špekulanti so prodali mesto v čakalnih vrstah. Naprava ima manjše telo z zaobljenim okvirjem. Zvočnik se premakne na zadnjo stran tabličnega računalnika. Proizvajalec je povečal količino pomnilnika OPERATING naprave na 512 MB. Model je bil opremljen z dvojedrnim procesorjem in dvema kamerama. Sprednja plošča je izdelana v dveh barvah: črni in beli. Posodobitve so napravo naredile še bolj priljubljeno. Ta model je že dolgo najbolj pogost na trgu. Mnogi ljubitelji pripomočkov so bili zaskrbljeni zaradi stroškov iPad 2. Druga različica je bila uspešno prodana štiri leta. Ta model je bil dolgo časa najcenejša letalska vozovnica.

Tretji ipad

Leto kasneje je podjetje "Apple" posodobilo svojo ponudbo. Tretji model je bil izdannekaj mesecev po smrti ustanovitelja Steveja Jobsa. Idapat je rahlo božal, širina priključka za polnjenje se je povečala. Slabosti modela so hitro segrevanje naprave pri delu. Naprava je dobila bolj zmogljivo baterijo, svež zaslon Retina, 1 GB RAM-a in izboljšano kamero.
Inovacije vključujejo možnost prepoznavanja posameznikov med snemanjem videa in videz glasovnega pomočnika. Z velikostjo leče na pokrovu lahko ločimo tretji model ipad od ostalih. Naprave, ki podpirajo namestitev SIM kartic, so prejele 4G modul.

iPad 4

Četrti iPad je bil kupcem predstavljen jeseni 2012 v San Joseju. Tableta ima sodoben kompaktni duplex Lightning konektor. Naprava je opremljena z novim procesorjem in 12 milijoni slikovnih pik kamero. Na trgu je bilo tablet s 128 GB pomnilnika. Že nekaj časa je bil ta model najcenejši na svetu.

Kompaktni iPad mini

Hkrati s četrtim letalom so se na trgu pojavile kompaktne naprave. V skladu s tehničnimi specifikacijami so bile te naprave kopija iPad 2. V tem primeru je imela priključek za strelo, sodoben fotoaparat in podprt 4G. Gumbi na ohišju naprave so kovinski. Model je dobil dodatno modro-sivo barvo. V škodo tabličnih uporabnikov so pripisali okrašen okvir zaslona, ​​njegovo šibko ločljivost in nizko zmogljivost baterije. Tipke za glasnost so narejene kot ločeni gumbi.

iPad Air

Proizvajalec je zavrnil naročanje številčenja naprave. Beseda Air (»zrak«) v naslovu simbolizira enostavnost naprave. Teža tablete je bila primerjalno zmanjšana za 200 gs prvim letališčem. To je udobno držati celo v eni roki. Naprava je bila postavljena kot najboljše orodje za oblikovalca. Apple je poskušal združiti velik zaslon in kompaktno velikost naprave. V ta namen smo zmanjšali debelino okvirjev naprave. Model velja za najtanjšo tableto na svetu. Na videz je spominjal na povečano kopijo iPad mini. Na dnu pripomočka so se pojavile stereodinamike.

Posodobljen iPad mini 2

Drugi model zmanjšanega ipad-a je bil skoraj enak kot prvi. Naprava je dobila nov zaslon Retina z izboljšano ločljivostjo in zmogljivejšo baterijo.

iPad Air 2

Naslednji pripomoček je bil izdan leta 2014. Model je prejel senzor za prstne odtise, 2 GB RAM-a, novo kamero z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik in vitkejše telo. Oblikovanje zvočnikov je bilo spremenjeno. Model je bil na voljo v treh barvnih različicah. Slabosti naprave vključujejo vibracije pri poslušanju glasbe pri največji glasnosti.

Superior iPad mini 3

Tretji model mini tabletke je bil izdan leto dni po drugem. Tehnične lastnosti naprave se niso bistveno razlikovale od prejšnjih mini tablet. Model je dobil močnejši procesor in posodobljen gumb "Home". Naprava je prejela dodatno zlato različico barve.

Novo iPad Pro 12.9

Ime tablice je bilo dano v čast novega zaslona z diagonalo 12 9 palcev. Podjetje je najprej povečalo diagonalo tabličnega računalnika. Zaslon je dobil dovoljenje. Naprava je opremljena s štirimi zvočniki. Na levi strani tablice je posebna vrata za povezovanje tipkovnice. Ipad je dobil 4GB RAM-a in zmogljiv procesor. Ta model bi lahko že nadomestil običajni računalnik. Uporabnik lahko uporablja pisalo in zažene dve aplikaciji hkrati.

Slim iPad mini 4

Debelina tablete je bila zmanjšana na 61 mm. Model je veliko daljši od predhodnika. Stikalo ključa za orientacijo je izginilo iz ohišja naprave. Količina pomnilnika OPERATIVE se je podvojila. Model je dobil izboljšan grafični procesor in kamero z 8 milijoni slikovnih pik. Kapaciteta pomnilnika se je povečala na 256 GB. Prav tako je naprava prejela nove dodatke: stylius in tipkovnico.

Najcenejši Ipad

iPad 9.7 Pro je dobil matrico z izboljšanim prenosom barv. Poceni iPad ima dodatno barvno različico - rožnato zlato. Ta model velja za najcenejšo letalsko vozovnico. Njegova cena je $ 329.

Zmogljiv iPad 5

Videz naprave je skoraj nespremenjen. Proizvajalec je opustil linijo iPad Air in se vrnil na prejšnje številčenje tablet. Gumb za preklop glasnosti je izginil iz ohišja naprave. Povečana je bila moč in zmogljivost naprave.

Šesti iPad

Zasnova naprave se ni bistveno spremenila. Ta model odlikuje močnejši štirijedrni procesor.
Appleove tablete se razlikujejo po elegantni zasnovi. Ko se razvijejo, inženirji uporabljajo najnovejše dosežke v elektroniki. Vsak nov model preseneča oboževalce z novimi Apple funkcijami in zmogljivostmi.

Sorodne publikacije