Mobilni telefon Fly 4404 - pregled, funkcije in pregledi

Številne proračunske naprave so izdelane na Kitajskem. Vendar pa bomo v tem članku govorili o britansko-ruskem podjetju, ki je vsem znano kot Fly. Treba je opozoriti, da podjetje sploh ne zasleduje izključnega videza, velike funkcionalnosti. Njegova naloga je, da sprosti poceni naprave. Primer tega je model telefona Fly 4404 Spark.

Oblikovanje

Videz telefona verjetno nikogar ne bo presenetil. Naprava kopira nekatere mobilne naprave iz HTC in Samsung. Sprednja plošča je bolj podobna drugemu proizvajalcu, zadnja pa je prva. Sama škatla je izdelana iz plastike, vendar se lahko pohvali tudi z bolj ali manj dobre kakovosti. Sklop kot celota je normalen, ni vrzeli in zaostankov. Včasih lahko slišite, da kliknete na napravo in se malo posname, vendar to ni kritično.

Na trgu lahko najdete več barvnih različic tega telefona, žal pa govorimo o klasičnih belih in črnih barvah. Na sprednji plošči je zaslon, nekateri senzorji, indikatorji, je zvočnik, gumbi in sprednja komora. Zadnji del je tudi standard. Vgrajen logotip, bliskavica, kamera in zvočnik. Na desni strani je gumb za vklop, z levo - tipka, ki je odgovorna za nastavitev glasnosti. Uporabnik bo na dnu opazil mikrofon, kot tudi priključek, ki je potreben za priključitev polnilnika in priključitev računalnika. Zgoraj je priključek za slušalke. Ne morem reči, da designTelefon Fly 4404 je edinstven, vendar hkrati ni preveč zapleten. Poleg tega je za pametni telefon z nizkimi stroški zasnova precej dobra. Tehta pametni telefon - 132 str.

Prikaz

Uporabljena matrika je tipa IPS. Velikost zaslona je 45 palcev. Zaslon ima ločljivost 864 x 480 slikovnih pik. Takšno dovoljenje se praviloma uporablja v vseh proračunskih telefonih, vendar pa bi si potrošniki želeli nekaj večjega. Včasih se lahko sliki prikažejo, ko so slike povečane. Na sončni svetlobi se zaslon rahlo zbledi, čeprav so vidni koti načeloma zelo dobri. Za opremo, ki stane kar nekaj, se zaslon Fly 4404 šteje za dober in ni pritožb.

Kamera

Nemogoče je reči, da je naprava dobra za snemanje. Kamera je nastavljena na 5 MP, sprednji - 03 MP. Glavna matrika ima samodejno ostrenje in podrobno nastavitev. Te možnosti v veliki meri ne prihranijo kakovosti vaših fotografij, čeprav se lahko v nekaterih primerih slika še izboljša. Podoba slike je v redu, vendar je resolucija načeloma precej sprejemljiva - 2560x1920 slikovnih pik.

Veliko uporabnikov ugotavlja, da je pomanjkanje ostrine. Na višji ravni lahko kamera doseže veliko sodobnih proračunskih naprav. Prednja matrika ni primernejša za salfi, temveč za komunikacijo z videom. Mnogi lastniki ugotavljajo, da za telefon, ki je bil izdan že dolgo nazaj, načeloma ta fotoaparat ni slab.

Notranje značilnosti Fly 4404

Ta naprava uporablja tajvanski procesor, imenovan MTK. VNačeloma je opisani pametni telefon prišel tako poceni zaradi uporabe takšne podrobnosti. Procesor ima 2 jedra, vsak na frekvenci 12 MHz. Na splošno takšne funkcije niso slabe za visoko kakovost in priročno uporabo pametnega telefona. Na žalost, RAM ni tako rožnat kot procesor, opisan zgoraj. Ima samo 512 MB. Opozoriti je treba, da je za udobno Android izkušnjo ta funkcija minimalna. Vgrajeni pomnilnik prav tako ni prijeten - le 4 GB, samo 25 GB je na voljo uporabniku. Vse druge zbirke zasedajo sistemske datoteke. Lahko uporabite isti zunanji pogon, njegova največja velikost je 32 GB.

Sistem

Telefon deluje v operacijskem sistemu Android 4.2. To vam omogoča, da namestite skoraj vsako aplikacijo, ki podpira delo na tej varnosti. Firmware Fly 4404 je načeloma dober, zato pri interakciji s posebej zahtevnimi pripomočki ne bi smelo biti težav s produktivnostjo. Če želite, lahko nadgradite na novo različico. V tovarni je nameščeno dodatno število uporabnih aplikacij, ki so privlačne za stranke. Ugotavljajo, da je večina potrebnih možnosti že vgrajena.

Komunikacija

Naprava lahko deluje s standardnimi GSM in 3G. Poleg tega telefon podpira funkcijo z dvema sedmima karticama. Nameščen je samo en radijski modul, zato 2 številki ne moreta biti uporabljeni skupaj. V skladu s tem, ko bo klic drugi sedem prekinil. Obstajajo standardne funkcije, kot so Bluetooth, mobilni internet in Wi-Fi.

Baterija

Naprava deluje na baterijo z zmogljivostjo 1750 mAh. Če upoštevamo vso produktivnost in po izbiri napravo, potem lahko rečemo, da ta kazalnik ni dovolj za dolgo delovanje pametnega telefona. Podjetje je v specifikacijah navedlo, da lahko telefon sprejme do 7 ur aktivnega načina, v resnici pa veliko uporabnikov to oporeka - naprava lahko deluje le tri do štiri ure. Seveda je trajanje ene polnjenja povsem odvisno od uporabljenih funkcij. Da bi se baterija Fly 4404 počasneje praznila, morate izklopiti internetno povezavo in nekatere aplikacije, ki zahtevajo veliko virov.

Stroški

Prej je bilo rečeno, da je telefon precej poceni, lahko ga kupite za 4 tisoč rubljev. Treba je opozoriti, da je naprava že dolgo odstranjena iz proizvodnje, tako da v uradnih trgovinah ne kupite. Če kupite iz svojih rok, lahko to ceno znižate za približno 2-krat. Na splošno ta naprava zaradi svojih lastnosti in izgleda v celoti opravičuje svojo vrednost.

Paket

Poleg telefona lahko uporabnik v škatli najde USB kabel, navodila, slušalke in vmesnik. Da bi naprava imela daljšo življenjsko dobo, je potrebno dodatno kupiti pokrov, ki ni vključen v komplet. In poleg tega, najverjetneje, boste morali kupiti pogon in novo baterijo.

Koristi

Strojna oprema pametnega telefona je zadovoljila številne kupce. Produktivnost se šteje za visoko za telefon tega razreda, tako da so vse naloge, ki jih je sposobnaopravljajo odlično. Obstajajo nekatere težave z RAM, vendar so zanemarljive. Treba je opozoriti, da je operacijski sistem že zastarel, vendar so njegove funkcije precej velike. Z lahkoto lahko sprejme številne igre in druge programe.
Funkcije zaslona telefona omogočajo popolno delo z napravo v udobnih pogojih. Poleg tega zazna veliko grafičnih dovoljenj. Seveda ni mogoče govoriti o HD predvajanju, vendar je povprečna kakovost videoposnetkov in iger odlična. Cena je dodatna prednost za to napravo. Načeloma se ta telefon šteje za eno izmed najbolj poceni in bolj ali manj kakovostnih naprav. Seveda je treba opozoriti, da lahko med svojimi kitajskimi proizvajalci najdete možnosti, ki so še cenejše, vendar so slabše po kakovosti.

Slabosti

Kot vse druge naprave ima opisani telefon svoje pomanjkljivosti. Eden od njih je videz, ki je bil popolnoma prepisan v bolj priljubljenih modelih. Ni edinstvenosti tega najsodobnejšega in moram reči, da posnemanje drugih znamk ne pride v ospredje. Kamera ne povzroča navdušenja, praviloma se uporablja zelo redko, le v skrajnih primerih. Prednosti tega telefona so na voljo samo in nič več. Še ena šibka točka te naprave je njena baterija. Ker je zmogljivost premajhna, bo lastnik moral kupiti novo baterijo ali pa bo trajno blizu vira napajanja. Spomin na telefon, ki je le 25 GB, zapustiželijo boljšega. Zaradi njenega lastnika, bodo morali kupiti bliskovni pogon.

Komentarji

Kupci včasih ne gre najboljše izkušnje pri delu s tem telefonom. Nekateri pravijo, da so se po nekaj mesecih pripisati naprave v popravilo. Težave navadno izhajajo iz zaslona in nestabilnosti sistema. Treba je opozoriti, da čez nekaj časa začne upočasni Android. Toda tudi s temi razlikami uporabnik ne zanika, da so ugodnosti v obliki razširjene funkcionalnosti, nizke cene. Na splošno velja, te prednosti in so ključnega pomena pri nakupu telefona.

Mnenje

Na splošno velja, kupci, kot so naprave, vendar pa morate imeti pri nakupu pričakujejo imate težave s to enoto. Zato je najbolje, da kupite napravo kot vmesni ko ni druge izbire.

Sorodne publikacije