JavaScript: Primeri aplikacij

Če ne boste takoj potopili v lakonsko skladnjo in funkcionalnost semantike javascripta, vam bodo preprosti primeri kode pomagali, da se hitro naučite, kako izboljšati dinamiko in zmogljivost strani. JS je programski jezik "znotraj" brskalnika. javascript ima dobre izkušnje pri delu z elementi strani, prvotno objektno usmerjeno programsko rešitev, "sposoben" je komunicirati s strežnikom, zato veliko primerov kode za javascript ni takoj na voljo za razumevanje in uporabo.

[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-prikladi-zastosuvannya_871.jpeg [/thumb]

Splošno prek zasebnega: preprost začetek

Programiranje znotraj brskalnika je še vedno relativno mlado, vendar je hitro pridobilo kakovostno in izvirno izkušnjo. Sintaksa in semantika javascripta sta bili pridobljeni iz naslovljenih "prednikov", v smislu funkcionalnosti in praktičnosti skladnje - od dni pred-internetskih programskih jezikov, predvsem C /C ++, Pascal.


[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-prikladi-zastosuvannya_192.jpeg
s primeri javascripta ne bi smeli poskušati takoj razumeti logike razmišljanja avtorjev in funkcionalnost algoritmov - to je ne-prospektivna dejavnost, bolje je, da se osredotočimo na svojo zasebno prakso. Preprosto začnite s povezavo rokovalnika v telesu in natisnite tradicionalni "Hello" v sodobnem slogu "Pripravljen sem".
[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-prikladi-zastosuvannya_103.jpeg [/thumb]
Ti primeri javascripta kažejo:
 • dogodki onload , ki nastane po nalaganju strani, je dodeljen vodnik - funkcija GoPage ();
 • obremenitev strani, nadzor pa sprejme funkcijo GoPage ();
 • kliče interno funkcijo opozarjanja jezika opozorila, ki prikaže sporočilo v brskalniku "jaz sem pripravljen";
 • Brskalnik pričakuje odziv obiskovalca.
 • Pripombe vsebujejo opise dejanj, ki jih je običajno treba opraviti po nalaganju strani in zagonu časovnika.


  Zelo priročno: JS je zelo tesno povezan z elementi strani. Torej, klic dokumenta document.getElementById daje povezavo na id id "scTimer". Z uporabo dTimer.innerHTML = "je veljavna koda HTML" lahko dinamično spremenite vsebino tega razdelka. Posebno pozornost je treba posvetiti nepripravljenosti napak v skriptih na javascript. Primeri tega imajo negativne posledice. Podana koda določa opozorilo (»Pripravljen sem«) in ne bo delovalo. Za označevanje vrstic je dovoljena katera koli vrsta apostrofov: enojna, dvojna in znotraj para ene vrste lahko uporabimo eno, drugo - kot simbol. V tem primeru je treba določiti naslednje: opozorilo (»pripravljen sem«), opozorilo (»pripravljen sem«), opozorilo (»Pripravljen sem«) ali druge kombinacije.

  Bugs in JS code

  Sprva je brskalnik, na pobudo obiskovalca, prenesel stran spletnega mesta, zgradil drevo DOM in dovolil, da je javascript deloval: dal mu je možnost, da analizira naloženo stran, inicializira njene elemente, poveže rokovalce dogodkov in prilagodi. s strežnikom. Pri analizi javascripta (primeri) morate biti pozorni na razhroščevanje kode. Ta postopek je več o razvijalcu. Brskalnik, v katerem se opravi delo, lahko ponudi nekaj orodijOdpravljanje napak, vendar praksa kaže, da imajo strogo spoštovanje jezikovne sintakse, preprostost in pravilnost algoritma veliko večji učinek za dosego delovnega rezultata.

  Sorodne publikacije