GTA 5: Lofophori. Kje najti logoforje in zakaj jih potrebujejo?

Igra "GTA 5" ponuja svojim oboževalcem veliko zabave. Tukaj lahko streljate, vozite strm avto, ukradete banke in še veliko več. Obstaja pa ena zabava, ki je na voljo samo v "GTA 5" - lohophore. Ta kaktus, ki vam bo omogočil, da postanete junak za živali, boste na ta način preživeli nepozabno avanturo. O tem, kako najti te rastline, se boste naučili od tega malega fanta.

GTA 5: Lofophori

Ne mislite, da boste v tej igri, ki poudarja absolutni realizem, naleteli na čarovnijo. Preobrazba v žival bo nastala zaradi močnih halucinacij, ki jih bo povzročilo to zdravilo. In boste v tej obliki, dokler ne boste ubili ali se boste odločili, da boste spet postali oseba.


Vsak obrat je odgovoren za ločeno pretvorbo, ki jo boste lahko preizkusili pri prehodu "GTA 5". Puščice ali peyots vam omogočajo, da ostanejo s psom ali ptico, morski pes ali gorski lev. Vsaka žival ima svoje sposobnosti. Na primer, velik pes bo lahko ujel križ in morskega psa, ki bo jedel neuspešno deskanje. Vsi kaktusi, in v njihovi igri je 27 kosov, zelo dobro skriti. In če ne veste, kje najti lophophores v "GTA 5", potem naš vodnik vam bo pomagal pri obravnavi te naloge.

Preoblikovanje v ptice

Da bi dobili prvi kaktus, se odpravite v Chilliad Mountain. Južno od žičnice je križišče treh cest. Pojdi na oznako Bell's End. Malo južno od tega merila boste videli dva pola z rdečimi trakovi- Kaktus se tam spremeni v goloba. Kje je Lofophore v GTA 5, ki vas bo naredila konjenica? Da bi našli ta kraj, morate leteti do kanjona Raton s strani Alamo morja. Letite skozi sotesko v zahodni smeri gibanja po poti severno od reke. Na vrhu prve gore boste našli želeno rastlino.


Naslednji kaktus, zaradi katerega boste postali kormoran, leži na strehi hiše v bližini restavracije "Venetsiansky". Prihod do tega kraja je možen samo na helikopterju. Kaktus je v loncu poleg stopnic. Da bi dobili naslednji obrat, pojdite na zgornji balkon hotela Gentry Menor s padalom. Kaktus, ki bo od vas naredil sokola, leži v bližini cevi s sobnimi rastlinami.

Preoblikovanje v pse

Naslednja rastlina leži na pobočjih gorovja Mount Gardens. Pojdite po avtocesti jugovzhodno od zaliva Paletto. Nekoliko zahodno od mesta, kjer se Michael ukvarja z jogo, boste našli majhno jezero. Na južni obali stoji eno drevo. Ob njem je kaktus, ki vas spremeni v labrador. Lofophora, zaradi katere postanete pudelj, je v panorami kanjona Raton. Če želite priti do tega kraja, se morate povzpeti po poti do vrha južne gore. Na tej lokaciji boste našli opazovalno ploščad in južno od nje - iskano peyote. Za zdaj, da postane pošast, glavo v prikolico park, ki se nahaja v severni vetrne elektrarne, da Ron Alterneite. V dvorišču osrednjega priklopnika se v bližini vodnega rezervoarja poveča zahtevan lufofor. Potem pa pojdi gorna zgornjih ravneh hribov Weinwood. Za hišo, ki se nahaja na tej lokaciji, je zid s kanalizacijsko luknjo. Levo od njega boste našli kaktus, ki ga bo jedel, in postal bo terier.

Divje živali

Da bi postali jelen, se odpravite na majhen vlak, ki se nahaja južno od reke Zankudo. Zdaj pa poiščite slap, od koder greste na južno stran. Morate se povzpeti na največji skalni rt, kjer je skrit loofofer "GTA 5". Povzpnite se po hribih Waynew. Vzhodno od observatorija poiščite obcestni park, ki se nahaja v bližini vhoda v predor. Letite skozi ograjo. Poiščite velik grm v bližini lofavora, zaradi česar je igralec kojot. Lahko postaneš puma, če greš severozahodno od hribov hribov Weinwood. Tu boste našli nadzorniško postajo, vzhodno od katere raste zahtevani kaktus. Če želite poskusiti v vlogi divjega prašiča, pojdite na baseball sodišče. Nahaja se v dvorišču rekreacijskega centra, ki se nahaja severno od Arena Mass-Bank. Tam, v bližini ograje, raste iskani kaktus.

Morski prebivalci

Da bi postali morski pes, plavajte jugozahodno od utrdbe Zankudo. Na dnu oceana poiščite potopljeno ladjo, ki se nahaja zahodno od mostu čez kanjon Ratona. Po iskanju soseske boste našli želeno rastlino. Če želite postati ribje kladivo, se držite ustja kanjona Raton. Poiščite dve veliki planinski postelji na severni obali morja. Med njimi pod vodo je potreben kaktus. Lahko se počutiš v vlogiv igri "GTA 5". Lofophori, ki vam bodo pri tem pomagali, so skriti v pomolu Del Pierra. Upoštevajte, da je za iskanje kaktusa potreben aqualung, saj morate dolgo ostati pod vodo. Skakanje z vzhodne strani pomola, plavanje do četrtega stebra. V njeni bazi je potrebna rastlina.

Hišni ljubljenčki

Kako najti lobofer "GTA 5", ki vam bo naredil mačko? Pojdite na točko, imenovano Pallet Bay. Nedaleč od tega mesta je visok hrib, na vrhu katerega je klop. Za njo se išče kaktus. Iz avtoceste GS se odpravite do radijske postaje, nato zavijete proti zahodu proti gradbišču. Tukaj najdete grapo, na levi strani med katero raste kaktus med grmovjem. Naredil ti bo prašiča. In da postaneš zajec, pojdi na letališče. Na carinskem območju poiščite razbito avtobusno in viličarsko vozilo. Med njimi je prava lofofor.

Sorodne publikacije