Vzrok in popravilo napake WC-41274-8 na PS4

Živimo z vami v 21. stoletju. Digitalna tehnologija, elektronika - vse to postopoma postaja del naše vsakodnevne rutine. Ampak niso brez pomanjkljivosti. Kakšna napaka WC-41274-8 ne pozna veliko uporabnikov. Zakaj se pojavi in ​​kako ga popraviti - to je v tem članku.

Napaka WC-41274-8

Kar je nekoč veljalo za pravljico, domišljijo, čudeže in sanje, je postalo resničnost. Nismo zaobšli napredka nas, amaterjev zabave. Vendar igralne konzole, eden od dosežkov sodobnega sveta, še vedno niso brez pomanjkljivosti, ki so del vseh človeških stvaritev. Ena od teh napak se šteje za tipično, ki se pojavi pri poskusu vezanja bančne kartice, lahko rečemo, izključno za PlayStation, napaka: WC-41274-8. Do te težave pride najpogosteje, ko poskusite dodati debetno ali kreditno kartico v omrežje PlayStation Network. Razlog za to napako je vedno enak (in je celo naveden v sporočilu, ki ga dobite skupaj z napako WC-41274-8): "Naslovna vrstica vsebuje posebne znake." V tem primeru se v primeru te napake upoštevajo posebni znaki, na primer »& amp ;, /,%«. Dejstvo je, da sam sistem ne podpira teh simbolov iz varnostnih razlogov, ker se pogosto uporabljajo pri programiranju in pisanju scenarijev, ki bi teoretično lahko poškodovali storitev ali celo napadalcu omogočili dostop do zemljevida.


Kaj storiti, če pride do napake WC-41274-8

Vse je zelo preprosto:
 • Preverite: Ne izvajajte tehničnih del na storitvi, ki jih spremlja ta napaka (v običajnih primerih boste prejeli obvestilo o tem iz sistema ali pa ga boste našli na uradni strani). Možno je, da je napaka WC-41274-8 na PS4 povezana z njimi. Tehnične informacije s tehničnimi informacijami najdete na uradnem PlayStation forumu tako, da odprete razdelek "Podpora".
 • Zagotovite, da ob vnosu sistemskih podatkov v ime imetnika kartice polje z njegovo številko, kodo CVV2 za kartice Maestro (ali CVC2 za kartice Visa in MasterCard), datum poteka (Datum izteka na fotografiji) in naslov, ki ste ga vnesli (lahko ga najdete v sporazumu o bančništvu), vsebuje le črke in /ali številke in (nujno!) Enake podatke kot vi, ko prejmete priloženo kartico v banki.
 • Prepričajte se, da se vrstni red in način pisanja vašega naslova ujemata z naročilom in metodo, ki sta navedena v dokumentih banke, ki je izdala vašo kartico: ker ni nesrečna, vendar tvegate, da boste ponovno dobili napako WC-41274-8, ki seveda , vam ne bo dala dobre volje.
 • Uporabite kartico, ki je registrirana na dejanskem poštnem naslovu (obstajajo tudi kartice, pritrjene na naročniške omarice, ali druge po presoji banke. Prosimo, da jih postavite na stran - ti zagotovo niso potrebni).
 • Ne uporabljajte predplačniških kreditnih kartic, saj pogosto ne potrebujejo naslovnih povezav in bodo združljive s sistemom, v drugih pogojih pa boste še vedno prejeli napako WC-41274-8.
 • Če je vaš naslov, številka stanovanja /sobe,vseeno vsebuje posebne znake (kot so: zvezdica (*), apostrof ('), poševnica (/) - samo ne vnesite teh znakov, sistem pomeni takšen razvoj dogodkov).
 • Če vaše ime ali naslov vsebuje znake iz podaljšanih abeced (kot so ?, Daughters,?, Itd.), Jih preprosto zamenjajte z najbližjimi primerki (C, E, e itd.). e).
 • To je vse, kar lahko storimo sami.


  Če nič ni pomagalo

  In končno, če po teh sedmih preprostih korakih še vedno dobite napako WC-41274-8, to pomeni, da ste naleteli na težavo , ni značilen za večino uporabnikov. V tem primeru se obrnite na uradno podporno ekipo za PlayStation, da bodo strokovnjaki podjetja lahko čim prej začeli z delom, da bi rešili težave z njihovo storitvijo. Kdo ve Morda, pravočasno razlaga situacije strokovnjakom, boste lahko preprečili pojav tega (ali slabše) problem v nekoga drugega. Hočeš biti junak malo, kajne? Samo prosimo: istočasno opišite situacijo na najbolj natančen in natančen način, ki vam bo povedal o vseh ukrepih, ki so bili sprejeti s storitvijo. Specialisti za podporo - tudi ljudje, ki vam bodo z veseljem pomagali ugotoviti stanje.

  Poglejmo

  Ne skrbite, spet dobite sporočilo "Napaka WC-41274-8". Kot lahko vidite, ni nič strašnega v tem sporočilu: to je zgolj informativne narave, ki med drugim pomaga japonskemu podjetju SONY z vami in vašo varnostjo, da vas zadovolji z novimi.igre čim dlje.

  Sorodne publikacije