Bog vojne: verige Olympusa. Prehod, bojni sistem

Igra God of War, prevedena iz angleščine, pomeni "God of War", ki je bila izdana za PlayStation 3 in PSP marca 2008. Je klasični predstavnik žanra akcije tretje osebe. Razvil jo je podjetje Ready at Down, skupaj s studiem Santa Monica. Publikacija je prevzela korporacijo SCY. Zgodba pripoveduje o dogodkih, ki so potekali pred prvim delom Boga vojne. V kronologiji je postala druga v seriji. Med drugimi deli - četrti na datum izdaje.

Igranje. Posebnosti prehoda

Bog vojne: verige Olympusa je kompleksen sistem, ki združuje moč in magične napade. Vsa umazana dela z umori pošasti in bogov se ukvarjajo s Kratosom - grimizno bledim titanom, ki uničuje vse na svoji poti. Igralec ga nadzoruje od tretje osebe s fiksno kamero.


Umik Boga vojne: Olympus of Chains odpira veliko priložnosti za kombinirane napade, skokove platforme, reševanje zahtevnih nalog, v celoti interakcijo z avtorjevo domišljijo na podlagi antične mitologije. Istočasno so izumili posebne znake za igro, ki niso bili v izvirniku. Prav tako so bile izumljene živali Hyperiona, skrivnostne sence, vitezi smrti, varuhi ognja in številna druga bitja. Realizem so posebej dodali skokom na ploščadi, saj so mnogi grški bogovi ljubili živeti na visokih gorah in stolpih, da ne omenjamo Olympusa. Uganke zapletajo igro, jo naredijo bolj zanimivo, manj sproščeno.

Bojni sistem

Kratosovi glavni pomočnikiVedno so bili njegovi klonovi kaosa. To orožje predstavlja dva rezila, pritrjena na verige, ki skomigneta ramena protagonista. Z njimi lahko naredite množico kombiniranih udarcev, ki uničijo vse na svoji poti. Med prehodom Boga vojne: verige Olympus, igralec odpira nove vrste orožja, ki popolnoma spremenijo tehniko bitke. Tudi v igri lahko obvladate tri vrste urokov: izpelen, ray in sesalno življenje.

Sorodne publikacije